school of rock

school of rock

בסרט הזה לג'ק בלאק יש מעין מגבר מיני שכזה של מרשל. אפשר לראות אותו בשולחן שלו בכיתה,וגם כשהוא מנגן המגברונצ'יק הזה תלוי עליו. תהיתי אם יש כאלו להשגה בארץ,ואם יש כמה הם יעלו?

barlevy

New member
אתה בטח מתכוון

למגבר הזה המחיר כמו שאתה רואה רשום לידו... למיטב ידיעתי אין כזה בארץ - אבל מנסיוני שווה לקנות בחו"ל זה סבבה של מגבר לאימונים למי שלא מעונין להפציץ בווליום

Aviraman

New member
איתי מישהו שמוכר

ראיתי מישהו בארץ שמוכר כזה יד שניה, נסה לחפש. זה מגבר חמוד חחח

נצל"ש-המלצה../images/Emo45.gif

tenacious D. לג'ק בלאק כנראה שיעמם בתור שחקן,אז הוא מצא את קייל גאס,גיטריסט טוב למדי,והקים להקה בשם טניישס די. אחד השירים המוכרים שלהם הוא tribute,המתואר בתור tribute to the greatest song in the world... אבל רוב האנשים מכירים רק את השיר הזה,אם בכלל.ויש ללהקה הזו מלא מלא פנינים מוחבאות בצמד הדיסקים שהם הוציאו. הלהקה הזו,בעיקורן,חצי מתייחסת אל עצמה בתור להקה וחצי בתור בדיחה.ואם אתם מתייחסים אליה באותה הצורה,תסתדרו איתה יופי
עכשיו,משהו ממש מפתיע-תחשבו על הכישרון של ג'ק בלאק בתור שחקן,תעצימו אותו לפחות פי שתיים,וככה הוא שר,לטעמי.אני אוהב את השירה שלו מאוד. בשביל להכנס אליהם,מומלץ לראות את המיני סידרה שהם העלו עם המוזיקה שלהם בHBO,או להוריד את הדיסק הראשון שלהם,קרוי על שם עצמם. או,כמובן,להקליד tenacious D ביוטיובP: מומלץ מאוד מאוד,גם מצחיק,וגם מוזיקה טובה. הם גם הוציאו סרט חביב מאוד. אני אוסיף קישורים לכמה שירים:tribute,wonder boy,classico. זהו,תהנו

barlevy

New member
המלצה ואזהרה

הסרט/הופעה הראשונה TENACIOUS Dהיה סבבה הסרט האחרון TENACIOUS D PICK OF DESTINY משעמם לטעמי...דווקא ציפיתי לעוד סרט פולחן לגיטריסטים/מטאליסטים

תראה,

זה עניין של טעם.the pick of destiny באמת היה חלש יותר מהפרקים של HBO,או מההופעה שלהם באנגליה שיצאה בDVD<חזק ביותר,אגב.>,אבל הוא עדיין סרט חמוד.אומנם לא גדול,אבל לא הייתי מגדיר אותו כמשעמם. ובנאדם,תודה שקלסיקו זו יציאה אדירהXD

אגב,

שכחתי לציין שעל הדיסק עבד איתם דייב גרול מנירוונה/פו פייטרס. ואיזה בסיסט מפורסם שכרגע אני לא זוכר את שמו^^"

RoieL

New member
סדרת ה- MS כנראה

אני חושב שמישהו מהפורום סיפר פה פעם שההורים הביאו לו כזה עם שתי "בוקסות" (MS4 זה נקרא אם אני לא טועה) מארה"ב.

למעלה