על שולחן סושי, עוגת שוקולד ומיץ גזר.
D duron New member 13/4/09 #38 ../images/Emo209.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif
R rawk16 New member 13/4/09 #33 מי איזכר פלמינגו? שיחדת את אחד המרצים להפנות את כנס מעריצי גלקטיקה לפלמינגו הוורוד בחוץ וניסית לראות אם אני אסתובב?
מי איזכר פלמינגו? שיחדת את אחד המרצים להפנות את כנס מעריצי גלקטיקה לפלמינגו הוורוד בחוץ וניסית לראות אם אני אסתובב?
T tsou New member 13/4/09 #25 well חסרתם לנו! הנה תמונה (ורמז)- המצלמפון נותר בבית בטעות כך שאין לי אחרות..
D duron New member 13/4/09 #27 הנוכחות הבס"גית היתה דלילה ניתן היה לספור את הפריטים הבס"גיים למכירה בדוכנים על אצבעות יד אחת (אולי שתיים): סימניה (2) משחק קופסא אחד שתי חוברות קומיקס ומספר חולצות מודפסות
הנוכחות הבס"גית היתה דלילה ניתן היה לספור את הפריטים הבס"גיים למכירה בדוכנים על אצבעות יד אחת (אולי שתיים): סימניה (2) משחק קופסא אחד שתי חוברות קומיקס ומספר חולצות מודפסות
D duron New member 14/4/09 #41 ../images/Emo32.gif הצלחתי לעבור את המבחן בפונקציות מרוכבות ! בזכות משפט לי'אובין ומשפט לור"ן (לורה רוזלין) לטור חזקות שליליות אז אולי זה לא ממש OFF TOPIC ....
../images/Emo32.gif הצלחתי לעבור את המבחן בפונקציות מרוכבות ! בזכות משפט לי'אובין ומשפט לור"ן (לורה רוזלין) לטור חזקות שליליות אז אולי זה לא ממש OFF TOPIC ....