Seal The Deal

picki23

New member
Seal The Deal

הטרייד דדליין כבר עוד מעט פה ויש כמה שחקנים עם חוזים נגמרים וקבוצות עם סגל שלא בנוי טוב/ עובר את מס המותרות.

הייתי רוצה לראות את חברי הפורום מוצאים טריידים לשחקנים שנמצאים בליבם של שמועות הטריידים :

רג'י ג'קסון
לנס סטיבנסון
דייויד ווסט
אנס קנטר
ארון אפללו
ווילסון צ'נדלר
רוי היברט
ואחד משחקני הבקורט של פיניקס ( דרגיץ' וגרין עם חוזים נגמרים)
אם שכחתי שחקנים תוסיפו -

אגב גם מוריס הרקלס ואנדרו ניקולסון מחפשים בית חדש באמצעות טרייד.

תעשו גם סתם טריידים לא קשורים

billc

New member
יש שמועה שדרגיץ' לא מעוניין לחזור לפיניקס

לדעתי הורנסק הרס את הרצון של דראגיץ' להשאר עם הרוטציות שלו , אני בטוח שיש הרבה קבוצות שהיו מוכנות לקחת את דראגיץ' הבעיה שהם לא בטוחים שהוא ישאר
אז האם שווה להם להסתכן ולאבד נכסים בשבילו?

מי אמר שהן לא בטוחות?

הרי דראגיץ' יכול לחתום על extend and trade לא?
אם קבוצה שמעוניינת בו תציע טרייד יש סיכוי טוב שיסכים.

billc

New member
אמארה קנה את החוזה שלו, וישחק בשבוע בקרוב בקבוצה אחרת

מעניין למי הוא יילך

billc

New member
גם הקליפרס מעוניינים, לדעתי כדאי לו לשחק בקליפרס, בגלל ש

בספרס כנראה הוא לא יקבל יותר מידי דקות, כי פופ לא יסמוך עליו מייד, לטווח ארוך אולי זה יעבור, בטווח הקצר לא נראה לי
בדאלאס, הוא יקרע בגלל שאין להם ספסל,
בגולדן זה יכול לעבוד, אבל לא בטוח שהם מעוניינים "באמת"
בקליפרס הוא יקרע רק עד אשר בלייק יחזור

nnbaa

New member
מה זאת תומרת קנה ?! בכמה הוא קנה?

איך קונים חוזה עוד לא שמעתי על זה ...??!? הניקס משלמים השנה יותר מ 20 מילון דולר לאמראה ..

זה נקרא buyout.

אתה פשוט מסכם עם הקבוצה על סכום כלשהו של כסף (לרוב כמה מיליונים או מאות אלפים מתחת לחוזה הנוכחי שלך), הקבוצה משלמת לך אותו ואתה משוחרר מהחוזה ויכול לחתום בקבוצה אחרת.

nnbaa

New member
buyout אני מכיר עכשיו זה משהו חדש שהשחקן משלם כסף או

שמוותר עליו בכלל .

picki23

New member
שמועות נוספות

- ג'ייסון תומפסון מהקינגס רוצה טרייד.
- סקרמנטו מציעה את ניק סטאוסקס ( רוקי, מישיגן) כחלק מעסקה כלשהי לשאר קבוצות הליגה. הקינגס במסע קניות?
- לארי סנדרס יקנה את חוזהו ולא יחזור לשחק במילווקי השנה, ייתכן שיצטרך לקבוצה אחרת.
- אוקלהומה מעוניינים בברוק לופז. אומרים שהם וברוקלין מדברים הכי חזק לפני הטרייד דדליין.

רעיון לטרייד מספר 1

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=llf7ubd
ובנוסף יוסטון מצרפים את הבחירה של הפליקנס בדראפט הקרוב.
&nbsp
פיניקס נותנים ליוסטון - מיילס פלאמלי, גוראן דראגיץ'
יוסטון נותנים לפיניקס - טרנס ג'ונס, קוסטאס פאפאניקולאו, אייזאה כנען ובחירת הדראפט של הפליקנס (מוגנת 1-3 העונה).
&nbsp
למה לפיניקס?
דראגיץ' לא מרוצה מהמצב הקיים והוא במילא הולך לקבל המון כסף בקיץ וסיכוי טוב שלא בפיניקס. גם מיילס פלאמלי שנפל מהחמישייה לטובת אלכס לן היה מעורב בשמועות. פיניקס מקבלת תמורתם בחירה שכנראה תהיה בלוטרי, 2 פרוספקטים מעניינים. הראשון טרנס ג'ונס שפתח כל שנה שעברה, אתלט מוכשר ומאוד מתאים למשחק הריצה של פיניקס. והשני פאפאניקולאו שדי הרשים אותי העונה כשקיבל דקות. לא הולך להיות כוכב אבל יכול לקלוע שלשות ולרווח את המשחק מה שקריטי לפיניקס. אייזאה כנען הוא סתם פילר.
בסופו של דבר זה מסתכם לשאלה, האם הסגל הנוכחי של פיניקס מסוגל לעשות פלייאוף העונה כי אחרת חבל לוותר על זה ואני חושב שהתשובה היא לא, הם לא מסוגלים. OKC נראתה כאילו היא לא ממריאה אבל כרגע זה נראה שוב די גמור שהם יהיו שם.
&nbsp
למה ליוסטון?
למה לא?!?!??! לא מוותרים על פיסות משמעותיות כל כך ברוטציה שלהם עכשיו שג'וש סמית' חזר להיראות כמו שחקן כדורסל. אם רוצים לאיים על אליפות צריך ללכת אול אין. מיילס פלאמלי יכסה לפחות בחלק על הזמן שהווארד יאבד כשלא נצטרך לראות כל כך הרבה מפאקינג ג'ואי דורסי. סופסטף דראגיץ' יוכל להחזיק להם את ההתקפה כשהארדן יושב ואין ספק שזה שיפור משמעותי מבחינתם. אני באמת מאמין שהם יכולים לאיים אל האליפות אחרי הטרייד אם הווארד חוזר נורמלי (מה שרחוק מלהיות בטוח).

rapgamer4ever

New member
נראה לי שפיניקס בכל זאת מפסידים פה

בחירה 13-14+ טרנס ג'ונס זה לא רע אבל גם לא כזה טוב. מעבר לעניין הפציעה של ג'ונס- לא סביר שהוא יפתח בחמישייה לצד מרקיף מוריס ועוד יותר לא סביר שהוא יחליף אותו בחמישייה.
חוץ מדראגיץ' כמובן אני חושב שגם לפלאמלי יש trade value- הוא 7 פוטר, הוא מרוויח גרושים (גם בעונה הבאה) והוא יכול לתת דקות.
דראגיץ' הוא כביכול רכז והשוק מוצף וכו' אבל בפועל הוא משחק בעמדה 2 ואין ספק שהוא אחד מ5-6 השחקנים הטובים בליגה בעמדה. אולי בכל זאת אפשר להשיג עבורו יותר.

רעיון לטרייד מספר 2

הטרייד הזה מתחלק לשניים בגלל שג'אמיר נלסון רק הגיע אז לדנבר אסור לשלוח אותו יחד עם עוד שחקנים, אבל כשזה שני טרייד נפרדים זה עובד (חוקי לגמריי למי שתוהה):
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=mfew6ch
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=jwrofq7
&nbsp
יוסטון נותנים - טרנס ג'ונס
יוסטון מקבלים - רג'י ג'קסון.
למה ליוסטון?
טרנס ג'ונס נהיה מיותר עם ההבאה של ג'וש סמית' והפריצה של מונטיונאס. מה שחסר להם זה גארד יוצר נוסף. כאן נכנס רג'י ג'קסון שזקוק לשינוי אווירה. בסופו של דבר מדובר בהשכרה אבל לדעתי הוא משפר אותם והאובדן לא כל כך נורא.
&nbsp
דנבר נותנים - ארון אפללו וג'אמיר נלסון
דנבר מקבלים - טרנס ג'ונס ושמנדריק פרקינס
למה לדנבר?
לא מוותרים על שומדבר חשוב כששניהם לא בתוכניות. ארון אפללו עלול להיות שווה מעט יותר בעיני אבל בסופו של דבר אורלנדו קיבלו עליו רק את אוון פורנייה וגם דנבר עוד לא שלחו אותם ככה שכנראה שה-GMים בליגה לא שותפים למחשבה הזאת. דנבר מזדכים על שני חוזים שנמשכים לשנה הבאה ומקבלים את חוזה שמן גדול של שחקן שכנראה גם יסכים לבייאאוט כדי לשחק איפשהו בפלייאוף ופרוספקט חביב - טרנס ג'ונס.
&nbsp
אוקלהומה נותנים - קנדריק פרקינס ורג'י ג'קסון
אוקלהומה מקבלים - ארון אפללו וג'אמיר נלסון.
צריך באמת להסביר? האיבוד של פרקינס קצת יכאב בזמן הפציעה של אדאמס ולאחר מכן פחות. הת'אנדר ייצטרכו למצוא סנטר מחליף לפלייאוף אבל אני מאמין שהם יימצאו בשוק הבייאאוט. התוספת של ארון אפללו וג'אמיר נלסון תעשה פלאות לקו האחורי המזעזע שלהם. כנראה שרצוי לחפש טרייד המשך על איזשהו ביגמן מחליף כי אחרת זה באמת חור שקצת פחות חשבתי עליו קודם אבל עדיין משתלם נראלי עם השיפור הדראסטי בקו האחורי. האיבוד של רג'י ג'קסון לא משמעותי, לא נראה שהוא בתוכניות.

picki23

New member
אני יכול לחשוב על כמה בעיות

מצד אוק' - נלסון יכול ללכת לחפש... לשנתיים שחקן שהמנטליות שלו היא לא הגנה? הוא בינוני בהגנה וכמעט טוב בהתקפה, הוא בהחלט צריך להיות רכז שני אבל אוק' אוהבים אוריינטציה הגנתית. ארון רפללו זה 7.5 לשנתיים - זה לא סכום שאוקלהומה היו רוצים לבזבז עליו בשנה הבאה.
&nbsp
מצד דנבר - קנת פריד בדיוק קיבל הארכה... זה יכול לפנות להם מקום בתקרת השכר בקיץ, אבל מי יבוא לדנבר? טרנס ג'ונס לפי דעתי לא מספיק מתאים לעמדה ה3 אבל זה כבר עניין של וויכוח לכן הוא יתחרה עם פאריד וזה כבר נהיה בעייתי אבל אפשרי + שדבר כזה יקרה ההנהלה של דנבר הייתה נורא טיפשה.
&nbsp
מצד יוסטון - אני לא חושב שג'קסון יקבל שם את הכסף שהוא יכול לקבל במקום אחר כמו מיאמי שבטח ירדפו אחריו שנה הבאה אחרי שרונדו ודרגיץ' יאמרו להם לא. אולי סקרמנטו אפילו יתנו יותר כסף. בכל מקרה לרג'י ג'קסון יש לאן ללכת ואם הניקס, הלייקרס, מיאמי או סקרמנטו או אפילו במקרה הכי מונפץ בוסטון יפנו אליו אני לא בטוח שליוסטון עם הסגל הנוכחי שלהם יהיה להם את מה שכל האחרות יכולות לתת מבחינה כלכלית ומבחינת ספוטלייט לכן אולי יוסטון לא היו מעוניינות כי הן רוצות מישהו שיכול להשאר ומה שחסר לו זה אליפות (כמו דרגיץ')

שים לב שOKC חוסכים בעקבות הטרייד 2 מיל' השנה

מה שכמעט מוריד אותם מתחת למס וחוסך להם 4 מיל' העונה ככה שפתאום ה-7.5 של אפללו בשנה הבאה נראים פחות גרוע. נלסון לא מתאים להם בול אבל אפללו הוא פי 100 על כל סווינגמן שיש להם כרגע ככה שזה שווה את הירידה ברמה מג'קסון לנלסון. הם תמיד יכולים לתת דקות במקום לאיש סמית' שהיה לא רע בכלל שנה שעברה בפיניקס בתור רכז שלישי. החיסרון המשמעותי מבחינתם הוא האיבוד של פרקינס שאולי היה נראה פחות קריטי בעבר אבל כרגע גם אדאמס בחוץ. נראלי שזה עדיין משתלם סה"כ.
(אגב, בדיוק ראיתי ב-REALGM ידיעה שהם מעוניינים באפללו http://basketball.realgm.com/wireta...s-Bulls-Clippers-Interested-In-Arron-Afflalo)

דנבר בסופו של דבר לא מוותרת פה על שומדבר שהיא צריכה ומקבלת את טרנס ג'ונס שמקרה הכי גרוע היא יכולה להעביר אותו הלאה. יש לו טרייד חיובי.

לגבי יוסטון, המטרה של הטרייד היא לשפר אותם העונה ופחות מבחינת עונה הבאה. חבל לוותר על טרנס ג'ונס בלי לקבל כלום אבל רג'י ג'קסון משדרג להם את הקו האחורי לשנה הקרובה ועם הווארד בריא יוכלו לאיים על אליפות (שפוטנציאלית קורה כבר עכשיו, זה לא שג'קסון איזה כוכב שמשפר אותם דראסטית). כמובן שאם הם יכולים להשיג את דראגיץ' (כמו בטרייד הקודם שהצעתי, תגיב עליו גם :) או רכז אחר ברמה דומה אז ברור שאין שום סיבה שהם ייקחו את הטרייד הזה.

rapgamer4ever

New member
מעניין עם כמה iffs

אוקלהומה לדעתי לוקחת בלי לשוב פעמיים.
&nbsp
מבחינת יוסטון ודנבר זה טריקי.
מקצועית יוסטון מרוויחה כמובן ויש בכך הרבה הגיון. מצד שני צריך לשאול טוב טוב האם יוסטון מעדיפה את רג'י ג'קסון על פני בוורלי, כי הארכת חוזר לאחד משמעותה ויתור על האחר. הם לא יסגרו משחקים ביחד ואין סיבה לשלם לשניהם סכום של 15-20 מליון דולר.
אני במקום יוסטון הייתי מעדיף את בוורלי.
&nbsp
דנבר מקבלת את טרנס ג'ונס שכמו שאמרת הוא trade chip סבבה אבל כמו ש-picki אמר לא בטוח שיש לו מקום בקבוצה. תוסיף להם איזה בחירת דראפט באיזור ה30-40 ואולי זה עובר.

picki23

New member
גורן דרגיץ'

שלח לפיניקס דרך הסוכן שלו רשימה של יעדים בהם ובראש לייקרס, ניקס ואז מיאמי, אומרים שגם אינדיאנה פעילה בשיחות וזה משהו שדראגיץ' לא פוסל אבל יוסטון שמנסה עפ"י השמועות להציע כל טרייד אפשרי בעבורו (יש סיכוי שבוורלי וטרנס ג'ונס + בחירת דרפט) כנראה לא תקלוט אותו כי דרגיץ' לא רוצה.

זה מאד מעניין כי מקורגבים לדרגיץ' מוסרים שאין סינריו שהוא נשאר בפיניקס אפילו עוד מחר (לזה אני כבר לא מאמין)

billc

New member
דראגיץ' חושב על חוזה גדול, ולכן חשוב לו להגיע לקבוצה

בו הוא יוכל להראות את הכישורים שלו, ביוסטון יכול להיות שהוא יהפוך לבורג קטן, יכול להיות שזה יהיה טוב מאוד ליוסטון אבל לעתיד הירוק של דראגיץ' פחות

זאת נקודה טובה אבל היא עובדת גם הפוך

שחקן שמגיע למקום כמו יוסטון אולי נותן תפקיד קטן יותר מבקבוצת פח כמו סקרמנטו אבל הוא מראה את היכולות שלו בקבוצה מנצחת וגם בפלייאוף. פלייאוף חזק, ואפילו רק סדרה אחת טובה יכולים להיות שווים המון כסף בפרי אייג'נסי. יעידו ג'רום ג'יימס וגם (להבדיל) טרבור אריזה.

למעלה