S04E17 Someone to Watch Over Me

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק! חשבתי שהפסנתרן הוא האבא של קארה וצדקתי! רק לא הבנתי,היא ראתה אותו בראש?כי כשטיי שאל אותה מאיפה היא מכירה תשיר,הוא נעלם.יש איזשהו קשר בין הרה לקארה,נראלי. כששמעתי את המנגינה נזכרתי בסוף עונה 3,כשה4 גילו מי הם. ומה שבומר עשתה,דאמט! לא ציפיתי ממנה דברים כאלה,זאת היתה התכנית של קאביל לשחרר את אלן בעזרת בומר,ושבומר תחטוף את הרה.! אז מה יהיה עכשיו? עוד 3 פרקים! ולפי הפרומו של הפרק הבא,נראה שמהו רע מאוד עומד לקרות. ושאלה,מישהו יודע איך קוראים לשיר שקארה נגנה,שגם היה בסוף עונה3?

Ambious

New member
../images/Emo58.gif השיר שקארה ניגנה זה העיבוד של בר

מקרירי (מלחין הסדרה) ל- "All Along the Watchtower" של בוב דילן, שאת המילים שלו הפיינל פייב דיקלמו בסוף עונה 3 ובחלקים שונים של עונה 4.

Ambious

New member
גם אני, על כל שלושת הגרסאות.

(של דילן, של הנדריקס ושל מקרירי). בר הבטיח לא מזמן שבפסקול של עונה 4 יכול להיות שנקבל גרסה רביעית.

The Human

New member
../images/Emo58.gif

הם ממש עיצבנו אותי ב-2 הפרקים האחרונים, ורק משום שיש כל כך הרבה דברים לא פתורים, 5 פרקים לסיום והם בקושי ענו על חצי שאלה ב-2 האחרונים.. הוסיפו עוד 10 בדרך ודאגו ללעוס כמו מסטיק עלילה שלא ממש מתקדמת לשום מקום.. כפי שזה נראה עכשיו מדובר ב-copout רציני.

tsou

New member
אל תהיה כזה פסימי!

עובדה שהם הצליחו להפתיע מחדש עם אותם מרכיבים מוכרים זה כן מתקדם, פשוט הנתונים מצטמצמים ככל שמתקדמים

rawk16

New member
אני נוטה להסכים עם the human

גם אותי זה מעצבן, 3 פרקים לסיום והמון קצוות פתוחים ופרקים מלאי דרמה מיותרת. איפה האקשן שלי?!?!

tsou

New member
זה בגלל שהאקשון התקיים במה שחשבת בטעות לדרמה

מיותרת (נו באמת!)

duron

New member
נראה לי שהם שומרים תשובות

לסרט הטלויזיה "The Plan"

tsou

New member
חשבתי שהסרט יהיה כמו רייזור יותר,

כלומר קצת אוף ביחס לסדרה? מתי הוא יוצא אגב?

The Human

New member
הבעיה שלי.. ../images/Emo58.gif

זה לא חוסר האקשן אלא התחליף של אופרות הסבון הלעוסות והמאוסות בחוסר כיוון בעלילה וחסרון מוחלט בתשובות לכמות שאלות אסטרונומית. כלומר. אוקיי.. הבנו שהגלאקטיקה מתפרקת ושרוזלין חולה בסרטן.. אבל מה המטרה של הצי? הם מצאו עולם שניתן להתיישב בו וטסים בדרך לשם או שהם סתם משוטטים בגלקסיה בחומר אפל..? מה הכיוון של הסיפור? אז זהו.. שאין כיוון, אלא רק רמזים מטרימים, סגירת קצוות חלקיים ורטקונים.. לא קיבלנו תשובות להמון שאלות בוערות, כמו מהו לעזאזל בית האופרה..? מה קרה בכדור הארץ לכל הרוחות..? איך קארה שרדה את הפיצוץ והגיעה לצי בוייפר חדש כשהיא נמשכת באמצעות החושים שלה לכדור הארץ ובאמצע מלחמה כוללת עם הצי הסיילוני? מהו הייעוד של קארה? מהו הייעוד של הרה? מהו לעזאזל התפקיד של השש בראש של באלטר ובאלטר בראש של קאפריקה? האם אלו הזיות, שבבים, הקרנות ממוחשבות? מה הם לכל הרוחות ואיך הם נוצרו? והדבר הכי חשוב.. מהי ההסטוריה של האנושות ע"פ המיתולוגיה של הסדרה? האם אנחנו, הצופים, חיים על קובול או על כדור הארץ? האם מדובר בעתיד או בעבר ביחס לנקודת המוצא שלנו? ואם מדובר בעתיד.. האם אנחנו הצופים סיילונים ממוחשבים עם סיליקון ממוחשב בתוך המוח שלנו? כלומר.. אנחנו 3 פרקים לפני הסוף ואנחנו בקושי קרובים לענות על חלק מהשאלות הללו.. וזה מטריף לי את השכל שתסריטאי כמו רון מור מזבל את השכל על מיתולוגיה ומאכיל את הצופים בלוקשים מסתוריים שחלקם ככל הנראה פשוט לא קשורים לכלום!

למעלה