S? M? L? XL? XXL? ? איתן מור יוסף?

S? M? L? XL? XXL? ? איתן מור יוסף?

אני מרשה לעצמי לפתוח שירשור חדש ולא לנצל"ש כי אני חושב שהשירשור יהיה שווה את זה.. (חוץ מזה, שיש פה המון שירשורים סתם לא קשורים..
) תקופת הקיץ כבר כאן והמחנות בפתח. כל המדריכים שוברים את הראש בניסיון למצוא אותה. קולעת. מצחיקה. איכותית. מיוחדת. הגלופה! ברשותכם, אני רוצה לפתוח שירשור שיעזור לכל אותם אנשים נזקקים שמחפשים נואשות אחר גלופה מתאימה. אז- תתחילו לשפוך רעיונות, אנשים! (ד"א, אפשר ואפילו רצוי גם רעיון לגלופה לשבט לביא- אם יש למישהו..
)

ובכן ../images/Emo11.gif

לדעתי הגלופות הכי טובות הן גלופות עם כלמיני בדיחות ודאחקות פרטיות של הסניף או של השבט שמוציא את החולצה. אז נכון שרק האנשים שנמצאים בשבט/בסניף מבינים את החולצה, אבל זה עדיין הכי שווה והכי מצחיק והכי נוסטלגי ומעלה זכרונות

נכון,

נכון, גם אני חושב ככה. אבל יש הרבה מקרים שבהם לא עולה שום בדיחה או קאלט של השבט לראש. חוץ מזה, למען אלו שאין להם הרבה צחוקים בסניף...

טוב,רעיונותיי הדלים.

לשבט אחיה בסניף נמ"ר יש חולצה שלטעמי היא לא משהו, אבל אל תגידו שאמרתי המדריכים שלהם חברים שלי
סתם, בכל מקרה, הם ציירו מאחורי החולצה דוב וכתבו אחי הדוב, כי באותה תקופה היה את הסרט הזה בקולנוע..אבל אני מניחה שאפאחד כבר לא ישתמש בזה:] מה עוד מה עוד... אה נו, יש כל מיני דברים כאלה שכותבים על קירות בסניף כשכבר אין מה לכתוב עליהם..למשללללל אם עושים חולצה של צוות הדרכה, אז אפשר לצייר בית עקום ומפורק ומט ליפול כזה, ולכתוב מתחתיו "זה הבית שלי", ואז מתחת לצייר בנאדם (או בתאדם, אם יש לסניף קומונרית, מה שסביר להניח שיש...) עייף ורצוץ כזה עוד שניה נרדם, שמלא מלא ילדים קטנים (=חניכים) מתנפלים עליו, ולכתוב מתחת "וזה אבא/אמא שלי", ואז כאילו הכוונה לסניף ולקומונר ושהבנאדם כל החיים נמצא בסניף כי הוא מדריך..חחעחעעחע דאחקות
. אם אתם עושים את תוכנית דרור (הנפלאה
) לשבט שלכם, אפשר לעשות חולצה כזו: לכתוב למשל "שבט _____ מובילים ד(ר)ור", ולצייר אמא ברווזה מובילה מלא ברווזונים קטנים, אבל שימו לב לחדשנות: לכל ברווזון קטן יש אופי אחר...אחד עם כיפה וגיטרה, אחד עם שקית של FOX, אחד עם סנדלי שורש, אחד עם ציצית, כלמיני כאלה... עשינו משהו דומה אחרי הסמנריון הדרכה של תוכנית דרור וזה יצא ממש חמוד
. אפשר כמובן לעשות את הדבר הנדוש מכל ולכתוב "רק לעוד 10/45/88 בעולם יש את החולצה הזו" ולצייר ציור מטורף שלא קשור לכלום...זה במידה ובאמת נגמרו לכם הרעיונות ואתם נואשים לחולצה! :]

אה וגם

לכתוב "סניף _____- נכנסת נתפסת!" נו הייתה פרסומת כזו של מסטיקים פעם
בכלל, פרסומות זה תמיד חומר טוב לגלופות, הבעיה היא שאחרי כמה זמן כולם שוכחים את הפרסומת ואז חבל :]

היי! יש לי ת'חולצה הזאת!

חחח... נתנו לנו אותה בהשבעה!!! באמת מטע"ן לא יכלו לחשוב על משו יותר נורמלי? "אחי הדוב..." פחחח... קיצר יש עוד רעיונות: מציירים כמו קומיקס כזה שיש כאילו באולינג כזה... ואז רשום על החיילים כל מיני שמות של שבטים אחרים ועל החייל האמצעי רשום את השם של השבט שלך, ואז כזה רואים את הכדור נזרק ומתגלגל והוא מפיל את כוווווול החיילים חוץ מזה שרשום את השבט שלך ואז רשום: ' כי אותנו אף אחד לא יצליח להפיל' הוא משו כזה... אפשר לצייר ציור של הסניף עולה באש ואז לרשום: " אחיה (לדוגמא...) - אם זה חם אנחנו שם!" (אפשר גם לצייר ציור של החברה HOT) אפשר גם לעשות כאילו שני אנשים סוחבים במה כזה עם מישהו שעושה שם הופעה ואז רשום: " אחיה - גונבים ת'הצגה!" זהו... נראה לי...

ורק שתדעו נתנינים-

שסניף קנ"ר גנב לנו את הלוגו של הסניף!! באמת!! [אם יצא למישהו לשמוע על 'שבי' וחגורות עור, שידע שהוא בא מסניף כפר שלם כעו"י
]

שומו

New member
תציירו את מומין ותכתבו: "זה אני".

לידו מומינאבא: "זה אבא שלי". לידו מומינאמא: "זאת אמא שלי". למטה את סניף: "וזה הסניף שלי".

tamarhp

New member
עזבי אינטרנט,

גם אין לנו טלפון - מכאן הבעיה... בשבוע שעבר כנראה שבזק באו להתקין תשתית - ככה אמרו לנו - אני לא יודעת אם הם התקינו או לא.. בכולופן עכשיו צריך לבוא הטכנאי שיתקין לנו קו, אם באמת התשתית מוכנה... בעע!

אפשר להבין משו-

אדון קרוקשנס! מה הבוטות הזאת כלפי איתן מור יוסף? מה הוא חבר שלך? גועל נפש!! אתה לא מרגיש ממש ממש חצוף לכתוב משו כזה על מזכ"ל התנועה האדיר שלנו? דוחה... פשוט דוחה!

בהנחה שההודעה לא הייתה בציניות...

קודם כל, אני לא אדון. אז תחסוך את זה בבקשה ממני... תקשיב, אני מצטער אם העניין הזה פגע בך, פשוט אצלנו זו בדיחה ידועה על חולצותנועה שיש כאילו מידת איתן מור יוסף על חולצות ענקיות. אז בגלל שהבדיחה הזאת שגורה אצלנו אז לא שמתי לב. ועכשיו להערב קטנה, אני לא רוצה למתוח ביקורת יותר מדי אבל זה ממש זועק- שים לב לצורת ההתבטאות שלך. גם אם יש משהו שלא מוצא חן בעינייך- יש דרך להגיב. "גועל נפש!!" "ממש ממש חצוף" "דוחה.. פשוט דוחה!" -שים לב, כל זה אתה רשמת בהודעה אחת! גם אם מישהו עשה משהו שלעינייך לא בסדר, לא ישר קופצים ומשלחים בו כאלה אמירות! באמת שבמיוחד ביום הזה- על מה חרב מקדשנו... שנאת חינם. באמת שזה עצוב. ועוד ק"ו שאני חדש פה בפורום, מילא הייתי ותיק הייתי אולי מכיר אותך יותר טוב והייתי יודע שככה אתה רגיל להגיב או משהו כזה, אבל אני לא. לתשומת לבך.. שיהיה לך ולכולנו צום מועיל ושנזכה ל"השיבנו ה' אלייך ונשובה חדש ימינו כקדם".

דבר ראשון זאת בת ולא בן

דבר שני אתה באמת נשמע חוצפן בהודעה הזאת. וזה בכלל לא מתקרב לשנאת חינם אז מה עדיף שלא נגיד שאתה חוצפן ושניתן לך ככה להשמיץ אותו? לא הבנתי כל כך מה הכוונה שלך...

אוקיי.. אז סליחה שרשמתי בלשון זכר..

אני לא אמרתי שאתם צריכים להתעלם ממה שרשמתי. ואם זה באמת מפריע כ"כ וכו' אז באמת חשוב שתעירו את תשומת ליבי. אבל יש דרכים!! לבוא לבנאדם ולהגיד לו שהוא חוצפן?! כנראה בגלל שאתם רגילים אתם לא שמים לב אפילו מה לא בסדר כאן! אפשר להסביר "תקשיב, ככה וככה לא בסדר. לא היית צריך לרשום. בלה בלה בלה" אבל לבוא ולהגיד "יא חצוף! בושה! דוחה וכו' וכו' וכו'" זו לא הדרך! ואם הייתי סתם איזה אחד שרוצה להתקרב, תחשוב איזה רושם היה נעשה לי? באמת הייתי מציע לך, איתמר וגם לזיהום סביבתי לעשות חשבון נפש אם זה נכון לבוא לבנאדם שאתה אפילו לא מכיר את השם שלו וכבר לקבוע שהוא חוצפן וכו'. תחשוב על זה...

תודה על ההצעה...

איתן מור יוסף הוא אחד האנשים שאי יותר תופסת מהם... תבין למה זה צורם לי ולמה ישר אני תוקפת! ההערה הזאתי לדעתי היא חוצפנית וכן, אם ההיכרות היחידה שלי איתך היא זאת אז אתה חוצפן- כי זה כמו שכבר אמרתי דוחה... פשוט דוחה! איתמר- יאללה, עושים חשבון נפש?

למעלה