SC של שעתיים... למרות שאני מניח שכולכם כבר גיליתם אתזה לבד בזמן שנזרקתם מהמשחק :-\
Y yonVata New member 20/8/10 #1 SC של שעתיים... למרות שאני מניח שכולכם כבר גיליתם אתזה לבד בזמן שנזרקתם מהמשחק :-\
מ מ י ל ר New member 20/8/10 #2 פשוט כול הכבוד להם. למרות שכבר עליתי היום רמה ומה שנשאר לי זה... כלום, גם ככה לא היה לי כוח כבר XD
פ פעם 3 סוכריה New member 20/8/10 #3 היה ROLL BACK בסקניה לפני 3 שעות. ובכלל. אנשים עושים כלי נשק מטורפים בגלל האק של ה ENHANCEMENT SCOLLS . אנשים מעבירים גם 72 כאלו.
היה ROLL BACK בסקניה לפני 3 שעות. ובכלל. אנשים עושים כלי נשק מטורפים בגלל האק של ה ENHANCEMENT SCOLLS . אנשים מעבירים גם 72 כאלו.
Y yonVata New member 20/8/10 #4 כן... בברה ראיתי מישהו עם 23.... הייתי בטוח שהם יעשו רולבק, אני ממש מקווה שלא אחרי שקניתי את האוברול היום
כן... בברה ראיתי מישהו עם 23.... הייתי בטוח שהם יעשו רולבק, אני ממש מקווה שלא אחרי שקניתי את האוברול היום
H Hasselblad New member 23/8/10 #23 ../images/Emo7.gif על האחוזים אבל מזל טוב על הרמה ../images/Emo9.gif
G Gods Revenge New member 20/8/10 #7 כמה עוד ועד מתי הלכו לים עד מתי טבע, כמה עוד נשאררר? אני מציע לעשום יום שביתה ממייפל! משו שיכניס קצת את wizet למסלול!
כמה עוד ועד מתי הלכו לים עד מתי טבע, כמה עוד נשאררר? אני מציע לעשום יום שביתה ממייפל! משו שיכניס קצת את wizet למסלול!
Y yonVata New member 20/8/10 #8 איך רואים שהיית לוחם?... אצלנו סתם היית מקבל את תשובת ה"צעיר מסריח..." ושם זה היה נגמר... ושלומי, אם אמרתי שזה שעתיים, תסתכל מתי רשמתי את ההודעה וקח עוד שעתיים משמה...
איך רואים שהיית לוחם?... אצלנו סתם היית מקבל את תשובת ה"צעיר מסריח..." ושם זה היה נגמר... ושלומי, אם אמרתי שזה שעתיים, תסתכל מתי רשמתי את ההודעה וקח עוד שעתיים משמה...
G Gods Revenge New member 20/8/10 #9 משו קטן ומשעשע שיעביר לכם את הזמן אני חושב שלידי גאגא מעתיקה תלבושות ממייפל! כאן
D deisy New member 20/8/10 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי, בדיוק את הבבלס האלה היו לי פעם! אחלה תלבושת!
Y yonVata New member 20/8/10 #16 מה את מעדיפה? רולבאק? אני אישית מעדיף שיורידו את המשחק עד שיפתרו את הבעיות....
L LaChicaDeLasNovelas New member 20/8/10 #17 בעסה שאני צריכה לחפש את הגלימ ההיא שוב בתקווה שתישאר אותו מחיר... מה שכן השגתי אחלה ספוט לחנות עכשיו