Scrying

תמיר302

New member
Scrying

(למישהו יש תרגום עברי?) יש לי שאלה בנושא- מה בעצם אמורים לראות? כלומר, איך צריכים לבוא לידי ביטוי הסמלים? שאני מנסה לדוגמא, אני בד"כ רואה איזה משהו לשנייה, והמח שלי מפרש את זה לתמונה. אבל אם אני מנסה להתמקד בתמונה ולראות אותה בבהירות, היא כבר נעלמת. זה אמור להיות חמקמק ככה? או שאמורים לראות תמונות של ממש? בתודה, תמיר

RainBird

New member
יש תירגום עברי לא יפה לזה. חיזוי או "בהייה" (תשאר עם scying כבר עדיף) עכשיו כן, בהתחלה התמונות באמת חמקמקות, אבל לרוב אני יכול לראות אירועים שלמים בין מיצמוץ למיצמוץ. סיפורים שלמים בשניה שנכנסים לי לראש. ארדן.

זה שבריר שניה

זה פשוט נשתל בתוך המוח. גם לי היו כאלה בהתחלה. כשאתה מתרכז בתמונה והיא מתפוגגת זה בגלל שהריכוז האנליטי משנה את מצב התודעה, לפחות כך נראה לי

avi01

New member
גם לי.....

שלום לכולם!! גם לי הנושא הזה היה קורה לי. אני היתי משתמש יותר במילה של פלאש בק. היו לי קטעים לפניי בערך חצי שנה שהיתי רואה תמונות או מרגיש דברים על פי רגשות. אני אף פעם לא התעמקתי לנושא אבל אם כבר העלתם אני אשמח לדעת איך אני יכול לשלות בנושא הזה של פלאש בק לרוב מה שהיתי רואה או מרגיש היה קורה בעתיד הלא רחוק. כשזה היה מגיע לרגשות לא היתי יודע לפרש תמיד מה זה אומר אבל כשהיתה מגיעה לי תמונה זה כבר היה משהו אחר היתי ממש רואה את כול האירוע. אשמח לקבל דעות לגבי הנושא של איך אני יכול לשלות בראיות ההאלה בזמן האחרון זה כבר קמעט ולא קורה לי. אני לא יודע אם יש לזה הקשר או לא אבל לרוב היו דווקא מגיעות אליי דווקא רק פלאש בקים הקשורים בכאב של אנשים וקרה לי גם פעמיים שהגיעה להריגה.

למעלה