Seal The Deal

billc

New member
אני אישית רוצה לראות אותו בקונדטרית, זה יהיה יותר מעניין

בשבילי, אבל לא בטוח שלהיות רכז לצד הארדן שהוא שחקן נפלא וכייף לצפיה אבל מחזיק הרבה בכדור יאפשר לו להתבלט מספיק כידי לקבל חוזה מקס.

Reutk

Active member
אל תדאג, יהיה לו מספיק הזדמנויות

כי הארדן לא יפריע לו, להתבלט בפליאוף

billc

New member
בביל סימונס הזכירו את זה , ביל סימונס עדיין לא יכול

את הנושא שהארדן עזב את אוקלהומה, והוא הזכיר שאוק הלכה עד גמר הNBA ובדרך פגשה את הספרס, זה היה הארדן שנתן להם בראש.

Reutk

Active member
הא, בהתחלה לא הבנתי על מה דמבי מדבר.

חבל שסימונס לא הזכיר מה ארדן עשה בגמר עצמו, שזה כלום ושום דבר. וזה שאתם בכלל מזכירים סידרה מלפני שלוש שנים מראה עד כמה הוא לא עשה מאז שום דבר שראוי להזכיר.

billc

New member
אני רק מתרגם את מה שדמבי אמר, אל תכניסו אותי לוויכוח

rapgamer4ever

New member
אני מבין את כוונתך אבל

לא בטוח שהייתי מגדיר את השנתיים וחצי האחרונות של הארדן כ"שום דבר שראוי להזכיר".
שלוש בחירות לאולסטאר, שלוש בחירות לחמישיות הליגה (אני מחשיב את השנה), מועמדות רצינית ל-MVP השנה והובלת סגל טוב-אך-לא-מדהים לפלייאוף המערבי שנה שלשית ברצף.

Reutk

Active member
" שום דבר שראוי להזכיר בפליאוף." הנה, תיקנתי

ולא באתי לנתח פה את הארדן וההשגים שלו, שלמען האמת בכלל לא מעניינים אותי. ההתייחסות שלי הייתה רק לגבי הזדמנויות להתבלט שדראגיץ' עשוי לקבל ביוסטון.

Reutk

Active member
בבקשה, אל תגיד שאני ביקורתית כלפיו
.

כי זה רומז שאכפת לי ממנו, ואני ממש לא. בסך הכל ציינתי דעה לגבי הטענה, 'ששחקן שמשחק לצד הארדן יתקשה לקבל חוזה מקס'.'

picki23

New member
Stay competitive - הצעה לטרייד (משוגע)

[URL]http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=p8znw48[/URL]

76ers מקבלים: בחירת דרפט שניה של פיניקס 2015 ,טיילר אניס ומיילס פלאמלי - נרלנס נואל וג'ואל אמביד לא יסתדרו. קראתי לאחרונה שפילדלפיה לא אהבה את הרעיון של נואל בעמדה 4 ולכן תבקש מאמביד לעשות את זה ( בזמן שהוא העלה 50 lbs) . ג'ואל אמביד לכשעצמו הייתה בחירה מפוקפקת ואי אפשר לדעת אם זו הבחירה הכי טובה שהייתה פה כבר הרבה זמן או הכי מטומטמת מאז אנתוני בנט. (לדעתי מטומטמת, ג'וליוס אנדל וארון גורדון היו יכולים לספק שם את הסחורה) הסיקסרס יקבלו רכז שיצא מסירקיוז ישר אחרי MCW, כך ששניהם יעזרו אחד לשני להתפתח, מיילס פלאמלי ישלים עמדה עד שישיג חוזה ששווה משהו ובחירת דרפט שניה זה חלק מהתהליך המגעיל של הסיקסרז.(באמת שאין לזה שום כיוון)

Suns מקבלים: נרלנס נואל, לואל דנג - כדי להכנס לפלייאוף ולהוריד את מסת הגארדים צריך להכניס טיפה מסה אמיתית. נרלנס נואל נותן פן הגנתי בצבע (למרות שאלכס לן לא רע), לואל דנג לא מרוצה כ"כ במאיה ודי תוקע אותם בהרכב ויכול לתרום הרבה לפיניקס מבחינה הגנתית וגם מבחינת נק' ועבודה שחורה.

Heat מקבלים : דרגיץ', תאודוס ינג - דרגיץ' ימצא בית חדש ולהיט יהיה מעמד שונה במזרח ביחד עם תאודאוס שמביא הרבה אנ'.

T-Wolves מקבלים : כריס אנדרסן, בחירת דרפט סיבוב שני 2015 - תאודוס יאנג זה כסף מיותר, זה לא יביא אותם לפלייאוף והם יודעים את זה, עדיף להם לאסוף חלקים שכן אפשר לעשות איתם משהו בעוד 3 שנים כשהקבוצה הזו שנכנסה לריבילדינג ולא לבזבז 9.4 מליון בשנה כשאפשר לשלם רק 5.4 על כריס אנדרסן ולקלוט שחקן אחר. בחירת דרפט בסיבוב השני שנה הבאה תביא להם שחקני ספסל כמו האחים האריסון/ אלכס פויתרס, שחקנים שיש מה לעשות איתם. הטי וולבס יחסכו פה כסף וזה חשוב לשנה הבאה כשהחוזה של רוביו נכנס לתוקף .

billc

New member
וואלה נראה טוב, אבל

למיאמי זה נראה הכי טוב.
למיני, אני אוהב את כריס אנדרסון, לא בטוח שהוא רוצה להגיע לקור הכלבים של מיני ממיאמי החמה
לסאנס , דאנג לפעמים נראה מרצדס עם מנוע שעבר ת600 אלף ק"מ, והג'ורי עדיין אאוט לגבי נואל
76 אין דעה

rapgamer4ever

New member
פלילדפיה מפסידים

נואל שווה יותר מאניס+פלאמלי+בחירת סיבוב שני.
מינסוטה יגידו לא אבל אני מסכים איתך שת'ד יאנג די מיותר בקבוצה.

פילי לא לוקחים

הסאנס וההיט לוקחים.
&nbsp
מינסוטה היא גבולית. סה"כ ת'אד יאנג יושב על 9 מיל' לעונה הבאה והם לא הולכים לשומקום אבל גם לאנדרסן יש חוזה לשנה הבאה על 5 מיל' והוא ממלא להם הרבה פחות דקות. סה"כ הם אומרים לא. שנה הבאה יוכלו לקבל יותר על ת'אד יאנג מקונטנדרית שצריכה חיזוק מיידי ומוכנה להוריד בחירת דראפט אולי.

picki23

New member
חושב שיאנג לא מסוגל לתרום לקונטנדרית מהרגע הראשון

rapgamer4ever

New member
מינסוטה גבולית אבל קח בחשבון מה הוולבס שילמו עבור יאנג

רק לפני חצי שנה- הרבה יותר ממה שהם מקבלים עבורו.
מה שנקרא- הם תופסים ממנו יותר מאשר שאר הליגה.

יכול להיות, אבל לא מוותרים על פרוספקט כזה אחרי חצי עונה

בקבוצה לא מתפקדת.
&nbsp
בקשר ליאנג, אני חושב שהוא לגמריי יכול לתת 15-20 דקות מהספסל בקבוצה איכותית. תראה את ספייטס בגולדן סטייט, מייק סקוט באטלנטה, קוסטה קופוס בממפיס ועוד אינספור דוגמאות לשחקנים סבירים שלא עשו שומדבר בקריירה שלהם עד השנה תורמים דקות משמעותיות בקונטנדריות לכל דבר. אני לא משווה את יאנג לאף אחד מהם ספציפית, לכל אחד הסיבות והנסיבות שונות אבל המקרים דומים.

למעלה