Rock In Rio../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
אז הורדתי ת'הופעה וישבתי במשך איזה שעה נראה לי לראות אותה! וואי איזו הופעה טובה!!!! הרבה הרבה זמן שאנה לא נתנה הופעה כ"כ טובה שהיא לא קשורה למסע ההופעות שלה. ההופעה עצמה הייתה מעולה למרות שפה ושם היו זיופים. מה שכן הפריע לי- קודם כל היא הזיעה נון סטופ בעיקר בפרצוף וזה ממש בלט ובלי שום קשר יש לה שם מלא חצ'קונים! ורואים שניסו לכסות את זה במייק אפ אבל לא הלך להם.. זה לא יפה ועושים שם מלא פעמים קלוז אפ על הפרצוף שלה... נראה לי היא הייתה במחזור
(אם כן למה היא לבשה מכנס לבן?
טוף לא יודעת
) בכל מקרה נשפכתי כשהיא העלתה ת'זקן הזה לבמה זה היה כ"כ מצחיק
וואי וכשהוא נישק אותה בכלל נשפכתי!!! ואין היא מעלה ת'מכנסיים שלה ואיך שהיא הראתה לכולם ת'תחת שלה ואיך שהיא סידרה ת'חולצה שלה!!! וווואיייייי היא כזו כפרעליה! ואיזה חמודה היא שהיא אשכרה חזרה נראה לי אח"כ רצחו אותה שם!!! אני אוהבת את איך שהיא מדברת אל הקהל זה מוסיף המון לפי דעתי במיוחד כשהיא אומרת דברים יפים
בקיצור תורידו ת'הופעה כי זו באמת הופעה מעולה. זה החזיר לי קצת את הטעם של אנה לפני שהיא שרה עם פלייבקים כל הזמן. זו באמת הופעה מעולה!!! אגב עדידה, יש לה שרשרת עם A על הצוואר ואז נקלט לי משו
גם השם שלנו מתחיל ב-A
אגב, לגבי ההורדה, אני לא יודעת למה זה ב-3 חלקים אבל זה הכל אותו דבר אבל! כדי לראות את החלק הראשון (שהוא בעצם אותו דבר כמו השני והשלישי) אתם צריכים להוריד הכל... אין לי מושג למה זה אבל ככה זה. ואלה את צריכה להיות סבלנית ולנסות כל כמה זמן להוריד את הקובץ.. לילה טוב
אז הורדתי ת'הופעה וישבתי במשך איזה שעה נראה לי לראות אותה! וואי איזו הופעה טובה!!!! הרבה הרבה זמן שאנה לא נתנה הופעה כ"כ טובה שהיא לא קשורה למסע ההופעות שלה. ההופעה עצמה הייתה מעולה למרות שפה ושם היו זיופים. מה שכן הפריע לי- קודם כל היא הזיעה נון סטופ בעיקר בפרצוף וזה ממש בלט ובלי שום קשר יש לה שם מלא חצ'קונים! ורואים שניסו לכסות את זה במייק אפ אבל לא הלך להם.. זה לא יפה ועושים שם מלא פעמים קלוז אפ על הפרצוף שלה... נראה לי היא הייתה במחזור