roll call

Chakotay

New member
אוקיי עכשיו אני.

טוב עכשיו אני מעתיק ממך טוביקס. שם: Chakotay שם משפחה: אין לצ'אקוטיי שם משפחה. לא טרחו להמציא לו. עיסוק: כרגע על הוויאג'ר אשר תקועה ברביע הדלתא ומנסה להגיע הביתה. עיסוק קודם: מאקי. אוהב להרוג קארדסים. איפה אני רואה את עצמי בעתיד : אני רואה את עצמי על ה Enterprise E ובסדרה טובה יותר ממויאג'ר. אולי TNG :) עכשיו באמת שם: שחר. מיקום גאוגרפי: ראשון לציון. אוהב מד"ב במיוחד Star Trek The Next Generation ו Deep Space Nine. משהו על סטארגייט: סדרה מצוינת, אחת האהובות עליי!

thrall

New member
טוב נו.....

שם: צחי גיל : 23 מיקום : בת-ים תעסוקה בחיים: סטודנט שנה ב' על סטארגייט : ערוץ 1 תקנו כבר את עונה 7

MajorGad

New member
ואני כרגיל אחרון בגלל הצבא..

שם: גד גיל: 18 מיקום גאוגרפי (בסופי שבוע): ירושלים תעסוקה בחיים: חייל, בקורס מאבחנים פסיכוטכנים סטארגייט: יחד עם החברים - כל חיי בסופי שבוע.

Liam The Beast

New member
...............

שם: חן כינוי: Liam The Beast גיל: עוד 6 ימים יומולדת 17 .] מיקום גיאוגרפי: טכנית עברתי לעפולה לפני 3 חודשים, מעשית אני נמצא יותר זמן בנצרת עלית תעסוקה בחיים: תלמיד בשכבה יא' (ואם ניסים קורים אז אני יצליח לעבור את הבגרויות) ומטייל עם כלבים למחייתי (לא לצחוק, 500 שקל בחודש על כמעט כלום זה כסף טוב!) משהו קטן על סטארגייט: לא יודע... ואני לא חדש בפורום.

Tolan

New member
גם אני...

שם: מתן מיקום גאוגרפי: רחובות כינוי: אממ... השכנים שלי תמיד קוראים לי, "האידיוט הזה שכל הזמן גונב לנו את העיתון..." (סתם, סתם) חייל בצה"ל וכיו"ב... משהו קטן על סטארגייט: יצירת מופת

Bones McCoy

New member
אמנם הייתי רדום אבל....

טוב, האמת שמזמן לא היית נוכח בפורום ובגילי זה דווקא טבעי, קצת סניליות... בכל זאת, בשביל העניין אז הנה אני - שם: מקוי, לאונרד איץ' - אדמירל גיל: אחרי 140 הפסקתי לספור
מיקום גאוגרפי: כדה"א או גיהנום (זה אותו דבר בגילי) תעסוקה: רופא בדימוס. וכעת ברצינות שם: שמוליק כינוי: Bones McCoy גיל: 34 מיקום גאוגרפי: ראשל"צ תעסוקה: עו"ד משהו קטן על סטארגייט: תפס אותי בגיל מאוחר כמו שהטרק תפס אותי ב- 1976, ומאז לא מרפה

ובאיחור אלגנטי, אני...

שם: ליהיא גרשון כינוי: דרור המחשבה מיקום גיאוגרפי: זכרון יעקוב תעסוקה: כיתה י"א (וה הרבה תעסוקה ליום אחד...:)) גיל: ב - 26/3 אני אהיה בת 17 משהו קטן על סטארגייט: אין קטן, יש כל כך הרבה... ונתחיל עם אוניל וטילאק! אני חייבת לומר שהאיחור נבע מהעובדה שלא הייתי בארץ, אלא נסעתי למשלחת לפולין למשך שמונה ימים.

למעלה