roll call

kinspirit

New member
roll call

אני רואה שהצטרפו אלינו כמה וכמה חברים חדשים במהלך הימים האחרונים, או שאולי אנשים סובלים פה מפיצול אישיות... על מנת לפתור תעלומה זו, ולקדם בברכה את המצטרפים החדשים (מאחר ואני משערת שיש כמה בכל זאת), כולם מתבקשים להצגה קצרה מחודשת. כן, אני יודעת שהייתה כבר לפני כמה זמן, אבל לטובת החבר'ה החדשים... שם: אסנת כינוי: kinspirit גיל: 23 מיקום גיאוגרפי: גבעתיים תעסוקה בחיים: סטודנטית (כרגע לעבודה סוציאלית, משנה הבאה - גננות) משהו קטן על סטארגייט: האהבה הגדולה בחיי כרגע

TUVIX

New member
TUVIX

שם:טוביהX גיל:113 מיקום גאוגראפי:גזרת דלתא תעסוקה:קצין בטחון/שף מדופלם

sphinxy

New member
ok

שם: עדי כינוי: ראו שתי שורות למעלה מיקום ג"ג: כדוה"א תעסוקה בחיים: סטודנטית לתואר לא ברור ומשתתפת סמוייה (אך קבועה) בפורום SG משהו קטן על סטארגייט: מאושרת שהסדרה לא הסתיימה לאחר עונה 6

Hakarpad

New member
אם כבר אז...

ככר... שם: איתן כינוי: Hakarpad מיקום: משתנה (מנסה לתפוס טרמפים מהמסעדה בסוף היקום...) תעסוקה: לומד כרגע (לא בתיכון), תכף מתגייס. משהו קטן על סטארגייט: התמכרות שווה :) עוד משהו קטן על סטארגייט? חייב להיות משהו קטן?! טוב אני אפסיק!!!

שוב פעם? ../images/Emo3.gif

אז אני צפניה, אני בן 23, אני מגיע משטוקהולם, שבדיה. אני סטודנט למשפטים. משהו קטן על סטארגייט? מעלה לי חיוך על הפנים.

subatoi

New member
אז ככה

שם: subatoi כינוי: subatoi מיקום גיאוגרפי- נע על ציר באר-שבע ראשון-לציון. לומד בבירת הנגב, האיזור הכי "חם ומגניב" בכדור הארץ (טוב, נו, לפחות בקיץ חם. מגניב פה תמיד (?!) ) משהו קטן על סטארגייט? סדרה מצוינת. משהו קטן עלי? לא זוכר ממנה כמעט כלום ברגע שעונה מסתיימת (מה שאי-אפשר לומר עלי ועל "מסע בין כוכבים", אבל זה כבר לפעם אחרת). תכניות לעתיד- כנס אבק כוכבים, ואתם? ממתין בקוצר רוח- לעונה 7 בערוץ 1. עוד משהו?

אני חדש

שם:אנדר מיקום:לוזיטניה. תעסוקה: יש למכביר בעיקר חיסול ביג באגים, כרגע מסתובב עם חזרזירים. משהו קטן על סטארגייט: מכיר דרכים יעילות יותר למעבר בין כוכבים.

TUVIX

New member
את זה שאתם עושים תעודת זהות

של הכינוי ולא שלכם

alexliv

New member
שלום לכולם

שם: אלכס גיל: 27 מיקום: גבעתיים ובפורום זה ברצוני להודיע שאני מנדב את חדרי הקט בדירתי הקטה להקרנות של סדרות מד"ב כולל את סטארגייט. יש לי את כל האיבזור בשביל לראות ולשמוע אותם בצורה מצויינת

[TNT]

New member
עכשיו אני

שם:דניאל מירון גיל:19 מיקום גאוגרפי:קיבוץ אילון אי שם בצפון הרחוק עיסוק:עדיין תלמיד

Dark Storm

New member
איחרתי למסדר ? טוב תכף אני ארד ל 20

שם: גיל. גיל: כן ?
סתם, 20.5 מין: כן בבקשה... (עזבו זה העיפות...
) כינוי: Dark Storm מיקום ג"ג: קרית ים - אזור חיפה. תעסוקה: שוטר במשטרת זבולון. משהו על סטארגייט: שלא יגמר לעולם... :)

F o o B a r

New member
שלום שלום

אני ערן, בן 17, מהמרכז, כרגע מסיים 12 שנות לימוד ושואף לעשות תואר בפיסיקה לפני הצבא. משהו קטן על סטארגייט? long live jonas!

טים ג

New member
אני רוצה לצאת חוצץ

כנגד ביזבוז כוח שכזה "הקלד על מקלדת" כאשר ברור לכולם שאת המידע הזה ניתן בקלות רבה ע"י הקלקה על כרטיס אישי. אך אינני מאשים את חבר הפורום אשר התחיל שירשור מיותר זה, אלה דווקה לעמוד לצידו כי הרי ברור שהשירשור נובע מהשיעמום של הפורום בגלל שלא משדרים את העונה ה7-ית של STARGATE בארץ. עוד קיפוח של אוהבי מד"ב ישראליים ניכנס לסטטיסטיקה

kinspirit

New member
סליחה?!

אז קודם כל, אני חברה ולא חבר...נעים מאוד להכיר. חוץ מזה, אני חושבת שהרבה יותר אישי להכיר בצורה שכזאת, וכך כל אחד יכול להוסיף משהו אישי מעבר למה שכתוב בכרטיס שלו. ואני אישית ממש לא משועממת בפורום...אם מישהו משועמם הוא מוזמן להגיד משהו בנדון. ואם תטרח לקרוא את אשר הולך בפורום, תראה כי ישנם אנשים רבים בפורום שכן רואים את הפרקים של העונה השביעית ומנהלים דיון עליהם בפורום. kinspirit בעלת עצבים קצרים היום

morada

New member
שלום ../images/Emo153.gif

שמי מורד (יש לקרוא morad - בדיוק כמו בכינוי), בן 22, מהנגב המערבי. מנסה למצוא דרך איך להגיע לכנס בפסח (יש מישהו שמגיע מאיזור ב"ש?) משהו על סטארגייט - פשוט מדהים.

למעלה