Rock In Rio

טוב אני מקווה לפחות

שהסיבה היא שהיא וווין לא ביחד. הכי טוב... וגם אני חושבת שהוא לא זייף אותה.. אחרי הכל מי שתמיד נדחף לבמה תמיד נדחף..והוא אחד מהם,עובדה שמתוך כ"כ הרבה אנשים היא בחרה אותו...ולמה אותו דווקא? בגלל שהוא יודע איך להדחף ןזה.

notthatkind

New member
וגם בגלל שהוא נראה כזה מוזר...

כאילו הוא לא נראה נורמלי כמו כל [או רוב:$] המעריצים שלה וזה כאילו מצחיק והיא ניסתה להצחיק לדעתי...:S

יש מצב...

ועכשיו עברתי שוב על ההופעה. אני רוצה להוסיף שהיו שם כמה זיופים קלים
אבל אם לא היו זיופים זה לא היה טבעי בכלל...ככה שזה סבבה
ולא הבנתי את הסוף. היא הלכה ואז חזרה?

אה ועדי למה רשמת שהיא

הייתה במחזור
איך את מסיקה את זה
ובאמת היה קורע שהיא הראתה את התחת שלהההה חחח
באמת כפרעעע

adii1201

New member
כי היו לה שם מלא מלא חצ'קונים

אז הנחתי שאו שהיא במחזור או שהיא צריכה לקבל מחזור... כי בתקופה הזו בדר"כ יוצאים חצ'קונים

חחח../images/Emo6.gif

אני לא שמתי לב שיש לה חצ'קונים... אבל יכול להיות שיש לה לא רק בגלל זה...אולי סתם כי היא אכלה מלא
חחח או דוריטוס...

adii1201

New member
אויש עוד פעם זה!

נמאס לי לשמוע שאומרים שחצ'קונים נהיים בגלל שאוכלים מלא שוקולד או שאוכלים שוקולד בכלל! קוסמטיקקיות אומרות אז זה אבל אם תשאלי רופא עור, כל רופא עור שתרצי הוא יגיד לך שזה בכלל לא נכון!!! אני טוחנת שוקולד בכמויות ויוצא לח חצ'קון אחד פעם אחת בחודש לפני המחזור... זה הכל בולשיט! ואיך לא שמת לב?!
עושים לה פוול פעם קלוז אפ על הפרצוף היה קשה לפספס את זה

כל מה שהיא על הפנים שלה

זה-זיעה,זיעה וזיעה... היא הזיעה שם כמו מטורפת...אחרי השיר הראשון היא כבר הייתה מים... למה היא לא הורידה את המעיל עור הזה?

adii1201

New member
חחחח כן גמני ראיתי את זה

וחשבתי לעצמי "באמא שלך אם כ"כ חם לך תורידי את המעיל הזה!!!" זה גם עור אז בכלל מזיעים בזה... אבל בלי קשר היו לה גם חצ'קונים...

חח כן..../images/Emo6.gif

ממש ריחמתי עליה...שתמיד היא מזיעה כל כך... ולמה לבוא עם המטפחת המפגרת הזאת ועם המעיל..?ומכנסיים עבות ונעליים סגורות.. קיץ...חם..
שתבוא עם חצאית גופייה כפכפים... בדר"כ בבמה נורא נורא חם!והיא שרה מלא שירים ברצף...והיא רוקדת (פחות או יותר
). היה לי חם בשבילה...

וגם אני רוצה להוסיף...

ששמתי לב שהיא מתלבשת ממש מזעזע ברוב הפעמים... אבל אל תקצינו את מה שאני אומרת... פשוט אני לא אוהבת את סגנון הלבוש שלה כבר כמה הופעות ותמונות שראיתי... לא יודעת מה איתכם...אבל לא חסר לה כסף בשביל לקנות לא רק יקר אלא גם עם טעם..

אני הורדתי את החלק הראשון והיה

שם את כל ההופעה..רק של אנה כן? ואני מניחה שבשאר החלקים זה אותו דבר מזווית צילום שונה או משהו. אני ממליצה שתורידי רק את הראשון.

adii1201

New member
כן אבל יש את הקישור

שאני הבאתי שאפשר להוריד בחלק אחד. ואגב, כל דאר החלקים זה אותו דבר. לא חילקו את ההופעה לחלקים פשוט ההופעה הייתה גדולה מדיי ואני מניחה שהוא (מי שהעלה את זה) העלה כל פעם עד כמה שהיה מקום ושהמגהאפלואד חילק לו את זה ל-3 אבל תכלס כשאת מורידה את ההופעה זה הכל אותו דבר את פשוט צריכה את כל 3 החלקים בשביל לראות את זה.. בכל מקרה הנה קישור שאצלי במחשב הוא לא עובד אבל אצלך אולי הוא יעבוד וזה להוריד בחלק אחד
תהני http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=0EA4C6F364E7964A

למעלה