SarcaSeriouS- תעודת זהות

SarcaSeriouS

New member
SarcaSeriouS- תעודת זהות

היי לכם. אני קורא את הפורום הזה מאז ולנטיין דיי (
אוי, רומנטי שכמותי...) ואף לוקח בו חלק פעיל. חלקכם אף מכיר אותי אבל אף פעם לא הצגתי את עצמי בצורה רשמית אז הנה לכם: ~ראשית אפתח בפרטים קטנים עלי: אני בן 18 מהמרכז. עדיין בארון. כמה אנשים קרובים שלי יודעים עלי ו...זהו.
~צבא קצת מדאיג אותי. לא יהיה נעים עם פתאום "יעמוד דום" במקלחות ... מלבד הדאגה העיקרית הזו, אין לי מושג לאיזה חיל אני הולך (
, מישהו?) ~יש לי אהבה לחצילים (בכל הצורות והגדלים). אם כבר מדברים על אוכל, אז גם על
ים אני מת (או יותר נכון, הם מתים על הצלחת...)- פעילי זכויות בעלי חיים, קבלו התנצלות מראש...! ~נראה (לפחות לחברה שמסביבי) שאני אוהב לצחוק המון (
)ולעשות לא מעט שטויות (
). אם יש דבר שאני שונא זה כשצוחקים על נקודות חלשות שלי (
לא אפרט...). ~יו, אין לי מה לכתוב כאן...
~קצת קשה לי לספר על תחומי העניין שלי כי אין הרבה כאלו. באופן כללי אני אדם די משעמם וחסר חיים (ככה זה נראה, לפחות ,כשאני ישן רוב הזמן...).
~נראה לי שאתם כבר יודעים מי אני (
).אם עדיין אין לכם מושג מי אני תחברו את כל האותיות הראשונות שבאות אחרי ~ (כן כן, זה נשמע כמו אחד ממשחקי הקופסא ששיחקנו בימי שישי עם המשפחה כשהיינו צעירים, אני יודע...). קיצר, התגעגעתי אליכם (תראו מה זה... בקושי עבר שבוע...). דרך אגב, מה דעתכם על הכינוי החדש שלי? אם תשימו לב לצירוף שתי המילים המרכיבות אותו תראו שזוהי ההקבלה לכינוי הקודם שלי (שבו אני מבקש שלא תשתמשו עוד בבקשה- תודה :~) . בזמן הקרוב אשמור על פרופיל נמוך (אילו רק יכולתי גם בצבא...). חוץ מזה, אני לא כזה מת על הפרופיל שלי (שיפוץ פנים לא יזיק...). אז נכתבע (כמו נשתמע).בינתיים, חג שמייח...

resputin

New member
אם אתם לא מזהים מי זה לפי הסגנון

כתיבה (הרי הוא היחיד שמסוגל לעשות כזה דבר שירמוז מה הכיוני הקודם היה), אתם באמת צריכים לבלות פה יותר. בכל אופן, תהנה לך פה.

leMon sQueezer

New member
ברוך השב, מותק!

סחתיין על הקאמבק, צביקה, glad 2 have u back! איך הולך בתנ"ך? בהצלחה בהתכוננות! מתרגש לקראת מחר? אוטטו אתה ח"י!

איך עד עכשיו לא ראיתי את זה? ../images/Emo12.gif

ברוך החוזר
ואני עדין חייב לך שיחה, וכמו שזה נראה עכשיו, המשאלה שלך התגשמה (בקשר לשיחה) עפתי

LOL!!! בחירת ניק מעולה ../images/Emo13.gif

כרגיל עם הקליטה הזריזה במיוחד שלי, הייתי צצריכה לבהות המון המון זמן בניק עד שקלטתי מה זה "Sacra". ברוך השב מאמי. יותר אהבתי את הניק הקודם, אבל נו, different language same shit.

SarcaSeriouS

New member
תודה, תנק'ס, שוקרן, גרסיאס, דנקי,

ועוד תודות רבות. חשבתי עליו בעצמי ממזמן כבר. אוקי, אני מתחיל לתפוס תחת- טוב, זה לא נשמע כמו שרציתי אבל למה לא...

dotian

New member
בטח שאפשר

אפשר ללכת לקב"ן בלי להשתחרר לגמרי, כמובן. אם רוצים להשתחרר צריך להתעקש. אבל במקרה שלך אם לא תבקש בפירוש לא יקרה משהו נורא יותר מהורדת פרופיל קטנטנה ונחמדה. עמוד דום! קדימה צעד! שמאל ימין שמאל!

למעלה