Serenity

navarol

New member
אם זה לא היה ג'וס גם הייתם אוהבים?

ממש התאכזבתי. במיוחד אחרי כל הרעש שעשו סביב זה. הייתי מצפה ליותר במיוחד שזה פרק פתיחה שאמור למשוך אותך. ובלי קשר להפתעתי אין כאן את כל העניין הפמניסטי כמו בבאפי. זואי ומל נורא מזכירים לי את באפי וזנדר רק שכאן המינים הפוכים (מל הוא באפי וזואי זנדר). אני נורא אוהבת את השחקן שמגלם את כיילב ומל, שחקן אדיר!. לא אוהבת את השחקנית שמגלמת את זואי עוד מ"זהות בדויה".

לדעתי זה בהחלט משתפר בהמשך

גם אני חושב שפרק הפתיחה לא מושך, אבל אין ברירה ג'וס רוצה להציג את העולם הזה ואת הדמויות. המשך הסדרה (כמה שנשאר
) מעולה בעיני

kittycatbone

New member
אז פה את/ה ממש טועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נתחיל בזה שג'ינה טורס שחקנית מעולה
אומנם בזהות בדויה ממה שכבר הספקתי לראות היא משגעת לי את השכל, אבל היא גאונית
אנג'ל סוף עונה 4 אבל בתור ג'סמין היא פשוט גאוניתתתתתתתת
סוף.
וגםםםםםםםםםםם.. בתור ההקבלה של באפי-זאנדר. דבר ראשון- זה פיירפליי. זה לא באפי. זה לא אנג'ל (ואנג'ל שונה מבאפי עד כמה שתרצו לומר שלא כי כן). זה פשוט עוד סדרה של היוצר הגאוני ג'וס וודון. וזאת סדרה גאונית. אבל בלי שום קשר למפלצות, ערפדים וכל מה שיש בבאפי/אנג'ל. ככה שלהשוות פשוט לא. דבר שני- בפרקים הבאים פשוט תראה עד כממממממממממה זואי גאונית
וממש לא "אישה" חסרת תועלת וחלושה..
אם כבר...... אז היא יותר "גברית" לעומת הבעל שלה (
) כשזה מדובר בחוזק וכאלה

kittycatbone

New member
אנלא מאמינה ששכחתי לראותתתת../images/Emo7.gif

נקווה שהם שמים גם בשישבת..
כי למרות שכבר ראיתי את הפרק. אני לא מוכנה לוותר על אף פרק

ProphecyGirl

New member
באמת פרק מבולגן...

אבל הכל מסתדר איכשהו במהלך העונה הכה קצרה של פיירפליי... בכל אופן,הפרק היה מסקרן ושנון ראיתי את הכל עוד כשזה שודר בערוץ המדב של הוט שהיה,אבל אני לא זוכרת כל כך מה היה ואיך הכל התפתח,אז זה יהיה כמו לראות הכל מחדש! מרגש!:)

City Of Angel

New member
סליחה על השאלה אבל.. ../images/Emo4.gif

אתם בטוחים שזה המקום גם לדיונים על פיירפיליי?? ברור שפה ושם אין בעיה, אבל עם כל הכבוד (ויש כבוד) זאת זה לא באפי ולא אנג'ל, זה ז'אנר אחר לגמרי (ואל תשאלו אותי מה הז'אנר של "באפי") והקשר היחיד של זה לבאפיוורס זה השם של ג'וס בקרדיטים. לא נראה לי שצריך לפתוח בפורום דיונים על כל פרק. ולעניינו - חובב גדול של מד"ב אני לא, וברור שבלי הרקורד של ג'וס בחיים לא הייתי יושב לראות את הסדרה הזאת. מפרק אחד אי אפשר לדעת הרבה, חוץ מזה שכל פעם שמלקולם מופיע אני רואה מולי את כיילב (הדמות הכי מפחידה שהייתה אי בפעם בבאפי..) הקול שלו.. השוביניזם שלו.. ואהבתי את המשפט "אנחנו פושעים - אם הכל היה בסדר אז היינו בכלא". אם יהיו כאן את המפשטים השנונים של ג'וס, רק בשביל זה שווה להמשיך לראות.

Elsewhere

New member
מה שחשבתי לאורך כל הסדרה.

וגם בסרניטי. סיימון, תעשה לי ילד!!!!11
וזהו.

למעלה