Sam's club/Costco

MiraD1

New member
Sam's club/Costco

תגידו, מה יותר עדיף מהשניים? כעקרון יש לי חברות בסאמס אבל אין להם הכי מבחר ולא תמיד משתלם לקנות שם (הכי משתלם לי שם זה חזה עוף) והבשר האדום שלהם אף פעם לא טרי.... אז מי שיודע (קונה בשני המקומות) ויכול לספר לי על קוסטקו, בבקשה ותודה.
 

uzipikar

New member
בשביל....

לגרום לי לשלם בעד ה"זכות" לקנות שם - צריכים לתת לי אוכל בחינם....
 
יש לי בשניהם

כמובן שבקוסטכו כבר הרבה שנים. בשר אני לא קונה באף אחד מהם. קונה בעיקר בקוסטקו מבחינה לוגסטית שש-עד עשר דקות מהבית, פעם נסיעה לקוסטקו נערכה פעם בחודשיים שלושה למילוי מדפים. היום נוסעים גם רק בשביל קסמי אוזניים. בשבילי הסאם'ס נמצאים על מסלול הנסיעה למשרד, ולכן אם בדרך יוצא ואני צריכה משהו, או אם יש לי שעה לשרוף אין לי שום בעיה להכנס אליהם ולעשות סיבוב , העיקרון הוא אותו עיקרון נכנסים לקנות קסמי אוזניים ומסיימים עם עגלה מלאה. אני מעדיפה את סאמס מבחינת השירות, התור הקצרקצר אם בכלל , בקופה. ולדעתי גם המרחבים . אני מעדיפה את קוסקטו כמו שאמרתי בגלל הקרבה אבל זה לא אומר שאני פוסלת נסיעה מדי פעם לסניפים אחרים. ידעתם שכל סניף מחזיק מוצרים לפי סוג האוכלוסיה באיזור? בסניף שלנו למשל יש גם מדף כשר, וגם מקררים כשרים.
 

patti1

New member
שרות לקוחות בטורונטו,wallmart

שלחתי ל"וולמרט" מייל עם כל הפרטים המבוקשים בנוגע למוצר שקניתי כשהייתי בטורונטו.(בלור/דאפרין)פניתי שוב ושוב-והם,מלבד לאשר את קבלת הפנייה-כלום. חברת שרות מוניות לשדה התעופה, "aeroport," אליה פניתי לאחר שגבו ממני סכום גבוה יותר ממה שסוכם מראש(ונבדק וסוכם שוב לפני הטיסה)-גם מתעלמת מהמיילים שלי. ככה זה???
 
בדרך כלל בסוביס

או באיטליז שהוא כושר סטייל. אני מהדור שמעדיף בשר טרי. היישר מהקצב או הכי קרוב אליו.
 

drz400e

New member
אני דוקא חושב שהבשר הטרי מצוין

בקוסטקו. גם הסטיקים וגם הצלי - וזולים משמעותית מכל מקום אחר
 

EB2

New member
בקוסטקו לעומת סם קלאב

הבדל המחירים קטן מאד. המבחר פחות מאשר בקוסטקו.כיום כשהדלק יקר זה רחוק עבורי לנסוע לשם לכן מעדיפה לנסוע 5 דקות לקוסטקו. רוב החברים שלי ממשיכים בקוסטקו. אני קונה שם דגים טריים מנוקים, בשר יש ירקות ופירות הם טיב מעולה אבל יקר לעומת הסופרמרקט. נעים לקנות שם. יש ביגוד ליום יום נהדר. כמו כן כשמצטרפים מקבלים כרטיס המקנה לך ניקוד בסוף השנה מקבלים כ-2% החזר כספי.
 

MiraD1

New member
אני צריכה לנסוע לשניהם

אז בגלל זה שאלתי. למרות שיש קוסטקו ליד היורקדל ואולי אני אקפוץ לשם. הייתי שם פעם אחת וממה שאני זוכרת המבחר עשיר יותר. אם הבשר עדיף בקוסטקו על סאמס כבר יש להם נקודת זכות אצלי...
 
לא אמרנו את זה.

הבשרים בסאמס גם הם נראים טוב כמו בקוסטקו. רק שלא טעמתי מהם. ולא הסתכלתי על תאריכי התפוגה. ובגדול ובמחשבה שניה. ומכיוון שיש לי את שניהם. המחירים ממש דומים, ולא הייתי נוסעת לאחד על פני השני בגלל מחירים. שוב. שניהם זמינים לי בשלב זה או אחר של השבוע. אני אוהבת לבוא לעשות קניות בסאמס בבוקר מוקדם עוד לפני שהחנות נפתחת לקהל הרחב, יש מן פרבילגיה כזו בכרטיס עסקי. אפשר לבוא מוקדם מוקדם שבע בבוקר כזה ומרגישים שכל החנות שם בשבילך בלבד, מתכבדים בקפה על חשבון הבית, עם עוגית או מאפין, אין תורים, נהפוך הוא. שלוש קופאיות עושות לך עיניים שתבחרי בקופה שלהם. אני מניחה שהתרגלתי למשל לחלב בקוסטקו שהוא מחברה אחרת מאשר בסאמס אבל בדברים אחרים יש ומצאתי מציאות נפלאות כולל בגדי יום יום שEB2 דברה עליהם בנוגע לקוסטקו. לפני נסיעה לארץ אני קופצת קבוע לשניהם ואוספת בגדים ובעיקר ערמות שוקולדים שבלעדיהם לא נותנים לי להכנס בתחומי הארץ. עשי לך את שיקול הזמנים, הדלק זה הכל.
 

tricia

New member
אני קונה בסם קלוב

כל דבר. בגלל שדי קרוב עלי זה הפך להיות הסופר שלי לכל דבר. ממבקרת שם לפחות פעם בשבוע. לא מכירה כל כך את קוסקו אבל הבשר הטרי בסם קלוב מצוין. לא יכולה להגיד שהוא זול יותר או פחות רק טעים מאוד. יחד עם זאת לא נראה לי זול במיוחד.
 

tricia

New member
את לא מתכוונת להזמין אותי לאכול שם

משהו לא? סביר להניח שביום ב' אבקר שם. מה איתך?
 
מי דיבר על אוכל?

דיברתי על קפה. ושאלתי אם לפני או אחרי.אבל לא ביום שני. נשאיר את זה לשבוע הבא אם כך.
 

drz400e

New member
דוקא ראיתי שיש שם נקניקיות איכות

ממש כמו בקפיטריה של קוסטקו
 

EB2

New member
יש כמה חנויות בטורונטו ובוואן

כנסי לאתרים של 2 החנויות הללו ותמצאי רשימה של החנויות. קוסטקו שאני קונה בו הוא בווילסון ודאפרין
 
למעלה