s07e11 זה יורד זה יורד
!!!

Angelus

New member
כן../images/Emo70.gif צודק ../images/Emo58.gif 7X12 לא הבנתי

גם בקשר לקטע שבאפי אמרה שאם היא תמות אחת מהן תקרא.. נראה לי זו טעות רצינית ומעצבנת שלא שמו לב אלייה (יכול להיות?) ובאמת איפה ג´יילס
טוב.. הוא חתום רק לעשרה פרקים- צריך לנצל את זה טוב טוב. ואני יודע שזה לא קשור אבל בכל מקרה ANGEL SUCKS הסידרה נעשתה חרא \: זהו.. הוצאתי את זה..... מצטער

פיית

New member
שאלה לי אליכם ../images/Emo58.gifבאפי 7 ואנג´ל

כודם באפי סיימתי לראות את הפרק שואוטיים (7x11)ונהנתי מהסצנה של באפי עם האחד (אני חושבת שככה קראו לו). סצינה מ-ד-ה-י-מ-הפשוט מדהים.... ועכשיו אנג´ל מתי היה הפרק שפיית´ באה?(פלייז זה חשוב)

IDOffryn

New member
תשובה ../images/Emo58.gifהמשך אנג´ל...

ב4x13 שיושדר ב19 לפברואר והיא תשאר ל3 פרקים רצופים!!!!

LMD

New member
7X12 עכשיו בקאזה

זה המקורי בדוק אני כבר מוריד אותו ובדקתי בתוכנה AVIPREVIEW וגיליתי שזה הפרק המקורי אז למי שאין מוזמן להוריד

Adrienne

New member
אבל... אבל.. אבל... ../images/Emo58.gif7 שודר

איפה פיית´??? אני רוצה פיית´! כאליו זה ברור שהיא תגיע, אבל מתי? למה באפי לא יוצאת לשחרר אותה מהכלא???(פעם אחרונה שראיתי היא נכנסה לכלא באנג´ל, לא?) אם מישהו יודע מתי היא תבוא ומה היא תעשה אז שיגיד... לא אכפת לי מספויילרים אבל רק לא לסוף העונה

i love tara

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif7x12

קצת מאכזב ביחס לשאר העונה. היה כמה קטעים טובים אם אנדרו וגם קלום חזר לרגע קצר. ואי אפשר להתעלם מדאון שמפרק לפרק הנוכחות שלה גודלת ומרשימה יותר ויש לי הרגשה שעוד מחכה לנו הפתעה מהצד שלה בסוף העונה. העונה יש הרבה נהומים קיצים כאלה וגם בפרק הזה היו כמה של באפי דווקא די אהבתי אותם וזה רק מגדיל את המתח והרגשה שהעונה הזאת היא האחרונה וג´וש רוצה לסיים אותה בבום גדול!!!!!!!!!

IDOffryn

New member
אם אתה כל כך רוצה תשובה../images/Emo58.gif

יש פה תשובה לשאלה שלו אז זה די ספוילר אז למי שלא רוצה לקורא... פיית´ תבוא בהמשך העונה.. בערך עוד 5 פרקים ויש לי השערה(אבל זו רק השערה לא כי אני לא קורא ספוילרים אז זו באמת רק השארה!) שג´יילס הלך לקרוא לה.. ונראה לי שאחת הק"פ הלכה איתו כי לאן לעזאזל היא נעלמה?? אבל זה סתם משהו שחשבתי עליו אז בטח שזה לא יקרה..

Better Man

New member
ובהזדמנות זו

אני חייב לציין שעד עכשיו העונה השביעית היא העונה הכי מחורבנת אחרי העונה הראשונה. היא התחילה מצויין, אבל כל הפרקים שהיו אחרי "שיחות עם אנשים מתים" היו פשוט מזעזעים ומשעממים, מאוד טראשים,יותר מידי נאומים,אין התיחסות לדמויות אלא רק לרשע העונתי, ממש סתם. זה לא "באפי". חבל...

Randy Giles

New member
סוף סוף מישהו מסכים איתי...

חוץ מהקטע של העונה הראשונה- היא הייתה מעולה!!!

למעלה