Scrubs 615

steelwater

New member
Scrubs 615../images/Emo58.gif

הגיע הזמו אחרי שבועיים כבר... אם למישהו יש לינקים אז בבקשה תשלחו לי.

limors2

Well-known member
פרק יפה../images/Emo58.gif

עצוב
מה, אין יותר לאוורן?
והיה שיר של קין!
הסוף עם ג'יידי וג'ורדן ממש הצחיק אותי
וגם הבן של פרי והספיד מטאל

mikmik000

New member
עצוב :( ../images/Emo58.gif

איזה פרק עצוב זה היה.. ובמיוחד כשקרלה אמרה ללווארן שלום..
בטח עכשיו ד"ר קוקס וג'ורדן יקראו לתינוקת שלהם לווארן.. זה צפוי כזה. P: היו גם קטעים מצחיקים, כל הקטעים עם קוקס וג'יידיי כשהוא ריחף כזה חחח ושהוא רצה שיקראו לתינוקת ג'ניפר דילן רק בשביל שהיא תהיה ג'יי דיי חחחח
הא ומה קוקס עשה לשיער שלו?!?!!? :( היה לו שיער כזה חמוד! הוא נראה עכשיו מוזר. ><" זהו.. פרק נחמד יחסית, 8 מתוך 10. [ד"א, מי שרוצה לינקים להורדות ישירות של הפרק, שלחו לי בקשה במסרים. וsteelwater, שלחתי לך לינק במסר.].

steelwater

New member
תודה רבה!

כתבתי לך גם מסר חזרה. האמת שבסוף ראיתי את הפרק שהורדתי מאי מיול אבל בכל זאת תודה. ורק היום ראיתי את זה, אבל זה לא נורא. דווקא התאים לי.

DivineComedy

New member
פרק נחמד

הקטעים הכי מצחיקים: פרל הארבור וג'ק והספיד מטאל. פנטזיית הרובוט הייתה אחת החלשות בסדרה מאז ומעולם. ולילדה קוראים JD COX. אהה ועוד משהו.... ברכותיי לי שניחשתי בתחילת העונה מי הולך למות...

DivineComedy

New member
עוד משהו

אמנם לא היה כתוב TO BE CONTINUED אבל הפרק הבא זה הפרק השלישי כלומר ההמשך לסיפור לוורן.... אולי היא לא מתה?? למרות שהיא כבר לא מופעיה בקרדיטים.

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif מעלי וגם מתחתי!

לסמן! לא כולם רוצים לדעת מה קורה בפרק!

limors2

Well-known member
בכלל לא ברור

ההודעה הראשית למשל, למרות שיש בה את הסימון של ספוילר, לא מדברת בכלל על הפרק. ויש אנשים שרק רוצים לומר "אוף עוד לא ראיתי". ויש אנשים שאם אין את הסימן של הספוילר, לא שמים לב למה שכתוב ופותחים את ההודעה. לא יהרוג אותך לסמן, ואולי זה יחסוך לאנשים תסכול. מה רע?

DivineComedy

New member
לא רע רק ש....

אם הפורומים של תפוז היו תומכים בפיירפוקס כמו בנאדם, הייתי גם יכול להוסיף את הסימן בנוחות בסאבג'קט....ולא כותב ספ כמו שאני נוהג לעשות.. אבל זה קשה מדי למערכת הפורומים שטוענת להיות הבכירה בארץ... ואם מישו רואה אשכול על פרק שהוא לא ראה והכל מסומן באדום ופתאום יש איזה הודעה שלו ולמרות זאת הוא נכנס לראות אותה... אז אם כל הכבוד זה מוזר.... אשכול של פרק חדש שרק יצא ועוד לא ראית... תצפה לדיון על הפרק!!! במקום להספים את האשכולות עם השטן הזה, אפשר פשוט לשים סטיקי שמבהיר דיונים על פרקים מהתנור.... (אהה שכחתי אי אפשר לשים סטיקי במערכת הפורומים המתוחכמת הזאת)

steelwater

New member
חחחחחחחחחחח!

JD COX חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! לא חשבתי על זה. אין לך מושג כמה טוב זה גורם לי להרגיש חחחחח! אבל נרה לי הם אל באמת יקראו לה ככה. למה חשבת שהיא הייתה חלשה? לדעתי זה דווקא היה ממש מצחיק שבא המשפחה של הרובוטים והוא מנחם אותם ואז הם שורפים אותו ואז כשהוא רואה את הרובוט הקטן ונלחץ ממנו ובורח משם.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif615 - My Long Goodbye

רגע, רגע.. לפני הכל האחות לאוורן רוברטס, תמיד תהיי זכורה אצלנו בתור הסייד-קיק המוצלח ביותר. זאת עם האופי הבולט מאוד, אך שבכל זאת רואים שיש בה מעבר לזה ודי אכפת לנו ממנה.
אממ... היה יותר מדי הומור בפרק הזה יחסית לעובדה שהם יודעים שלאוורן לא במצב משהו, אבל אני סולח להם כי סקראבס בכל זאת קומדיה... הפרק גם היה 25 דקות, שזה טוב. לא זכינו לפרקים ארוכים מאז עונה 3 (היו בה כמה שהגיעו ל-26 דקות). הפרידה של ג'יי.די הייתה טיפה מרגשת, ושל קרלה הייתה ממש יפה.. או :( בכל מקרה, הקטעים שהצחיקו אותי בפרק: - חח הרובוט היה טיפה מטומטם, אבל כשהגיעה המשפחה של הרובוטים צחקתי. (עד שהם ירו על ג'יי.די עם לייזר, גם מטומטם).. וגם כשהוא ראה את הרובוט אחר כך. - כשג'יי.די בא להגיד Congratulations וקוקס עוצר אותו, גם כשהוא חושב. - היה כיף לראות את ההיא (ג'יל?) שוב אחרי שהיא נפטרה בפרק My Lunch. למרות שיותר כיף אם היו מראים את בן. הקונספט דווקא היה די דומה... - ג'ק באוטו עם לויד והם שומעים ספיד מטאל. וואיייי אני פשוט נקרעתי. גדול גדול גדול. - טרק מונה את השחורים בבית החולים. סנופ דוג, השומר עם יד אחת ואז חושש להגיד הוץ'. חחחחחחח - תיאטרון הצללים של פרל הארבור. גאוני. - ג'יי.די רוצה לקרוא לתינוקת ג'ניפר דילן כדי שהיא תהיה ג'יי.די. לנצח חחחחחחחחחחחחחחחח וספויילר קטן לפרק הבא (בעיקר שם הפרק): קוראים לו My Words of Wisdom. אני מאושר כי זה Words of Wisdom זה שיר של הלהקה Jump, Little Children שאני וזאק כל-כך אוהבים, וכשחושבים על זה מבחינת לחן הוא מתאים לסדרה ומבחינת מילים הוא מתאים לעובדה שלאוורן איננה... If you will go and not return, leave me some words of wisdom

steelwater

New member
גיתית!!!

איך שראיתי שחן כתב פה שזה שיר של קין חשבתי עליך חחח. זה ממש מגניב בשבילך.

steelwater

New member
פרק מ-ע-ו-לה!!!../images/Emo58.gif

וואו, איזה פרק מעולה! באמת אחד הפרקים ה-כ-י טובים בכל העונה המסריחה הזאת חחח! בכיתי המון חחח! אני ממש עצובה מהפרק הזה. מסכנה לאברן שלי, אני לא מבינה למה היה צריך להרוג אותה. זה היה כזה מעצבן. ממש אהבתי אותה.
הפרק הזה היה ממש מצחיק. היו המון בדיחות ממש טובות בפרק הזה. הם התמודדו עם המוות הזה ממש טוב ועשו פרק ממש יפה, מושקע, מצחיק, כמו סקראבס של פעם ופשוט ממש טוב. כל הקטע של ג'ידי ודר' קוקס כשדר' קוקס מבקש ממנו לאסוף את ג'ק מהגן. אווווווו! זה היה כל-כך גדול וחמוד!!! אההההה! איך ג'ידי מאוהב בו חחחח!!!
ובכלל, היו המוןןןןןןןןןןןןןן קטעים בין ג'ידי לדר' קוקס בפרק הזה! סוף סוף! ויייייייייייייייייי! הפרק הזה הרגיש כמו פרקי הסקראבס של פעם. עובדה שהם עוד יכולים לעשות פרקים טובים כאלו.
כל הקטע של הרובוטים היה גאוני חחח! זה היה כל-כך מצחיק. ובסוף כשג'ידי רואה את הילד עם הרובוט ונלחץ ובורח חחח!
השריטות על הגב של קית' חחח. אבל כשאליוט שרטה אותו שוב זה היה כל-כך מגעיל ונורא בלההה...
טרק מרביץ לתיבה של קלסו ונופל חחח.
השיער של דר' קוקס ממש מכוער, אבל הוא היה ממש סקסי בלי חולצה חחח.
הקטע על ירח הדבש של דר' קוקס וג'ורדן חחח.
הבדיחה של דר' קלסו על דר' קוקס שהוא נראה כמו לקס לות'ר - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! ענק!!! חחחחחח!
.Dr. Cox:" Don't say it... don't even think it" - - JD:"He's inside my head, I love it." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
בכלל כל הקטע הזה היה כל-כך מצחיק.
לאברן היה ממש מתוקה וחמודה וממש מצחיקה כל הפרק כשהיא דיברה עם קרלה.
ג'יל מדברת עם דר' קוקס וזה שהיא נכנסה להריון חחח!
ג'ידי נכנס לדמות של דר' קוקס "I wish I could love JD more" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
ושהוא לא מקשיבה שוב לזה שקרוא שפתיים. ושהוא מביא לדר' קוקס פילם והוא לא מבין למה חחח!
שג'ורדן ודר' קוקס עושים Ward אחרי שהבת שלהם נולגה. נו הקטע שהם עושים עם האגרופים שלהם. חחחחחחחחח!
Turk:"The shaved head look only works on black people" Dr. Cox: "So why are you sporting it?" חחחחחחח!
JD: "Taking care of Perr-Perr" אני לא מאמינה שהוא קרא לו ככה חחח!
כשג'ק נוסע עם ההוא מהמשלוח והם שומעים ספיד מאטל חחחח!
כשטרק אומר שאין כמעט שחורים בביה"ח חחח!
Dr. Cox: "What the worst that could happen?" ואז ג'ורדן אומרת לג'ידי שהוא יכול להיות הסנדק ושהם יקראו לתינוק ג'ניפר דילן והוא מתחיל לשמוח ולקפוץ ולבכות חחחח!!!! טוב גי, יש עוד כל-כל הרבה וכבר ממש ניפחתי לכם את השכל חחח. פרק ענק! הלוואי ויהיהו לנו עוד הרבה פרקים טובים כמו זה.

steelwater

New member
אה וגם../images/Emo58.gif

התכוונתי לכתוב את זה קודם אבל שכחתי.
לאברן, יהי זכרך ברוך!

למעלה