SERIES FINALE - EXTENDED CUT

drunky

New member
SERIES FINALE - EXTENDED CUT

שימו לב שזה מעין
למי שמתכנן לראות בעתיד... ***רמז... מי שמעוניין לראות את הפרק שישאל את "החמור" בקשר ל- Dawson's Creek SERIES FINALE EXTENDED CUT אוקיי... אין מה לספר הרבה... סך הכול משעה ו-20 דק' זה הפך להיות שעה ו-45 דק'... יש הרבה קטעים באמת, שאפילו לא שמים לב שהם לא היו במקור, כי זה נראה מאוד טבעי... אז נתחיל בזה שג'ואי פוגשת את דוסון הרבה לפני שהם מתראים בכלל במסעדה של פייסי. דוסון יוצא מהמשרד ומדבר בפלאפון,מגיע למכונית ומנסה לפתוח אותה (בסצינה ניתן לשים לב שממש לידו יש רכב זהה לחלוטין), הוא מתעצבן שהוא לא מצליח לפתוח את האוטו ואז משהי מאחור באה ואומרת לו "אולי בגלל שזה האוטו שלי" הוא מסתובב ומגלה את ג'ואי, הוא בהלם, הם לא אומרים הרבה, ודוסון שוכח לגמרי מהשיחה שלו בפלאפון, הם מדברים 2 משפטים ואז משהו מבקש מג'ואי בצעקות להזיז את הרכב שלה כבר, והם נפרדים בלי להגיד עוד דבר...

drunky

New member
../images/Emo58.gif

דוסון מופתע לראות את ג'ואי אחרי שהיא אומר לו "אולי בגלל שזו המכונית שלי"

drunky

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

"Hi lady! today lady, today, come on..."

drunky

New member
../images/Emo58.gif

והיא נוסעת.. מבלי להגיד "ניפגש יותר מאוחר" או משהו כזה.... **אני אמשיך יותר מאוחר בעוד סצינה...**

Dawson girl

New member
אוי, התגעגעתי לסימן הספוילר! ../images/Emo7.gif

תודה רבה על כל התמונות והציטוטים
זה נראה מאוד מעניין! ויש גם קטע ש
ג'ואי מוצאת את הטבעת של כריסטופר בארון או משו כזה ובגלל זה מחליטה לנסוע לקייפסייד, אחרי שהיא בהתחלה לא רצתה. משו כזה
זה יצא בארץ או שמזמינים רק מאמזון?

ראיתי עכשיו את הפרק!!../images/Emo105.gif

(תודה רועי על הקישור
) פשוט מדהיים!!!!! הוסיפו די הרבה קטעים מדהימים שבאמת חיברו את העלילה והפכו אותה ליותר מובהרת!! ההופעה של אנדי הוסיפה מאוד!
והכי יפה היה בסוף..הם עשו מין מונטאג' כזה של כל מה שהיה בסדרה מהעונה הראשונה עד הסוף-מדהים!!!

למעלה