see you on the other side השיר ששר סאם לקארה, לצי , לכולנו...
D duron New member 11/4/09 #4 see you all tomorrow ? ../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif מחר, בשעה שתיים, שתיים וחצי. כנס עולמות, מישהו זוכר ? מישהו בא ?
see you all tomorrow ? ../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif מחר, בשעה שתיים, שתיים וחצי. כנס עולמות, מישהו זוכר ? מישהו בא ?
T tsou New member 11/4/09 #7 כן, נכון. אולי פשוט שמי שמגיע יודיע לך בפרטי? כלומר מי שבטוח שהוא מגיע מחר, ואז אפשר יהיה לתאם שעה ומקום.. הרי אתה לא מתכוון להמתין בכניסה לבניין עם שלט "מפגש פורום בס"ג" ..
כן, נכון. אולי פשוט שמי שמגיע יודיע לך בפרטי? כלומר מי שבטוח שהוא מגיע מחר, ואז אפשר יהיה לתאם שעה ומקום.. הרי אתה לא מתכוון להמתין בכניסה לבניין עם שלט "מפגש פורום בס"ג" ..
R rawk16 New member 11/4/09 #9 שכחתי מזה לגמרי אני אהיה שם עם ורד בדש בחולצה אם תגלו לי באיזו שעה נפגשים.
D duron New member 11/4/09 #14 תכלס, נאמר 13:00 אני מוכן לתאם בין כולם. מי שמגיע, נא לשלוח לי הודעה +מס' טלפון בפרטי
R rawk16 New member 13/4/09 #17 איך היה? לא הצלחתי להגיע אבל אני בונה על זה שתגלו לי איך היה לפרטי פרטים כאילו הייתי שם!
D duron New member 13/4/09 #18 ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif חיכיתי לך תכלס, הייתה הרצאה מאוד יפה. דברים שלא ראיתי קודם.
R rawk16 New member 13/4/09 #19 אל תכעס...../images/Emo7.gif לא התכוונתי, ניסיתי לג'נגל בין עבודה, דלקת ריאות ומנגלים אמנדטורים משפחתיים... כשהסתכלתי על השעון, היה שמונה בערב... האמת שממש התבאסתי שלא הלכתי. יש גם מחר לא? טסו הייתה?
אל תכעס...../images/Emo7.gif לא התכוונתי, ניסיתי לג'נגל בין עבודה, דלקת ריאות ומנגלים אמנדטורים משפחתיים... כשהסתכלתי על השעון, היה שמונה בערב... האמת שממש התבאסתי שלא הלכתי. יש גם מחר לא? טסו הייתה?
T tsou New member 13/4/09 #20 היתה ../images/Emo13.gif נשארתי שם עד מאוחר, היה מפגש פורום במתכונת מצומצמת (אבל איכותית!) והכנס עצמו מאד כייפי. מומלץ!
היתה ../images/Emo13.gif נשארתי שם עד מאוחר, היה מפגש פורום במתכונת מצומצמת (אבל איכותית!) והכנס עצמו מאד כייפי. מומלץ!
D duron New member 13/4/09 #26 אני לא התכוונתי לכעוס אני מבין שלא תמיד אפשר. אולי פעם אחרת ? היתה לנו פגישה מעורבת עם פורום זינה, הן דאגו להשלים פערים לפני הכנס.
אני לא התכוונתי לכעוס אני מבין שלא תמיד אפשר. אולי פעם אחרת ? היתה לנו פגישה מעורבת עם פורום זינה, הן דאגו להשלים פערים לפני הכנס.