פיירפליי../images/Emo99.gif
לא יודעת מה איתכם אבל לדעתי זה מצדיק הודעה חדשה. פרק ראשון, סדרה חדשה ובהחלט ניתן לראות את המגע הג'וסי בו. דמות מוכרת לנו כ"כ טוב מימי באפי, הלא זה כיילב מעונה 7, השוביניסט who had to split, בתפקיד הקפטן הדואג ודמות ראשית [שמגיעה לו בצורה הולמת]. זואי, הסגנית, יד ימינו של מל, מכבדת אותו בכל צעד וצעד. ג'יין, שם של בחורה לדמות עם התדמית הכי גברית טיפוסית שיש. עושה מה שבראש שלו, חשוב לו הכסף וגם דיבור מלוכלך זה הסגנון שלו לצד רובים ומכות. קיילי, נערה צעירה וחמודה, מלהבת מאנשים ומקומות חדשים, על הפרק הראשון חוטפת ירייה. לא נחמד. ווש, בעלה של זואי ונהג הספינה, חי בעולם משל עצמו ובכלליות שונר על פרופיל נמוך. השגרירה, בת לוויה או זונה [איך שלא תרצו לקרוא לזה] עם לשון חדה כמו שצריך ומראה מכובד. הכומר, נחמד, מבין, ומאיפה הוא למד להילחם ככה?! בא עם אוכל נחמד ונורא עשה לי חשק לאכול עגבניה כשראיתי את ארוחת הערב שלהם
הרופא, מיסתורי, מסתיר בחורה ומוכן להרוג למענה. מה הולך שם? משאיר טעם של ציפייה ומיסתורין. וכמובן סוכן הברית מלשן טיפש, שומר על שקט עד שיצרך. כולם תקועים יחד על ספינת החלל, מקום עבודתם וביתם בשם סריניטי. בהחלט נותן התחלה טובה, בסיס טוב ומביא לנו את המגע הג'וסי עם ביטויים כדוגמת jane your mouth is open you should check it out [שלא יודעת מה איתכם, זה נורא הזכיר לי את מה שבאפי אמרה לקורדיליה ב-201, חוץ מזה, ה"הא" הזה של בסוף הפרק, משאיר את אותו צמא לעוד אינפורמציה ובכלליות אותו החיוך שמיכר את כולנו לבאפי ולאנג'ל. הפוטנציאל טמון בסדרה, חבל שהטיפשים א שמו לב לה וביטלו.
לאנג'ל עונה רביעית חוץ מזה, תמיד טוב לראות דמויות רעות בתור טובות. אם הפנים של זואי נראו לכם מוכרות, הלא זאת לא אמרת מג'סמין, האלה הנוראית שיצאה מקורדיליה בסוף העונה הרביעית.
אנג'ל עונה 5 עד הסוף וגם פה יש את אותו מחזור שחקנים. אדם בולדווין, שמשחק בשידורים אלו את ג'יין, שיחק גם בעונה חמישית של אנג'ל את הרשע בפרקים האחרונים. אבל אני לא זוכרת את השם שלו. בוהו.