Server maintenance היום בין השעות 18:00-21:0

IceFairy

New member
Server maintenance היום בין השעות 18:00-21:0

MapleStory will be going through a scheduled Server Maintenance on Wednesday, November 19th, 2008. This one involves the game servers, and it'll last for approximately 3 hours. <MapleStory Server Maintenance> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, November 19th, 9:00 am ~ 12:00 pm PDT (Wednesday, November 19th, 4:00 pm ~ 7:00 pm GMT) The website will be available during the server maintenance. Thank you, and Happy Mapling!

D amaged R oses

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יכולתי לקחת דאבל בצהריים עד ל7, בול 4 שעות ומ10 עד 2 בלילה אני לא אקח
אז אני אנסה בין לבין להעלות אחוזים ומחר לסיים ל70, לא אכפת לי מה

Don Nirtin

New member
די כבר עם הסרברים צ'קים המיותרים האלה../images/Emo87.gif

אתם יצרתם משחק נכון? תתחזקו אותו ואל תתעצלו להשתמש בשרתים חזקים. ולא בשרתים שצריכים כל היום תחזוקה. די כבר.

D amaged R oses

New member
זה בדיקה שגרתית קבועה

המשחק שלהם לא פועל כראוי, אבל הם לוקחים סוגשל אחריות ופעם בשבוע בודקים את המשחק.. מה אתה מתלונן? חוצפן

Don Nirtin

New member
הם עושים את זה קצת יותר מדי לאחרונה../images/Emo87.gif

ספרתי 3-4 כאלה בזמןה אחרון אחרי הפאץ' וגם במהלך השבוע. היה סיוט

IceFairy

New member
ניר, זה הזמן לרוח רפאים אונליין, הולכת להתקין

חח, עכשיו רוצה לבדוק מה זה המשחק הזה.

Don Nirtin

New member
כעמט בטוח שתיתקלי בלאגים ובבלגנים../images/Emo87.gif

נו טוב, גם אני איכנס. BigNir. תמצאי דרך לחפש אותי

IceFairy

New member
טל אמר לי שאני צריכה להתכונן ללאגים, אבל

לפי ההודעה שאני רואה בפתיחת המשחק היה סרבר צ'אק אתמול, עכשיו זה מתקין את הפאץ'.

IceFairy

New member
וואו נירררר, המשחק ממש חמוד

אני רק צריכה ללמוד אותו, יששששש, יש לי תחליף למייפל.

Don Nirtin

New member
אבל יש המון המון המון המון לאגים.../images/Emo87.gif

ואני שונא לאגים. נו טוב- העיקר כבר רמה 6 וחצי
אם תמצאי מדריך שפוי להעלאת הניקוד והסקילים אודה לך מאוד. בינתיים אני סתם הורס את הדמות שלי לפי מה שחשבתי שיתאים.

IceFairy

New member
שמתי את כל הנקודות שלי ב-INT

לא יודעת מה להעלות בסקילים, בחרתי להיות קוסמת איך לא חח. יצאתי מהמשחק בגלל הלאגים ואני אחפש מדריך טוב בינתיים, אבל המשחק ממש ממש חמוד, אהבתי.

ToryMaster

New member
תשלם להם

מצד אחד אתה מוצא שזו חוצפה מצידם כל עניין הקאש כי וואטאבר בחיים לא הבנתי את הסיבה, ומצד שני אתה מתעצבן עליהם שהמשחק לא מתופעל ומתוחזק כמו של משחקים או חברות אחרות. מה אתה רוצה?

ToryMaster

New member
יופי, ואני עניתי לך, נכון?

מה, מה אתה רוצה שהם יעשו? יממנו מכיסם הפרטי שרתים חזקים יותר? זה כמו לדרוש מתפוז שיתקנו את האתר ועל הדרך שגם יעיפו את הפרסומות, כי הן מעצבנות אותך. בחייך, ניר, אתה לא מטומטם, אתה באמת לא מבין עד כמה הטענות שלך נטולות בסיס? להתעצבן זה בסדר, אין לי שום דבר נגד זה, אבל ממש מעצבן לראות את התלונות הסותרות האלו כל פעם, בתוקפניות הזו.

Don Nirtin

New member
עזבי יעל. ../images/Emo87.gif

אני תוקפני כי סתם אני נמצא במחזור של בנים וכשאני במחזור של בנים אני סתם עצבני ללא שום קשר
בקשר למייפל- ליז סיפרה לי פעם שלנקסון יש שרתים ויש להם מימון. הבעיה שהם בוחרים לא לעשות עם זה כלום. נכון ליז?

למעלה