אוקיי
תראי גמאני רוכבת את הסוס במסגרת נמוכה... כי זה מותח את הגב ומשחרר אותו... ואחרי עבודה של מסגרת נמוכה, ואפילו נמוכה כמו שאנקי מראה על בונפייר, יותר קל להרים את הסוס כי הגב שלו כבר משוחרר, וזה גורם לסוס להישאר במסגרת יותר אה... קבועה..(אני מניחה שאת זה את יודעת* ואני יודעת על הרבה מאוד רוכבים, (מנסיון כשנסעתי לקנות סוס בהולנד) ראיתי המון רוכבים שרכבו את הסוס במסגרת נמוכה מאוד, זה עוזר וזה טוב, אנקי אולי רוכבת את הסוס ככה בחימום וזה בסדר, ועובדה שכנראה בזכות זה הולך לה מעולה עם בונפייר במבחנים ושם הוא לא במסגרת כזאת אלה גבוהה כמו שצריך. לא כל סוס צריך את זה, אבל מנסיון של סוס פחדן מוות (אהם*אונטריו*אהם) זה טוב מאוד וזה עוזר בטירוף! אומרים שכשהסוס מאריך את הצוואר למטה (נחשב גם כמסגרת נמוכה) הדם זורם יותר טוב וזה מרגיע את הסוס וזה עובד! זה בדוק!! גם הרוכב שהוא לא הכי טוב בעולם יכול לרכב את הסוס ככה ואולי אם היו מלמדים מההתחלה לרכב את הסוס ככה (בבסיס הדראסז') זה היה פוטר הרבה בעיות. כי תחשבו על ילד שהוא לא רוכב 10... רוכב די מתחיל כזה... אם הסוס שלו קצת פחדן, והוא לומד לרכב את הסוס יותר נמוך מהנורמה, ואז כשהוא רוכב יותר טוב, יהיה לו יותר קל לשחק עם זה, כי להרים סוס ממסגרת נמוך למסגרת אמצעית ולמסגרת גבוהה לא כל כך קשה, וזה יותר קל כשיודעים לעבוד עם מסגרת נמוכה. והקטע אם הסוס השמח... זה לפי דעתי צריך לנבוע מהרוכב, שהרוכב יהיה שמח, והסוס גם יהיה!! אגב אנקי! אתמול גיליתי שאונטריו שלי קרוב משפחה של סוס שלה שקוראים לו קראק סי (Krack C)!! סבא של אונטריו לאקי בוי (Lucky Boy) הוא גם סבא רבא של קראק סי!!! כבוד משפחתי!!! יש לנו יחוס לאנקי!!! יאאאא ויש בניהם (קראק סי ואונטריו) דמיון!! הם די דומים!