=S

• פותח הנושא mi92
  • פורסם בתאריך

mi92

New member
=S

הייי לכולם.. בזמן האחרון יש לי את ההרגשה הזו של הבדידות. בבצפר שלי אני מסתובבת רק עם עוד איזה 3 בנות, החברות הקרובות... השאר הם ידידים כאלה , לפעמים פה ושם כזה מדברים. שתיים מהן כבר נמאס לי מהן, הן עושות כל כך הרבה שטויות ואני כבר רוצה להתרחק מהן. יש לי שתי חברות טובות שהן בבצפר אחר. בקיצור בזמן האחרון אני מרגישה בודדה.. כבר נמאס לי להיות בבצפר אם אותן 3 בנות כל הזמן ועוד שעכשיו אני רוצה להתרחק מהשתיים.. בא לי להכיר אנשים חדשים.. התחלה חדשה.. לפני שנה היינו חבורה אחת גדולה .. ופתאום כולם התפצלו לקבוצות.. אה ועוד משו.. בשכבה שלי אין כל כך הרבה אנשים נורמליים.. אולי רק קצת.. אבל עדיין.. אני לא יכולה לבוא אליהם וככה פתאום להתחבר כי זה לא שאני חדשה.. כבר מכירים אותי.! בקיצור אני לא יודעת מה לעשות.. אבל מה שבטוח.. שאת החברות הכי הכי שאני יודעת שלהן אני יכולה לספר הכל הכל כבר מצאתי.. וגם אם זה רק 3.. אני מעדיפה שיהיו רק 3 במקום שיהיו לי 100 ושכולן צבועות.. רק שאני פשוט חושבת שבגלל שאני כל הזמן איתן אני לא יכולה להכיר עוד אנשים ואז אני מתחילה להרגיש לבד כאילו אני מנותקת מהעולם.. טוב, חפרתי אשמח לשמוע את דעתכם

bar in love

New member
צודקת..

גם לי יש הרגשה כזאת בבית ספר...מסתובבת עם כל מיני בנות שאני בכלל לא מרגישה קשורה אליהן.. כי החברות הטובות שלי הן מחוץ לבית ספר..וזה מבאס... אבל אני כבר בי"ב...לא מחפשת להתחבר ממש עם אנשים בבית ספר...אלה "חברות לבית ספר" אם זה ממש מפריע לך..תנסי להתחבר למה לא...תשבי איתם וזה...זה לא כזה מוזר

RayoDeLuz

New member
כל כך נשמע מוכר..

אצלי זה בדיוק כמו אצלך.. אני גרה בחו"ל כבר שלוש שנים... כמו כל ההתחלות, ההתחלה הייתה קשה.. אנגלית בתור שפת היומיום לא הייתה קלה.. תמיד הייתה לי חברה אחת מסויימת שתמיד הייתה לצידי והגדרתי אותה כחברה הכי טובה... וכמובן היא קראה לי החברה הכי טובה... שנה שעברה, אני והיא התחלנו להתחבר עם עוד בנות ויצרנו לעצמנו מעין חבורה כזאת.. (היינו כ7 בנות בערך) ואז השנה כל אחת פנתה לדרכה... מתוך החבורה הזאת נשארו אני ועוד 2 בנות... אחת מהבנות סיימה בית ספר והשאר עברו בית ספר ובינהם החברה הכי טובה... זה לא קל.. אבל כבר עברו קצת יותר מחודשיים מאז שנת הלימודים ואני נמצאת עם ה2 שנשארו אבל במיוחד עם אחת מהן... למען האמת כבר מתחיל להמאס ממנה... אני מוצאת אותי מנסה להתחמק מפגישות איתה... מנסה להתרחק ממנה... ובקשר לחברה הכי טובה, הפעם האחרונה שדיברתי איתה היה ביום רביעי לפני שבוע... עד לפני שאני הרמתי טלפון, היא לא הועילה להתקשר... (חשוב לציין שבמשך כל הקיץ נפגשנו ואני הייתי זו שתמיד יזמה והתקשרה...) אני מניחה שהיא לא באמת חברה...:-\ אז מתוך כל החברות נותרתי די לבדי... אני עוד שורדת איכשהו... אני מנסה לפתח חברויות עם אנשים אחרים אבל זה קצת קשה כי אני לא ממש אוהבת את השכבה שלי ואין שכבה מעליי...:-\ ואני גם מוצאת את עצמי יותר מתחברת עם מבוגרים ממני מאשר אנשים בגילי..:-\

mi92

New member
אני ממש מבינה אותך

היתי שנה וחצי בחו"ל.. וגם לי היתה חברה אחת שאיתה איתי רוב הזמן ודיברה איתי באותה שפה.. אני הכרתי אותה רק אחרי חודש שנסעתי.. החודש הזה פשוט היה סיוט, לא היה לי אף אחד.. אבל למזלי אני פגשתי אותה ואפילו עכשיו שגם היא וגם אני חזרתי אנחנו שומרות על קשר.., ועוד היו לי חברים אבל כאלה.. את יודעת.. סתם כזה לדיבורים.. לא ממש חברים שאת מסוגלת לשפוך להם את הלב..! וזהו חזרתי.. .. היה לי מאוד כיף שמה גם אם זה היה רק אני והיא.. אבל הינו פשוט החברות הכי הכי שבעולם .. היתי הכי פתוחה איתה והכי כנה איתה!!! אבל לא מזמן חזרתי ואני אני מוצאת את עצמי לא יודעת מה בידיוק לעשות.. מנסה לחשוב כל הזמן מה לא טוב בי, מה אני צריכה לשפר בי.. ותאמת אני לא כל כך מוצאת .. אולי קצת קשה לי בהתחלה להיפתח לכל אחד.. אבל מי שבאמת באמת מכיר אותי.. וכמו שאמרתי מקודם, החברות ההכי הטובות שלי שזה 3 בנות בערך ,באמת יודעות מי אני ועד כמה כיף להם איתי.. וזה מה שגורם לי להישאר אופטימית! למרות שעדיין.. אני מרגישה בבועה כי בא לי כבר שמשהו יתחדש.. להכיר עוד אנשים.. כי אני בטוחה שיש עוד מלא אנשים טובים.. רק שצריך לחפש.. ואני לא יודעת איפה להתחיל.. הבעיה היא שרק אחת משלושת החברות הטובות שלי איתי בבצפר.. ואני מסתובבת איתה ועם עוד שתיים האחרות שאני כבר לא מתחילה לחבב אותן.. בקשר לחברות האלה שאני כבר רוצה להתרחק בגלל הדברים השטוטיים שהם עושים.. תמיד זו היתי אני שיוזמת את השיחה להתקשר וכאלה.. וזהו כבר נשבר לי מזה... ובאמת נמאס לי כבר מההתנהגות של שתיהן אז אני פשוט הפסקתי את הקשר.. כמו שזה נראה אני לא הכי הכי מדברת איתן כי גם יש שביתה.. רק אולי נפגשים בסופי שבוע.. מה שאני בטוחה בזהנ שאם היתי מכירה עוד אנשים חדשים נגיב בבצפר או מחוץ כבר מזמן היתי מתרחקת משתיהן.. הבעיה היא שאין לי כל כך לאן ללכת.. יש לי רק את החברות הקרובות וזהו.. ואני מפחדת שבסופו של דבר אני אשאר לבד :S זה מה שגורם לי להיתקע איתן.. אבל בכל זאת אני לוקחת את הסיכון!.. ולסיום אני רק יכולה להודות לכן.. על ההקשה והאכפתיות!! אז ממש תודה לכן :)

RayoDeLuz

New member
את לפחות חזרת...

תאמיני לי שנה וחצי זה לא כ"כ נורא.... אני גרה כאן כבר שלוש שנים... מכיתה ט' ועד עכשיו.. (אני ביב'...) זה לא קל... אפשר להגיד שבשנתיים הראשונות הייתי כמעט כל יום בוכה בלילות... בשקט... ואז טסתי לישראל... זו הייתה תקופה לא הכי קלה בגלל: א. זה היה בזמן מלחמת לבנון השניה... המלחמה התחילה 5 ימים אחרי שהגעתי ונגמרה יום לפני שטסתי... ב. המצבה של סבתא רבא שלי התחיל להתדרדר... (היא נפטרה בקיץ האחרון..) בשנה השלישית היה יותר קל מבחינת חברות כמו שכבר ציינתי בהודעה הראשונה... אבל, עכשיו אני שוב פעם מוצאת את עצמי אבודה.... עם החברות בישראל שמרתי על קשר במשך שנתיים... כאילו עם אלה שהיה אכפת להן... אבל, ממש לפני שטסתי לביקור, פתאום צצו אנשים שלא דיברתי איתם כל השנתיים ואז כשחזרתי, פחות או יותר, כולן נעלמו... חלק יגידו שזה בגלל המרחק.. אחרות יגידו שבגלל הלימודים אבל, בינינו... זה לא ממש משפיע.... בימינו יש כ"כ הרבה טכנולוגיה מתקדמת ואין ממש תירוצים... אבל שיהיה... כבר ממזמן הרמתי ידיים בקשר לקשרים שבישראל... אני רק רוצה לראות מה יקרה ברגע שהן ידעו שאני מתכוונת לחזור אחרי יב'... :-\

bar in love

New member
וואו

את גרה בחו"ל עוד?...פיי אני לא רוצה לתאר איזה קשה זה למצוא חברות שם.. איזה כיתה את?

mi92

New member
...

לא, אני כבר לא גרה בחול.. אני גרתי שמה וחזרתי.. שהיתי בכיתה סוף ו' נסעתי לשנה.. ואז באמצע ט' נסעתי לחצי שנה..! אה.. ואני בכיתה י' בת 15 וחצי ואת? מאיזה איזור בארץ את?

bar in love

New member
האמת

שאני כבר לא זוכרת למי התכוונתי..אבל לא חשוב..חח אני בכיתה י"ב ביום שבת 18 מבת ים

RayoDeLuz

New member
אני עדיין גרה בחו"ל...

כבר עברו שלוש שנים מאז שעברתי... בקיץ הקרוב אני אהיה 4 שנים.. אני כרגע בת 17 ואני ביב'...

RayoDeLuz

New member
מגניב^__^

מזל טוב מוקדם חחח.. אני אהיה בת 18 רק באפריל..

מכירה את מצב..

הזכרת שיש לך 2 חברות טובות שהן מבצפר אחר.. עד כמה רחוק הבצפר שלהן? כי אם הוא באיזור אז את יכולה לעבור בצפר ולהתחיל מחדש.. איך הייתי מתה לעשות את זה עכשיו..

RayoDeLuz

New member
זה בעיר שלי אבל...

אני לא רוצה לעבור... גם ככה נשארה לי רק השנה...
למה שאת לא תעשי את זה?

לא יודעת..

יש רק בצפר אחד שאני יכולה לעבור אליו ואין שם הרבה ילדים ואני כבר מעדיפה להישאר בבצפר שלי... איזה כיף לך שנשארה לך שנה!! אני ב-ט.. אז נראה לי יש לי עוד איזה 4 שנים
.. כמה עצוב..

למעלה