פרק מ-ע-ו-לה!!!../images/Emo58.gif
וואו, איזה פרק מעולה! באמת אחד הפרקים ה-כ-י טובים בכל העונה המסריחה הזאת חחח! בכיתי המון חחח! אני ממש עצובה מהפרק הזה. מסכנה לאברן שלי, אני לא מבינה למה היה צריך להרוג אותה. זה היה כזה מעצבן. ממש אהבתי אותה.
הפרק הזה היה ממש מצחיק. היו המון בדיחות ממש טובות בפרק הזה. הם התמודדו עם המוות הזה ממש טוב ועשו פרק ממש יפה, מושקע, מצחיק, כמו סקראבס של פעם ופשוט ממש טוב. כל הקטע של ג'ידי ודר' קוקס כשדר' קוקס מבקש ממנו לאסוף את ג'ק מהגן. אווווווו! זה היה כל-כך גדול וחמוד!!! אההההה! איך ג'ידי מאוהב בו חחחח!!!
ובכלל, היו המוןןןןןןןןןןןןןן קטעים בין ג'ידי לדר' קוקס בפרק הזה! סוף סוף! ויייייייייייייייייי! הפרק הזה הרגיש כמו פרקי הסקראבס של פעם. עובדה שהם עוד יכולים לעשות פרקים טובים כאלו.
כל הקטע של הרובוטים היה גאוני חחח! זה היה כל-כך מצחיק. ובסוף כשג'ידי רואה את הילד עם הרובוט ונלחץ ובורח חחח!
השריטות על הגב של קית' חחח. אבל כשאליוט שרטה אותו שוב זה היה כל-כך מגעיל ונורא בלההה...
טרק מרביץ לתיבה של קלסו ונופל חחח.
השיער של דר' קוקס ממש מכוער, אבל הוא היה ממש סקסי בלי חולצה חחח.
הקטע על ירח הדבש של דר' קוקס וג'ורדן חחח.
הבדיחה של דר' קלסו על דר' קוקס שהוא נראה כמו לקס לות'ר - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! ענק!!! חחחחחח!
.Dr. Cox:" Don't say it... don't even think it" - - JD:"He's inside my head, I love it." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
בכלל כל הקטע הזה היה כל-כך מצחיק.
לאברן היה ממש מתוקה וחמודה וממש מצחיקה כל הפרק כשהיא דיברה עם קרלה.
ג'יל מדברת עם דר' קוקס וזה שהיא נכנסה להריון חחח!
ג'ידי נכנס לדמות של דר' קוקס "I wish I could love JD more" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
ושהוא לא מקשיבה שוב לזה שקרוא שפתיים. ושהוא מביא לדר' קוקס פילם והוא לא מבין למה חחח!
שג'ורדן ודר' קוקס עושים Ward אחרי שהבת שלהם נולגה. נו הקטע שהם עושים עם האגרופים שלהם. חחחחחחחחח!
Turk:"The shaved head look only works on black people" Dr. Cox: "So why are you sporting it?" חחחחחחח!
JD: "Taking care of Perr-Perr" אני לא מאמינה שהוא קרא לו ככה חחח!
כשג'ק נוסע עם ההוא מהמשלוח והם שומעים ספיד מאטל חחחח!
כשטרק אומר שאין כמעט שחורים בביה"ח חחח!
Dr. Cox: "What the worst that could happen?" ואז ג'ורדן אומרת לג'ידי שהוא יכול להיות הסנדק ושהם יקראו לתינוק ג'ניפר דילן והוא מתחיל לשמוח ולקפוץ ולבכות חחחח!!!! טוב גי, יש עוד כל-כל הרבה וכבר ממש ניפחתי לכם את השכל חחח. פרק ענק! הלוואי ויהיהו לנו עוד הרבה פרקים טובים כמו זה.