"Rollkur"

H a R a Z y

New member
קוף יקר...

תרגיע את עצמך.. לפני שאתה מלכלך פה על ג'אמפרים בוא תקפוץ קצת.. למרות שאני מתאר לעצמי שתשתין במכנסיים..

alon oak

New member
אתה טיפש. אני אפילו לא מגיב.

בעצם כן-אידיוט. זה מה שיש לי לומר- אני לא אמרתי שום דב רע על מי שקופץ-גם אני קפצתי רק אין לי סוס. -אויש איזה אידייוט...פפפ

H a R a Z y

New member
בואנה אתה כזה מפגררר

אפילו כשבאים לטובתך אתה הורסס(סתכל טוב למי הגבתי יאהבל!!) אין בעייה.. אני אחשוב פעמיים פעם הבאה לפני שאני מתערב לטובת חברי הפורום

cooling gel

New member
קטעים...

זה פשוט מדהים איך שבן אדם אחד מסוגל לעורר ריב בכמה מילים קטנות. משהו אומר לי בשקט בשקט שהוא מאוד מרוצה מעצמו עכשיו באיזשהו מקום... מספיק רק להסתכל על הכינוי שלו

MorH

New member
אני לא ממש נגד השיטה הזאת ../images/Emo174.gif

כי לדעתי כן צריך לעבוד בכל מיני שיטות עם הסוס יום אחד לעבוד איתו ארוך יום אחד יותר לקצר וכולי זה לא טוב לעבוד באותה שיטה קבוע צריך לעשות כל מיני דברי...

S H I L G I

New member
פאק אנשים שיניתם לי קצת תדעה..

כאילו קודם הייתי בקטע של כל עוד הסוס לא סובל..אבל בדוגרי הסוס לא יודע מה הוא צריך..מה הוא רוצה..אז בקטע הזה לאדעת אבל יותר בקטע של עבודה..הגעתי לזה שהסוס צריך להגיע למן רמה אופטימלית של עבודה..ואם כמה דקות עבודה בשיטה הזאת בתחילת כל רכיבה כמו שאלון אמר למשל..אז אולי זה יכול להביא אותו לרמה יותר גבוהה ובאמת בשלב מסוים לא יצטרכו בכלל את השיטה הזאת..אולי השיטה הזאת יכולה להביא את הסוס למצב יותר טוב כאילו לחנך אותו..מבחינת משמעת וכו'.. כי סה"כ בונפייר היה לו תפוטנציאל ותיכולת ואם אנקי לא היתה משתמשת בשיטה אז הוא היה מתבזבז לה.. פאק, שיניתם את דעתי..זה לא קורה הרבה

alon oak

New member
יאאאאאהההה.....אנחנו קשוחים!../images/Emo98.gif

שינינו לך תדעה!!!...יאההה... חיחיחיחיחחחחח....סתם ...משעמם לי... כן-אני מאמין שלפעמים הסוס חייב להבין ולקבל שאם הוא מעדיף שלא יבואו לקראתו , אז כמה דקות לא נותנים לא מה שהוא היה רוצה, ואז כשהוא באמת מבין את זה ונותן מעצמו אפשר להתחיל לרכב אותו בצורה של צרכים הדדיים.. ככה זה לדעתי-כי אחרת אם הסוס היה מנהל אותנו אז לא היה שום דרסאג'...זו האמת לדעתי...

dressagelover

New member
אני...

אני אישית אוהת את הסוס מאוד עדול ככה כי אני אוהבת להשתמש בידיים ולא ברגליים... אבל בתחוריות כאן מורידים נרודות עם זה ככה... כי זה לא ממש נראה תבאי מהסוס ושעובדים מהרגילים זה נראה יותר יפה כי כל הגוףף של הסוס עגול...

שירלי317

New member
נמנמנמ

עבודה מהידיים בעיקר זה לא עבודה נכונה... כי רב העבודה צריכה לבוא מהגוף והרגלים (חלקית שונים ברגל למטרות שונות) והידיים שם רק כדי לווסת את האנרגיה של הסוס ממש בעדינות ורגישות... אם את משתמשת בעיקר בידיים זה לא טוב, גם אם זה יותר נוח לך... זה אומר שיש סיכוי גדול שאת נשענת עליהן, ואז את יושבת לסוס על הפה ורק מפעילה לחץ מיותר על הפה שלו... ואני ממליצה לך לעבוד על זה כי מנסיון קשה נורא לצאת מההרגלים האלה... ובעקרוני כשכל הגוף של הסוס עגול זה עבודה נכונה, וזה בריא לסוס, כשרק הראש שלו עגול הוא לא עובד נכון ובדרך כלל באובר בנד.. וזה לא בריא לו..

למעלה