s07e11 זה יורד זה יורד
!!!

s07e11 זה יורד זה יורד../images/Emo6.gif!!!

האושר האושר! עוד 2 ו45 דקות זה אצלי *עושה את הסנופי דאנס*

IDOffryn

New member
בדיוק מה שרציתי לכתוב!!

זה יורד ואת מתכוונת ל7x12 נכון??

IDOffryn

New member
זה כל הזמן נסגר לי באמצע!!

ואני ממשיך.. זה 28% עכשיו

Angelus

New member
סיימתי להוריד ת´פרק לפני ארבעים

דקות ועדיין לא יוצא לי לראות את זה כי יש לי מלא בלאגן בבית \: אני אראה את זה ואחזור אלייכם עוד שעה עם ביקורות נוקבות

אין ספויילרים לכלום... זה לא פייר;-

זה כל כך לא פייר! לא פייר! היו לי משו כמו %90 ואז זה התנתק ותפסו לי את המקום וכל זה! עוד רבע שעה וזה היה אצלי... מזל שיש מישהו נחמד שמעביר לי את מה שחסר לי
אבל המהירות ממש איטית (משו כמו 17)...

Angelus

New member
אה פרק לא משהו ../images/Emo58.gif 7X12

דון חשבה שהיא קוטלת מסכנה.. חשבה שהיא מיוחדת
אני דווקא אוהב אותה
באפי וספייק?! בבקשה שלא יהיה עוד פעם קטע בינהם
בבקשה

avivino

New member
במה אתם משתשמים

באיזו תוכנה אתם מורידים את הפרקים?

The Flash

New member
../images/Emo58.gif 7x12 -

לא משו...חביב כזה..הקטע הכי טוב היה הבדיחה של אנדרו של דרגון בול זי שקרעה אותי מצחוק!!! ואז גם ההוספה שלו בסוף! : wanna play DragonBall Z? חחחחחחחחחחחחח קורע! הפרק עצמו כמו שכתבתי לא היה משו.... היו קטעים נחמדים אבל העלילה של הפרק היתה גרועה(טוב אפשרות אחת שהרהרנו בה נמחקה מהלוח) ומה זאת האנורקטיות הזאת של הפוטניאלית החדשה פשוט מגעיל להסתכל עליה!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif7x12

אוקיי אני מסכים איתך בקשר לא פרק סתם חמוד! אבל דבר אחד עיצבן אותי לאן נעלמה הקוטלת הפונטיצאלית?? אוקיי נשארו 2 מ7x10 ותוסיפו את ה3 שהיו למטה ואת החדשה הגיעה בפרק הקודם עכשיו תורידו את איב 2+3+1-1=5 אז למה לעזאזל הן היו 4 ק"פ אולי פספסתי משהו בדרך?? ואיפה ג´יילס היה בפרק? דאון הייתה חמודה חוץ מהקטע שהיא ברחה דרך החלון שתתבגר כבר! במיוחד שהיא יודעת שהברינגרס אחריה פרק חמוד קצת אכזבה..

IDOffryn

New member
ועוד משהו../images/Emo58.gif7x12

הם חזרו כמה פעמים בפרק על זה שאם באפי תמות אחת מהן תקרא עכשיו יש פה קצת בלאגן זה הורס את התאוריה שקוטלת יכולה לקרוא לקוטלת אחרת רק פעם אחרת כמו שהרבה מאיתנו חשבנו אבל מצד שני! באפי מתה בסוף עונה 5 ועדין לא הגיעה קוטלת חדשה אני מקווה שיהיה לזה סידור! כי לא נראה לי שג´וס לא ישים לב לכזאת סתירה.. ואיזה נחמד שהזכירו את אוז!!

../images/Emo58.gif712 סוף סוף ראיתי!

פרק ממש חמוד! אהבתי, לא יודעת מה איתכם אני אוהבת את אמנדה ´קוטלת-האנרוקסית-בפוטנציה´
מתחילת הפרק חשדתי שיגלו לנו שדון היא הקוטלת הבאה ואז הייתי מאוד מאוכזבת שגילו לנו אז כי זה כל כך לא מתאים לג´וס. חוץ מזה שגם חשדתי שאמנדה תהיה הקוטלת אבל ברגע שהאור המסריח הזה פגע בדאון די הפסקתי לחשוד... ובאמת לאן נלמו קוטלת בפוטנציה אחת, קלואי נדמה לי קוראים לה וג´יילס? ככה בלי שום הסבר? לא אמורים ששהוא בבית מלון או שהיא תמה, ברחה whateber? איזה מאמי זאנדר! סוף סוף נותנים כבוד ומכירים בתפקיד החשוב שלו בחבורה
ובאמת אני לא רוצה לראות את באפי וספייק שוב... חברים זה טוב אבל לא יותר מזה. ועכשיו להערה שיטחית: שרה נראתה נפלא הפרק הזה!

אההה... ../images/Emo58.gif 712

קצת מאכזב אותי אחרי 711 אבל גם טוב. אמנדה הזאת כזאת חמודה- זה היה די ברור שהיא תהיה הקוטלת -ג´וס לא תוקע אנשים סתם... (למעט מקרים מיוחדים). אנדרו כזה מצחיק! Wanna play Dragon Ball Z?
אני מתחיל להתרגל לפוטנציאליות....... (רק שלא יבואו עוד.....) אבל שמתם לב שלא התייחסו בכלל לזה שאניה וג´יילס חזרו מהעין? די מוזר....

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif 7X12

פרק חביב...... אהבתי את מה שזאנדר אמר לדון בסוף הפרק..... אוף כל כך הזדהיתי עם זה.... שאנשים שאני מכיר... לכל אחד מהם יש את המשהו שלו..... ורק לי אין כלום.... .[[[[[ כנראה ששאלון בחן את עצמך שעשיתי איפשהו דיי צודק... שאני הכי דומה לזאנדר....

למעלה