Saturday Jam

waveslike

New member
תודה למגיבים

2:30 באמת התפלק לו משהו לא נעים, קורה :) סולו ארוך- אתה יודע...(הכלב אכל לי את ה-PL
) הסאונד באמת די נוראי, האמת היא שגם לא השקעתי בכלל בסאונד, השתמשתי בפרסט הראשון שנשמע איכשהו דומה. לBR דוקא יש יציאות פה ושם. ותודה על המחמאות על הפרייזינג, זה דבר שאני באמת מנסה לשים לו דגש בעבודה על הגיטרה.

loomer4

New member
מעולה, אהבתי מאוד

יש לך מלודיה מאוד יפה, ופיל טוב, יש בעיות של טיימינג וטכניקה, אבל לא נורא, עובדים על זה

khammel

New member
../images/Emo46.gif איפה הקלטה שלך, של Virons ואחרים שהבטיחו?

loomer4

New member
חחח אני לא הבטחתי כלום, אבל!!!

אני כרגע בכפר נידח בדנמרק אצל משפחה (יש לי פה מחשב בעברית), ואין לי פה חשמלית, ברגע שאחזור לארץ ב11.7, אעלה הקלטה!

loomer4

New member
מסתבר שטעיתי, הטיסה חזרה היא ב11 ../images/Emo13.gif

יש מצב אני מספיק לג'אם.

Y036

New member
אני כבר ככה עובד בשעות האלה אני אבוא לקצת

khammel

New member
לא אמרתי שהבטחת. אחרים הבטיחו

כולם חכמים גדולים להגיב, עד שהם צריכים להעלות הקלטה משלהם. (לא שאתה צריך להוכיח משהו... סתם כי יהיה נחמד לשמוע אותך מנגן.
) תהנה בדנמרק!

loomer4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אם את רוצה לשמוע אותי מנגן
יש לי עיבוד ג'אז לריקוד אניטרה של גריג ביו טוב, יש לי שם גם סולו והכל את מוזמנת להגיב! (בכל מקום אני מנסה לדחוף את זה, פשוט לא מגיבים לי על זה בשום מקום שאני מעלה את זה) http://www.youtube.com/watch?v=l-SWuvlskKs

khammel

New member
../images/Emo132.gif זה כבר יותר הסגנון שלי

אני מניחה שזה שהקטע מתחיל רק אחרי 1:20 ואין וידיאו לא תורם לזה שלא מגיבים לך
סה"כ יפה, מהנה. לקראת הסוף יש קצת בריחות של כולכם מהקצב ונשמע פחות מהוקצע. אישית, לא התחברתי לסאונד של הגיטרה. נשמע קצת "מת", אבל זה בקטנה. פה ושם יש מעט מריחות של סטקטו ולקראת הסוף זה מרגיש כאילו אתה מנגן קצת rushed. חוץ מזה, אחלה. תמשיך ככה

loomer4

New member
כן גם לי נראה שבגלל זה לא מגיבים ../images/Emo13.gif

אני שמח שקלעתי בסגנון המוזיקלי
הרה מאוד אנשים לא אהבו את זה, טענו שזה כבד מדי
ותודה על ההערות
אפשר את הדברים הללו. תודה!

mosesg

New member
ככה אתה בדנמרק ומה שאתה עושה זה לכתוב בפורום?

loomer4

New member
90% מהזמן יורד פה גשם עצבני

כמעט שאי אפשר לצאת... לא היה לי מזל, עד ה11 כמעט כל יום יהיה גשם כזה לפי התחזית.

yotamn9

New member
אני ניסיתי

אבל לא יצא לי משהו נורמאלי שהרגשתי ששווה להעלות, אז בסוף התייאשתי. אני אשתדל פעם הבאה...

ran 15

New member
יותר טוב משיל זה בטוח ../images/Emo13.gif חח..

אהבתי למרות כל ההקדמה ... תמשיכי ותגיעי רחוק...-לא כמו כפיר ^^...
יוזמה מבורכת...צריך להתמיד בה
ושיותר אנשים ישתתפו..

Virons

New member
שאלה מפגרת

איך מעלים קובץ לYou send it מרגיש ממש טיפש תהיו נחמדים חח

חבר'ה, שיחקתם אותה.

תיארתי שתהיה היענות אבל לא תיארתי שכ"כ גדולה. פתחתי כבר עמוד במיי ספייס וההקלטה של כפיר יושבת שם בפתיחה. נעשה מסורת שכל שבוע נעלה jam נוסף שייבחר בבחירות דמוקרטיות והוא יעלה למיי ספייס. תרגישו חופשיים להעלות רעיונות לכל מה שבא לכם באתר. ביינתים - http://www.myspace.com/saturdayjamsession

למעלה