S? M? L? XL? XXL? ? איתן מור יוסף?

את פשוט לא לומדת, הא?

מה הרעיון לכתוב בסוף שכוונתך לעשות חשבון נפש(בהנחה שזאת לא היתה עוד ציניות מגעילה..) אם שוב את מעליבה ומגיבה בצורה מכפישה שכזאת? "אז אתה חוצפן"?? מי את שתקבעי?! אם מכירה אותי בכלל?!? יש לך קצה של מושג איזה סוג בנאדם אני?!?! מצטער, אבל אני נעלב כל פעם מחדש. איפה האהבת חינם שאתם כל כך נהנים לנפנף מול עייני כל החילוניים? בפורום שלכם?! רק מההודעה הראשונה שלי אני כבר רואה שלא... לתשומת לבכם. (וד"א, אשמח אם בהודעה שתבוא בעקבות ההודעה שלי לא יהיה בתוכן מילים כמו "חוצפן""דוחה""מגעיל" וגו'..)

ד"א, את קשורה במקרה

למשפחת בירנבוים מרמת גן? (נכון שזה לא קשור, אבל עדיין-..
)

בואנא אתם פשוט מבאסים!!!!!!!!!!!!

הרי אני עכשיו יהיה חייב להגיב בדרך שלא תהיה לכם נעימה וזה סתם יהרוס את ההרגשה הטובה שיש פה בפורום אז למה? איזה באסה רציני... עכשיו התגובה: מצד אחד ירדנו על בן אדם שהוא יהודי ולא סתם יהודי אלא הוא ראש התנועה שלנו (שזה לא כזה קל ובדחני כמו שאתם תופסים מזה) אבל מצד שני אמרנו לבן אדם שהוא יהודי "חצוף" ועוד כל מיני דברים אז בוא נגיד ככה: מה שאמרתם על איתן מור יוסף זה היה באמת מגעיל ודוחה!. לא סתם "מגעיל" (כמו סלנג) אלא זה היה ממש מ-ג-ע-י-ל זה עשה לי תחושה של גועל שככה אומרים בפורום בני עקיבא אז יכולתם להגיד: "דברי יפה זה לא נעים לי המילים שלך! אבל את צודקת זה לא היה בסדר מה שאמרתי" אז בחרתם להגיב איךשהגבתם-סבבה! אבל עכשיו יש הרגשה של עוינות- "בצד של מי תבחר" כי אני אומר דוגרי! יש כזאת הרגשה שמי שבוחר בדעה של האדם השני אז אני לא בסבבה איתו הבנת? כי יש מצב יצאתי לא כל כך ברור ואני מקווה שלא יצאתי איזה אחד שמתרוממם מעליכם אז קבלו את זה בגובה העיניים כי ככה אני יודע לנסח

אני איתך בכל מה שכתבת...

שהיא תדע אחת ולתמיד להפסיק עם כאלה הערות בקשר לאיתן מור יוסף!!!
[ולא, אני לא אתחיל שוב. ביי.]

אהמ...

אם יש יחס כזה בפורום שאני לא יודעת מה מטרותיו אבל בכל זאת אי שם אם מישהו זוכר הוא קרוי "בני עקיבא" לאנשים שהם בעצם מנהיגי התנועה הזאתי אז אני באמת לא רואה שום סיבה הגיונית לא לעמוד ולהעיר על כל ההערות המגעילות שנכתבות פה כלפיו. זה לא רק אישי.

גולניסט

New member
אני ממש מסכים עם איתמר ותמר!!

איתן מוריוסף הוא ה-מנהיג של התנועה הזאתי. מי אנחנו שבכלל נדבר עליו בצורה כזאתי. וזה כן "דוחה... פשוט דוחה!"

ממממממ

לזאתי מעלי אני כבר לא רוצה להגיב לצערי.... ממממממממ בע"ה פעם אחרונה שאני מגיבה כאן.... כל פעם אני מתחרטת על זה שעות אח"כ.... ככה- איתן מור יוסף הוא כבר לא המנהיג של התנועה הזאת... מבחינתי הוא אפעם לא היה המנהיג של התנועה... מי אנחנו שנדבר עליו ככה? שוב- זכותי האישית לדבר עליו איך שאני רוצה... בעיקר אחרי מה שהוא עשה לי. ממממ אבל גם אם הוא לא היה עושה לי כלום- למה אסור לי לדבר עליו ככה??? שיהיו לכם אחלה חיים. חבל שעל זה אתם כלכך נהנים לריב....

מה? זה מה שאת חושבת על איתן מור

יוסף? אם זה מה שאת חושבת אז זה כבר ממש בעיה שלך כי יש כאן אנשים אחרים שהדעה שלהם קצת שונה אז אני מקבל ומכבד את הדעה שלך הכי בהבנה שיש עכשיו נעשה פיטים

ולדעתי אתם בכלל לא הבנתם את הצד השנ

היא לא אומרת שזה לא דוחה מה שהיא כתבה היא בסך הכל אומרת שיכלתם להגיד לה את אותם דברים בדרך יותר יפה... יכלתם להסביר לה שזה ממש לא בסדר איך שהיא מדברת על אישיות חשובה בבני עקיבא קצת יותר יפה... באמת אנשים.. איפה הוי דן את חברך לכף זכות??... היא לא הבינה שמה שהיא אומרת הוא לא בסדר ועכשיו הסברתם לה אבל יכלתם להסביר קצת יותר יפה.. זה דעתי

או! סופסוף אחת שהבינה אותי!

(ד"א, אני בן...) קלעת בדיוק לכוונתי. לוואי והחבר'ה פה יקראו את ההודעה שלך ויבינו גם הם את כוונתי. תודה.

אוף...

תקשיב, קרוקשנס...(איך קוראים לך?) יאללה, בוא נסגור את העסק... בוא נגיד אתה היית לא בסדר בלי להתכוון- כי ככה זה אצלכם... אני לקחתי את זה אישית כי אני ממש קרובה לאיתן מוריוסף וזה פוגע בי אישית כשמזלזלים בו- אפילו בלי כוונה. לא הייתי צריכה להגיב ככה- אתה צודק! אני מצטערת. חברים??

חח.. סבבה.

מקבל את סליחתך וגם אני מצטער. ד"א, קוראים לי דניאל. מצטער שניפחתי את הנושא מאוד- פשוט הפריע לי קצת היחס.

למעלה