Stay competitive - הצעה לטרייד (משוגע)
[URL]http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=p8znw48[/URL]
76ers מקבלים: בחירת דרפט שניה של פיניקס 2015 ,טיילר אניס ומיילס פלאמלי - נרלנס נואל וג'ואל אמביד לא יסתדרו. קראתי לאחרונה שפילדלפיה לא אהבה את הרעיון של נואל בעמדה 4 ולכן תבקש מאמביד לעשות את זה ( בזמן שהוא העלה 50 lbs) . ג'ואל אמביד לכשעצמו הייתה בחירה מפוקפקת ואי אפשר לדעת אם זו הבחירה הכי טובה שהייתה פה כבר הרבה זמן או הכי מטומטמת מאז אנתוני בנט. (לדעתי מטומטמת, ג'וליוס אנדל וארון גורדון היו יכולים לספק שם את הסחורה) הסיקסרס יקבלו רכז שיצא מסירקיוז ישר אחרי MCW, כך ששניהם יעזרו אחד לשני להתפתח, מיילס פלאמלי ישלים עמדה עד שישיג חוזה ששווה משהו ובחירת דרפט שניה זה חלק מהתהליך המגעיל של הסיקסרז.(באמת שאין לזה שום כיוון)
Suns מקבלים: נרלנס נואל, לואל דנג - כדי להכנס לפלייאוף ולהוריד את מסת הגארדים צריך להכניס טיפה מסה אמיתית. נרלנס נואל נותן פן הגנתי בצבע (למרות שאלכס לן לא רע), לואל דנג לא מרוצה כ"כ במאיה ודי תוקע אותם בהרכב ויכול לתרום הרבה לפיניקס מבחינה הגנתית וגם מבחינת נק' ועבודה שחורה.
Heat מקבלים : דרגיץ', תאודוס ינג - דרגיץ' ימצא בית חדש ולהיט יהיה מעמד שונה במזרח ביחד עם תאודאוס שמביא הרבה אנ'.
T-Wolves מקבלים : כריס אנדרסן, בחירת דרפט סיבוב שני 2015 - תאודוס יאנג זה כסף מיותר, זה לא יביא אותם לפלייאוף והם יודעים את זה, עדיף להם לאסוף חלקים שכן אפשר לעשות איתם משהו בעוד 3 שנים כשהקבוצה הזו שנכנסה לריבילדינג ולא לבזבז 9.4 מליון בשנה כשאפשר לשלם רק 5.4 על כריס אנדרסן ולקלוט שחקן אחר. בחירת דרפט בסיבוב השני שנה הבאה תביא להם שחקני ספסל כמו האחים האריסון/ אלכס פויתרס, שחקנים שיש מה לעשות איתם. הטי וולבס יחסכו פה כסף וזה חשוב לשנה הבאה כשהחוזה של רוביו נכנס לתוקף .