Rush

roais

New member
Rush

מישהו מכיר את להקת הפרוגרסיב הקנדית הטובה ביותר בכל הזמנים? בכל מקרה, אם מישהו כאן מכיר אותם אז אשמח אם הוא יוסיף את מס´ האי סי קיו שלו לכמה שאלות..
הדיסק 2112, למי שלא יודע, הוא מיצירות המופת הסגנון הזה ולהקות כמו דרים תיאטר הושפעו בעיקר מאותו הדיסק.. להקות בסגנון: yes, קינג קרימזון, uk ..נו הבנתם ת´רעיון..רוק נסיוני.. הדיסק הזה גם נחשב לתחילת דרך חדשה בכיוון של ראש, שכן עד עתה (זה היה הדיסק ה-4 שלהם) הם ניסוי לחקות את הבלוז של זפלין אבל מאותו דיסק ואילך הם נטשו זאת לטובת טקסטים מספרי מדע בדיוני וגיטרות אגרסיביות יותר.. אני מדבר אל עצמי או שמישהו כאן אוהב אותם ויודע על מה אני מדבר ??

ed555

New member
לא ניסיוני..פרוגרסיב=מתקדם.

כשאני חושב על ראש עולה לי דימויים של טרנס ופיליפ לראש..:)

roais

New member
אצלי זה..

דימוי של בריאן אדמס... קנדים, לך תבין ? חחח.. פרוגרסיב צמח מהרוק הנסיוני - בגלל זה אני מתבלבל... אתה אוהב אותם?! אשמח אם תענה לי על חלק מהשאלות בהודעה הקודמת שלי..

Zed off

New member
rush

הרבה פעמיים אומרים שהם להקת הפרוגרסיב מטאל הראשונה, למרות שהם אף פעם לא ממש עשו פרוגרסיב מטאל, לא חושב שיש להקת פרוגרסיב מטאל שלא הושפעה ממנה...אולי להקת הפרוגרסיב(לא מטאל) היחידה שאני אוהב... וכן... אני יודע שהמילה פרוגרסיב הופיעה הרבה בהודעה...

תאיה

New member
האהא.

אני מכירה אותם, אבל אני לא כל כך אוהבת. יש לי דיסק אחד שלהם, צרוב. אין לי מושג איך קוראים לו ומה שמות השירים, אבל אני חושבת שהוא חלק ראשון של איזה אוסף או אלבום כפול. יכול להיות שהוא לא מייצג או משהו, אבל אני החלטתי לא לאהוב את ראש בגללו. וכבר שאלתי מה קרה במאי 24, או 28, אני כבר לא זוכרת. (תפוד מכריחים אותי לכתוב את השם שלי בשגיאת כתיב).

roais

New member
חבל..דווקא להקה טובה

אבל לא נורא (שם נדיר, תרתי משמע) תאיה... לא הבנתי רק את השני שורות האחרונות- בקשר למה הם??

תאיה

New member
יש שיר אחד של ראש,

Lakeside Park, שזה שיר לא כל כך יפה, ויש בו שורה אחת שהולכת ככה - Everyone will gather, on the 24th of May, Sitting in the sand to watch... ואז משהו על אש וזיכרונות שנמשכים לנצח. אתה יודע על מה אני מדברת ? אז בכל אופן, השאלה שלי היא - מה יש ב24 למאי ?

epitaph

New member
אם הוא חלק ראשון מאוסף אז ייתכן...

ויש לך את החלק הראשון מקרוניקלס שלהם...ראיתי אותו היום בטאוור רקורדס,אבל היו לי דיסקים אחרים בעדיפות יותר גבוהה...ככה זה,מחר נקנה עוד דיסק...

טעיה

New member
שקט, אל תצחק אפילו.

אני במחשב של חברה שלי. הידעתם שיש כבר מישהי בשם טאיה בתפוז ? וטיה ? ותיה ? אפילו taia תפוס, ואחרי שלשום גם תאיה, הייתי נשארת עם זה אם הייתי זוכרת את הסיסמא. ועכשיו מה ? זה נהפך לדבילי, טעיה ? זה נשמע כמו משהו שנגזר מטעות. האהא, ועוד משהו, זה נורא מרגיז שאי אפשר להכניס נקודות וסימני פיסוק לכינויים, זה היה מקל עלי. ורק בשביל שההודעה הזאת לא תהיה לחלוטין מיותרת- אני מתלבטת אם ללכת להופעה של אלטון ג´ון. כי מצד אחד, אני אוהבת מאוד כמה מהשירים הישנים שלו, וההורים שלי בטח ישלמו על זה. אבל מצד שני, יהיו שם רק זקנים, ואני הולכת לפגוש שם כמה מורים שלי. וחוץ מזה, השירים החדשים לא משהו, ממש ממש לא משהו. החיים קשים. עוד כמה ימים אני חוזרת לאינטרנט סופית, ולכל השבוע. (מעוז צור ישועתי). taya ובואו נקווה שזה לא יישלח פעמים. ובואו נקווה שזה לא יישלח עשרים פעם, קובץ מטומטם.

theAMP

New member
אני הייתי הולך...

ואני גם די מחבב את האלבום החדש....

Metal_F

New member
חחחהחההחהח מטומטמת..../images/Emo13.gif ..

אם הלכת להופעה של בריטני ספירס בתירוץ של ´אין לי משהו יותר טוב לעשות´, לא אמורה להיות לך בעייה עם ללכת להופעה של אלטון ג´ון (חוצמזה, תמיד הייתה לך חיבה עזה להומואים... אז למה לא?).

epitaph

New member
אם כבר אז הדיסק Moving Pictures

הוא מיצירות המופת של הסגנון (משם אגב יש את השירים YYZ המעולה וTom Sawyer)...והם לא פרוגרסיב מטאל,הם כבדים אבל לא מטאל.

theAMP

New member
דווקא שני אלה?

אני אוהב הכי את זה שבא בדיוק בין שני הקטעים שהזכרת... red barchetta וגם limelight ממש יפה... בכלל כל הדיסק הזה יפהיפה... דיסק חובה לכל אוהב מוסיקה באשר הוא..

PsYcHo-BoY

New member
תעזוב אותך משטיות

פרוגרסיב מטאל זה רק : Dream theater!!! and symphony X כל השאר סתם בולשיט

Zed off

New member
אפס...

דרים טיאטר וסימפוני איקס הן אולי הלהקות הכי עלובות של הפרוגרסיב מטאל,spiral architect,spastic ink, opeth הן להקות הרבה יותר מעניינות וטובות...זה שאתה לא מכיר עוד לא אומר שאין...

ed555

New member
למען האמת הדיסק של ספיירל הוא

מן דיסק אוננות אבל בטוב טעם ולא נעשה מנופח כמו הדיסקים של דרים תיאטר.

Zed off

New member
אני יודע...

הם יותר מטאל טכני מאשר פרוגרסיב, אבל אם כבר עסקינן בפרוגרסיב "אוננות" (דרים וסימפוני) אז הלהקות שרשמתי לפי דעתי הרבה יותר מעניינות(למעט אופת´, כלומר הם הרבה יותר מעניינים מדרים וסימפוני אבל הם בשום פנים ואופן לא פרוגרסיב אוננות), את spastic ink אתה מכיר? מנגן שם הגיטריסט של וואצ´טאוור, להקה גדולה...

למעלה