Scrubs 615

hodown

New member
פרק נחמד+ ../images/Emo58.gif

כמו שאמרו כבר, מזכיר את סקרבס סגנון ישן- פרקים בעונות הראשונות, או לחילופין 519 ו-520 "ה"פרקים. המוות של לאוורן כמובן היה עצוב, היא דמות מצחיקה מאוד, אהבתי אותה. למה הם לא הרגו את טוד במקומה? הוא מתחיל לעצבן. אניווי: מזל טוב להולדת ג'יי די קוקס! ענק! הקטע הכי מצחיק בכל הפרק, אה וזה עם הצלליות הרג אותי. למען האמת ציפיתי יותר מהפרק וגם ציפיתי שד"ר קוקס יראה קצת סולידריות לניובי שלו אחרי חמש וחצי שנים, אבל וואט דה הק, הסדרה עדיין איכות. רק שירבו! אמן עד עונה 8000. מי איתי?? :)

hodown

New member
אממ נראה לי חמש וחצי לא?

העונה השישית עוד לא נגמרה עדיין. אבל בכל זאת.

Angelus

New member
615../images/Emo58.gif../images/Emo4.gif

בע. היה פרק מעולה, כן. באמת מעולה.. אבל הפרק גרם לי לתהות אם המוות הזה היה הכרחי, והאם היתה סיבה מיוחדת להרוג את הדמות של לאוורן דווקא, ולא של טד/קלסו וכו'. השיר בסוף של קין היה בדיוק במקום, כפי שהם יודעים לקלוע. קצת הטריד אותי שאני וגיתית ערכנו את השיר הזה ביום שלישי והפכנו אותו לרינגטון בפלאפון שלי כשהיא מצלצלת.
אגב, ג'ורדן היתה מעולה בפרק. "Screw it, you're the godfather."
גדול.. לא חושב שהרבה זמן סחבתי איתי הרגשה כבדה אחרי פרק, וכרגע אני קצת מדוכא.. אבל הפרק היה באמת עשוי היטב. שבוע טוב.

DivineComedy

New member
מה פתאום מישהו אחר

אני חושב שהבחירה שנעשתה מכל השחקנים היא הבחירה המושלמת... זה לא פוגע בסדרה...

Angelus

New member
ארג.../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

חבר'ה, זה לא קורה לי הרבה! חזרתי עכשיו הביתה מיציאה ממש מהנה, וכל הדרך חשבתי על הפרק. זה היה ממש עצוב ורע. למה? בע. ועוד עם השיר של קין בסוף הפרק.. המילים חזקות שם. אני היחיד שתלוי קצת?..

thewish

New member
לא

באמת שצפיתי בסוף עכשיו עוד פעמיים. פרק מעולה, באמת דיי זה היה מוזר שהיו הרבה בדיחות שאחת הדמויות מתה אבל אז נזכרתי שזאת קומדיה ושאם הם יינסו להפוך לאנטומיה של גריי או אי אר הם סתם יאבדו את הצופים שלהם. אגב! שכחתם את הדבר המצחיק ביותר! הדגדגן של אליוט זורח! רק אני או שיש לה שם את התינוק של E.T (או איך שמאייתים את השם שלו) כשהדגדגן זורח? XD בכיתי בפעם הראשונה של סוף הפרק, אוף חבל שזה לא היה השליח. נ.ב. אם תיכנס בי מכונית והדרך היחידה להציל אותי היא אם הטוד ייעשה אותי (coma-five!) בבקשה, בבקשה אל תתנו לו!

NS101

New member
זה הדבר הכי מצחיק שראיתי מזה זמן

הדגדגן של אליוט זרח
הלוואי.

למעלה