Schwalbe ROCKET RON Evo 650b

Kozmo Kramer

New member
לאיזו מטרה או סגנון רכיבה?

לא מכיר אישית. לפי ביקורות לא משהו. אחיזה טובה ברטוב אבל מסוכן בסיבובים על יבש. נשחק מהר. וגם יקר...
בקישור ששלחת יש הערה שלא הבנתי על מגבלה של 35 PSI בטיובלס. זה לחץ די נמוך שנותן לך אמנם אחיזה אבל מצד שני מוריד את מהירות הגילגול

בקצרה -יש טובים יותר וזולים יותר

Kozmo Kramer

New member
בהנחה שאתה לא 90 קילו כמוני אז אני מסכים

או שאתה רוכב רק על הקדמי...

B U G Y

New member
אני 100 קילו לפני ציוד, רוכב אגרסיבי...

רוכב הרבה מדבר, אגרסיבי, לא בוחר קווים, מהר ואני לא עובר את ה30 בקדמי ו35 באחורי. רוכב טיובלס, כמובן. מה המטרה של ניפוח ללחץ גבוה בקדמי?

Kozmo Kramer

New member
גלגול מהיר, פחות חיכוך, , פחות סיכוי לסנייק ב

כל אחד וההעדפות שלו.
אבל הדיון הוא על המגבלה של היצרן ל 35 שלדעתי זה מאוד גבולי, במיוחד שאחרים נותנים לך טווח של 30-60 לפחות לפי מה שכתוב על הצמיג

B U G Y

New member
הגבלת היצרן מובנת...

זה הרי טיובלס רדי והיצרן לא רוצה לקחת סיכונים אז הוא מגביל את הלחץ, כסת"ח נטו. לא תהיה בעיה גם ב40 PSI.

סתם שתדע, לחץ גבוה מדי לא תורם לגילגול מהיר, להפך, בגלל שבצמיג לא גמיש הגילגול יורד ואיתו גם האחיזה ושחיקה מוגברת של הסוליה.
ואדוני, במשקל כמו שלך, טיובלס חובה

Kozmo Kramer

New member
אז אתה קורא לי שמן!?!?!?!?

1. אני לא פותח השרשור
2. נסיון הטיובלס שלי לא טוב ולא אחזור אליו לפחות לא בגלגול הזה (משחק מילים כאילו)
3. בפחות מ 40 מאחור אני מרגיש שאני נלחם עם האופניים. עם הקדמי אני משחק, תלוי במסלול

B U G Y

New member
תנסה טיובלס מקורי, בגלגול הבא...

חיים טובים יותר וגם זול יותר.

Kozmo Kramer

New member
טוב, נו. הנה למה, אבל זה אני

בטח לא קרה לך בשטח כשעומד להחשיך שנקרע לך הצמיג מזכוכית או בזנט, לא יודע מה היה שם, לא יכולת לפתוח את הגלגל כי החומר הדביק אותו כל כך טוב... ואחרי שכמעט קרעתי את האצבעות וסוף סוף הצלחתי, הוונטיל ימח שמו לא יצא עד שבא מישהו עם לדרמן וכמעט קרענו את החישוק.
וכשבאתי להחליף צמיג, לא יכולתי להוציא אותו! כי הפנימית נדבקה לחומר שהיה בצמיג והכל הפך למיקשה אחת. מה שעשיתי זה לגזור את הצמיג יחד עם הפנימית בעזרת מספרי פח!!!
כי אם היה קורה לך אז גם אתה לא היית מוכן יותר לשמוע.
והאופציה לגלגלי טיובלס לטובת טיובלס מלא לא בסקופ המחירים שלי
. לא שאני מבין למה לא יכול לקרות מקרה כמו שהיה לי עם גלגלי טיובלס

B U G Y

New member
הצמיג נקרע לגמרי?

כי תמיד אפשר לסים טולעת או פטריה. חוץ מזה מה שאתה מתאר זה הסיפור הקאלסי, אנשים רוכבים עם טיובלס קומבינה עד התקלה הראשונה, אין להם את הכלים והידע לטפל בבעיה והם יוצאים מתוסכלים מהסיפור. הרי הצמיג אמור להידבק לפנימית, אחרת איך תקבל אטימה?
לא חייבים להחליף חישוקים, אבל פעם הבא שאתה קונה צמיגים חדשים תנסה טיובלס עם הערכה של סטן, זאת עם הפס לחישוק, וצמיג טיובלס רדי. אחרי חצי שנה אתה מחזיר את ההשקע.

אני לא השמשתי בפנימית מעל שנה...

Kozmo Kramer

New member
גם אני הייתי בלי פנצ'ר יותר משנה

וכשהגיע הפנצ'ר...
הצמיג היה WTB MUTANO UST עם ערכה של ג'ו. ממש לא קומבינה
היה בו שני ס"מ חתך בצד. אחרי שנלחמתי איתו ונצלחתי לשלוף אותו, שמתי פנימית וכרטיס מגנטי ןהמשכתי לרכב עד הבית.
אחרי כמה ימים כשבאתי לשים צמיג חדש הייתי חייב לחתוך את שניהם יחד כי לא ניתן היה להפריד בניהם. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי בשטח במקרה כזה...

B U G Y

New member
חחחח....זאת "טעות משתמש"....

אתה הייתה חייב לנקות את הצמיג טוב טוב מהחומר.

B U G Y

New member
לנקות מהחומר, הדבק, לפני הכנסת פנימית.

אחרת החומר מדביק את הפנימית לצמיג.

Kozmo Kramer

New member
תגיד, מה אתה, אישתי?

קודם קראת לי שמן, עכשיו למה לא ניקית...

חושך, לחץ, אצבעות כואבות, ג'יפה על הנעליים. למי יש סבלנות לנקות...

B U G Y

New member
חחחח...

מבין את המצב, אבל זה מה שנדרש כשאתה רוצה לעבור מטיובלס לפנימית. לא רוצה לנקות, אין בעיה, אבל צפה פגיעה בהמשך.

שנה בלי פנצ'רים ואתה לא אוהב טיובלס?

ולמה אני חופר לך?

למעלה