Serenity

NimaZ

New member
Serenity../images/Emo112.gif../images/Emo108.gif

הפרק הראשון של פיירפליי.. פרק בסדר, אולי קצת מבולגן לטעמי.. במיוחד לפרק ראשון. הפרקים הבאים יותר טובים
מה חשבתם? ש.ח ב-23:55

Loves Bitch

New member
פיירפליי../images/Emo99.gif

לא יודעת מה איתכם אבל לדעתי זה מצדיק הודעה חדשה. פרק ראשון, סדרה חדשה ובהחלט ניתן לראות את המגע הג'וסי בו. דמות מוכרת לנו כ"כ טוב מימי באפי, הלא זה כיילב מעונה 7, השוביניסט who had to split, בתפקיד הקפטן הדואג ודמות ראשית [שמגיעה לו בצורה הולמת]. זואי, הסגנית, יד ימינו של מל, מכבדת אותו בכל צעד וצעד. ג'יין, שם של בחורה לדמות עם התדמית הכי גברית טיפוסית שיש. עושה מה שבראש שלו, חשוב לו הכסף וגם דיבור מלוכלך זה הסגנון שלו לצד רובים ומכות. קיילי, נערה צעירה וחמודה, מלהבת מאנשים ומקומות חדשים, על הפרק הראשון חוטפת ירייה. לא נחמד. ווש, בעלה של זואי ונהג הספינה, חי בעולם משל עצמו ובכלליות שונר על פרופיל נמוך. השגרירה, בת לוויה או זונה [איך שלא תרצו לקרוא לזה] עם לשון חדה כמו שצריך ומראה מכובד. הכומר, נחמד, מבין, ומאיפה הוא למד להילחם ככה?! בא עם אוכל נחמד ונורא עשה לי חשק לאכול עגבניה כשראיתי את ארוחת הערב שלהם
הרופא, מיסתורי, מסתיר בחורה ומוכן להרוג למענה. מה הולך שם? משאיר טעם של ציפייה ומיסתורין. וכמובן סוכן הברית מלשן טיפש, שומר על שקט עד שיצרך. כולם תקועים יחד על ספינת החלל, מקום עבודתם וביתם בשם סריניטי. בהחלט נותן התחלה טובה, בסיס טוב ומביא לנו את המגע הג'וסי עם ביטויים כדוגמת jane your mouth is open you should check it out [שלא יודעת מה איתכם, זה נורא הזכיר לי את מה שבאפי אמרה לקורדיליה ב-201, חוץ מזה, ה"הא" הזה של בסוף הפרק, משאיר את אותו צמא לעוד אינפורמציה ובכלליות אותו החיוך שמיכר את כולנו לבאפי ולאנג'ל. הפוטנציאל טמון בסדרה, חבל שהטיפשים א שמו לב לה וביטלו.
לאנג'ל עונה רביעית חוץ מזה, תמיד טוב לראות דמויות רעות בתור טובות. אם הפנים של זואי נראו לכם מוכרות, הלא זאת לא אמרת מג'סמין, האלה הנוראית שיצאה מקורדיליה בסוף העונה הרביעית.
אנג'ל עונה 5 עד הסוף וגם פה יש את אותו מחזור שחקנים. אדם בולדווין, שמשחק בשידורים אלו את ג'יין, שיחק גם בעונה חמישית של אנג'ל את הרשע בפרקים האחרונים. אבל אני לא זוכרת את השם שלו. בוהו.

Loves Bitch

New member
כמה מתאים לי שכחתי את הציטוט

של באפי לקורדיליה בעונה השניה Cordelia, your mouth is open and sound is coming from it. This is never good.

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש ערוץ 2 ../images/Emo36.gif

יש עכשיו את "איר ליד הים" אליזה משחקת שם...

kittycatbone

New member
אדם בולדווין../images/Emo99.gif

חח בתור ג'יין הוא פשוט גאוניייי
אנג'ל פרקים אחרונים...
(של עונה 5) ובדמות שלו שם (גם אני שכחתי את השם
) הוא גם מאוד מבדר..
(ג'יין? בחליפה?!?!!? זה יותר מוזר מגאן בחליפה
) אבל פחות..
במיוחד כי הוא מרביץ לא יפה לאיליריה
והייתי שמחה כשאנג'ל הרג אותו
הו, ואם אתם רוצים להמשיך לדבר על המחזור של השחקנים... כמובן שיש את ג'יין וזואי, אבל גם
(
לפרקים הבאים) סאמר היא הרקדנית החמודה (נו אני סוגדת לסאמר
) מהפרק waiting in the wings שבאנג'ל

../images/Emo58.gif אנג'ל עונה חמש

לדמות שאדם בולדווין משחק קוראים מרקוס המילטון והוא "מחליף" את איב בתור הקשר של הפאנג גאנג לסניור פרטנרס.

kittycatbone

New member
אני יודעת מה התפקיד שלו../images/Emo58.gifסוף5

היה באנג'ל והכל.. פשוט שכחתי את השם... וידעתי שזה משהו עם ה'
המילטון
ואיב פי אלף יותר שווה ממנו
היא גם יותר כוסית

../images/Emo58.gif אנג'ל עונה 5

איב היא תחליף זול של לילה, או כמו שקורדליה אמרה לילה ג'וניור. אבל היא באמת יותר כוסית מהמילטון, למורות שהוא מתלבש יותר טוב.

BtVSfan88

New member
אלוהים!

"פרק בסדר..."
איך אפשר לא להתאהב ולהמכר לגמרי אחרי: Wash is playing with plastic dinosaurs.] Wash [as Stegosaurus ]: Yes. Yes. This is a fertile land, and we will thrive. We will rule over all this land, and we will call it… "This Land.". Wash [as Allosaurus ]: I think we should call it "your grave"! Wash [as Stegosaurus]: Ahh! Curse your sudden but inevitable betrayal! Wash [as Allosaurus]: Har har har! Mine is an evil laugh! Now die! [The Allosaurus attacks the Stegosaurus.] Wash [as Stegosaurus]: Ohhh, no, God! Oh, dear God in heaven! באמת זה פשוט גאונות וההמשך (הקצר
) של הסדרה פשוט מעולה! כל הדמויות,סצנות,בדיחות וכו' נהדרים!!!
רפא

NimaZ

New member
יש יותר טובים../images/Emo98.gif../images/Emo108.gif

ובאמת היה מבולבל יחסית לפרק ראשון
אני התחלתי לאהוב באמת הסדרה מפרק 4-5[אם מחשיבים את חלקא' וחלק ב' כאותו פרק.]... למרות שגם הפרק הבא [יענו החלק השני
] מעולה.

rds15

New member
אני אוהב את הפרק הזה. מאוד.

וכבר שכחתי כמה שהוא טוב. את הקצב המהיר שלו, את ההצגת דמויות, את ההסבר של מה בכלל קורה פה[גם אם עדיין לא ברור במיוחד מי נגד מי]. כבר שכחתי כמה שונה סרג'נט מלקולם ריינולדס המאמין באלוהים, המחזיק צלב ומתפלל אליו שנייה לפני שהוא מפסיד בקרב, מקפטן מלקולם ריינולדס, שעושה הכול כדי לגרום לכומר בוק להרגיש כמה שפחות בנוח ומתעלם לחלוטין מהתפילה בזמן האוכל. כבר בפרק הזה ניתן לראות כמה מערכות יחסים מאוד מתוסבכות שרק הופכות להיות יותר מתוסבכות בהמשך - ווש מקנא בקשר שיש לזואי עם מל, ומרגיש כאילו אישתו לא מכבדת אותו כמו שהיא מכבדת את מל; לקיילי כבר מעכשיו יש רגשות כלשהן כלפי סיימון, אבל היא לא עושה עם זה כלום; מל ואינארה נמצאים במצב הילדותי הזה שבו בנים מושכים בצמות של הבנות שהם מחבבים, והוא מנסה להקטין אותה כמה שיותר בשיחה עם בוק, למרות שאנחנו מגלים שזה הדדי לחלוטין. פרק גאוני לחלוטין, עם כל כך הרבה בדיחות שקולטים אותן רק בצפייה שנייה, והרבה אי סדר שמגיע לשיאו ברגע שבו יורים בקיילי. מוות לדובסון. אה, ואיך כומר לומד להילחם ככה?! בוק רולז

rds15

New member
הסדרה כבר שודרה בארץ בעבר

ככה שהיא לא בגדר ספוילר.

Loves Bitch

New member
בעיקרון יהיה נחמד לסמן ספוילרים

לטובת אלה שרק עשיו גילו על הסדרה ומתמכרים בהתהוות. הסדרה אז לא הייתה ידועה, אני חושבת שזה דווקא טוב לסמן. [ולמקרה שתהית, כן, ראיתי את כל הפרקים.]

הממ

פעם ראשונה שאני רואה פיירפליי... בינתיים...אהבתי...באמת די מבולגן לדעתי כי לא ממש הבנתי הרבה... כמובן שלא הפסקתי לחשוב על אנדרו בקטע שווש (לא בטוחה אם זה השם שלו...) משחק שם עם הדינוזארים... ממש רואים שג'וס כותב את הסדרה הזאת... ויאיי!!! קיילב איז באק!! רק לא ממש כקיילב... פאק הוא נראה ממש טוב בלי הפוני הזה ועם שביל באמצע
נמ...פיירפליי משודר בפרקים יומיים או שבועיים...?

למעלה