S.O.S

why not me

New member
S.O.S

אוי אלוהים... למה עשיתי את זה? למה הייתי חייב לספר להם? לשני החברים הטובים שלי? והם קיבלו את זה בכזה שיוויון נפש... כאילו הם ציפו לזה כבר המון זמן. לא קיבלתי מהם כלום! לא כעס, לא פליאה, לא תחושת הפתעה... כלום! עכשיו אני מרגיש מוזר, ואני מרגיש שזה היה ממש מיותר וטיפשי לספר להם. לא יצא לי מזה כלום! חוץ מזה שעכשיו אני ארגיש מוזר לידם כל הזמן.. והשיוויון נפש הזה שלהם! אני לא מבין! והחלק הכי נורא הוא שעוד לא סיפרתי לחבר הכי טוב שלי, ועכשיו שסיפרתי להם אני חייב לספר גם לו, אבל אני לא רוצה גם לא להרגיש נוח בחברתו, כי אם זה יקרה זה יהיה סוף העולם בשבילי... מצד שני בכל יום שעובר מאז שסיפרתי להם ושאני לא מספר לו הוא יכעס יותר כשהוא יגלה... איזו טעות!!! בבקשה עיזרו לי!!

SarcaSeriouS

New member
מישהו קרא לי? אה...S.O.S......./images/Emo4.gif

קודם כל, קבל
על היציאה בפני חברים שלך. אני מכיר את ההרגשה. רצית שהם יגיבו אחרת, אולי יופתעו קצת, אולי יכעסו או יגעלו...משהו!!! אבל הם הגיבו באדישות. הם טענו שהם כבר ידעו עליך. מה בעצם רצית שיקרה? שהעולם יסתובב לכיוון השני? שהאדמה תתפתח ותבלע אותך? שיגיע עידן קרח? סיפרת להם כי היה חשוב לך לשתף אותם בנטיות שלך. כבר נמאס לך שהם מדברים איתך על כוסיות. הרי הומוסקסואליות זה משהו שילווה אותך כל החיים והיה חשוב לך ששני האנשים הקרובים אליך ידעו את זה. למה לא תרגיש בנוח לידם? למה תרגיש מוזר? כי הם לא מתרגשים מהעניין? כי לדעתם זה טבעי? כי אין להם בעיה שהחבר שלהם נמשך לגברים? תראה, בהתחלה זה יכול להראות מוזר, אבל בהמשך כבר תתרגל לעניין, וזה יעבור לסדר היום. זה לא משהו שצריך להעמיק בו ולהכניס אותו למרכז העניינים. אם מתאים לך, שתף גם את החבר הכי טוב שלך. למה לא? אם הם הגיבו בסבבה למה שהוא יגיב אחרת? אולי גם הוא חשד בך? לך תדע... תבין שאתה הוא זה שלא מרגיש בנוח בחברתם. הם לבטח לא ישנו את היחס אליך ורק אם תתן לעניין להציק לך הוא יציק. בהצלחה ביציאה הבאה!

James Hammerton

New member
אני לא כ"כ מבין למה

אולי הם היו צריכים להיות פחות חסרי טקט ולהגיד "תדע לך שנקבל אותך תמיד" או משהו בסגנון, אבל אם הם היו אדישים ולא כעסו או רבו איתך זה לדעתי קבלה טובה ותגובה טובה. אתה צריך להיות שמח ולא עצוב, יצא לך מזה שלא תצטרך יותר להסתיר יותר שום דבר או להתחבא מאחורי מסכות. אני לא חושב שהיה מיותר לספר, זו פשוט התגובה שלהם לזה. בשורה התחתונה הם קיבלו אותך ושום דבר לא השתנה - אני חושב שזו תגובה טובה

Xboy123

New member
אוי.. זה בסדר חמוד

אני סיפרתי כבר ללפחותת 5 ידידות שלי.. גם הן לא קיבלו בפליאה מי יוע מה.. אבל מה שהכי עזר לי זה התחושה שרוקנתי את מה שהיה שמור לי בבטן זמן רב.. וחשתי צורך לחלוק את הסוד עם אנשים נוספים, גם אם לא "יתלהבו" מזה. חלק מהידידות היו קצת בהלם אבל קיבלו מעולה(אחת מהידידות הייתה פעם הומופובית ובעקבות דבר מסוים בסידרה ה"מורדים" היא שינתה את דעתה
) והשאר אמרו שאני תמיד יכול להרגיש בנוח עם זה ולא מפריע להן שאני נמשך לבנים.. ידידות פשוט מקסימות
אז שתדע שגם אם לא קיבלו את זה עם תגובות שלהן ציפית, לא נורא! אבל אולי פשוט לא היה להם מה להגיד? אולי אם תשאל אותם על מה הם מרגישים כשאתה מספר להם את הסוד הזה, או תשאל כל מיני שאלות על מה עבר להם בראש בזמן שסיפרת, מה הם חושבים לגביך, האם זה מפריע להם וכו', ככה אולי תשבור להם את השתיקה ותגלה אנשים טובים שמקבלים אותך כמו שאתה, ומוכנים תמיד שתשתף אותם בכל מיני דברים שקורים לך..
לא יודע אם זה רעיון טוב אבל ככה הייתי נוהג לעשות
(וזה עזר) בהצלחה!

Zenith87

New member
למה ציפית,"יציאה מהארון כבקשתך"?

צרות של עשירים. יש אנשים שיוצאים מהארון בפני חבריהם וזו הפעם האחרונה שהם שומעים מהם. אמנם היה נחמד אם הם היו גם קצת מבינים ללבך ומפגינים הבנה עד כמה היה קשה לך לאזור אומץ לומר להם, אבל זה מה יש... הקטע עם חברים הוא שאתה זה שבחרת אותם! Sarca אמר את הנקודה הכי חשובה... מי לא מרגיש נוח בקרבת מי, אתה בקרבם או הם בקרבך? ואם אתה בקרבם, אז למה? למה שהעניין פשוט לא יירד מסדר היום ותמשיכו כמו לפני-כן, עם עוד איזה אלמנט ברקע? מזל טוב - ההר שלך הוליד עכבר. קח את הדברים בפרופורציות, why not me, ואל תהפוך את הדברים ליותר רציניים ממה שהם. אני מאחל לך שגם אתה תידבק בשיוויון הנפש ותצא קצת מההיסטריה.

Nizzan Cohen

New member
הו מזל טוב ../images/Emo13.gif. !

כך צריך
. תרגיש בר מזל
. חוץ מזה יש לזה מספר ייתרונות... למשל - לא תצתרך להסתיר את בן הזוג שלך מהחברים, וגם יהיה לך עם מי לדבר כשרע לך.
. ארונות זה לבגדים
. Blessed Be !

resputin

New member
אתה צוחק, נכון?

אתה באמת... מבואס, או מה שזה לא יהיה, מכך שהם קיבלו אותך בצורה הטובה ביותר?(!). למה ציפית, בלונים? חגיגה? פליאה? או שמא מכות, שנאה ואיבה? אקיצר, כמו שאומרים, תגיד תודה ותשתוק. הלוואי וכולם יקבלו אותך ככה, לא רק אותך, את כולם. זה יקל בהחלט על המוני אנשים לספר על עצמם. ובקשר לחבר הכי טוב, אני לא חושב שהוא יכעס, אתה תספר לו כשאתה תחליט לספר לו. בכלל אני לא מבין את האנשים האלה ש'כועסים', או 'נפגעים' כי מספרים להם אחרי כמה אנשים, או אפילו בסוף. כאילו, פאק, החלטה שלי למי אני מספר ומתי, לפי פקטורים שונים ומה שאני רואה לנכון, אז תגיד תודה שאתה יודע ותשתוק! אתה מתחשבן לי אם האחות של השכנה ממול או הבן של החלבן ידע קודם? זה לא אומר כלום.

נראה שהם מקבלים את זה הרבה יותר

בקלות ממך. אתה זה שעושה מזה עיניין. אין כאן עיניין. אתה אוהב בנים? סבבה. הם לא מתרגשים. גם אתה יכול לא להתרגש מזה. אין סיבה שתרגיש מוזר לידם, אתה לא שונה מהם בשום דבר מיוחד. זה הכל. בגיל 16 ההומוסקסואליות של עצמך מרגישה אולי קצת מוזר, אבל היא לא. הומו הוא פשוט בנאדם כמו כולם והחברים שלך כנראה מבינים את זה. בקשר לחבר, אתה יכול לחשוב איך לספר לו כך שתרגיש הכי נוח. אולי הוא כבר יודע. אתה יודע, לשמועות יש כנפיים. אז אתה יכול לספר לו על איך שסיפרת לאחרים ומה הרגשת עם התגובה שלהם, ואולי הוא יוכל לעזור לך עם התחושות המוזרות האלו שפוקדות אותך עכשיו. אתה יכול להגיד לו שלא סיפרת לו ראשון כי חשבת שהוא בטח יודע... זה יכול אפילו להחמיא לו, כי זה מראה שאתה סומך עליו.

Image of me

New member
לדעתי אם משהו מפריע לך

פשוט תדבר איתם על זה. דבר איתם על מה שמלחיץ אותך, עם כל אחד מהם בנפרד. זה עוזר לדבר, גם אם נראה לך שזה ירחיק אתכם עוד יותר. לדעתי המתח בינך לבין החברים שלך זאת הרגשה שלך שאתה לא מעז להוציא החוצה.

angel of hope

New member
הי.. בחורצ`יק..

.. מה קורה לך? למה אתה חושב כל כך הרבה מי יגיד מה? עזוב אותך מכל המחשבות האלה. פליז.. אתה נראה לי שואל עונה מתרץ ומנתח דברים שספק בכלל אם הם ככה. אמרת לחברים? -יופי. הם לא עושים מזה עניין בגלל שאין להם סיבה לעשות מזה עניין. אז אתה מעדיף גברים, מה העניין? ביג דיל.. מותק, אנחנו נמצאים בישראל בשנת 2004. זה לא אפגניסטן או איראן. תרגע.. הגיע הזמן שתספר למי שבא לך (ולמי שזה מעניין אותו) על הנטיות שלך. אם זה מוצא חן בעיניהם -סבבה, ואם לא -אז הם לא שווים את ההתיחסות שלך. נקודה. הכי חשוב זה הכיף שלך והאהבה שלך והאהוב שלך שמחכה/יחכה לך בסוף כל יום עם חיבוק והרבה אהבה. בסדר חמוד? תקשיב לעצה שלי. אני אישה מבוגרת עם ניסיון ואתה יכול לסמוך על הדעה שלי. בהצלחה.

למעלה