Rock In Rio

adii1201

New member
Rock In Rio../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אז הורדתי ת'הופעה וישבתי במשך איזה שעה נראה לי לראות אותה! וואי איזו הופעה טובה!!!! הרבה הרבה זמן שאנה לא נתנה הופעה כ"כ טובה שהיא לא קשורה למסע ההופעות שלה. ההופעה עצמה הייתה מעולה למרות שפה ושם היו זיופים. מה שכן הפריע לי- קודם כל היא הזיעה נון סטופ בעיקר בפרצוף וזה ממש בלט ובלי שום קשר יש לה שם מלא חצ'קונים! ורואים שניסו לכסות את זה במייק אפ אבל לא הלך להם.. זה לא יפה ועושים שם מלא פעמים קלוז אפ על הפרצוף שלה... נראה לי היא הייתה במחזור
(אם כן למה היא לבשה מכנס לבן?
טוף לא יודעת
) בכל מקרה נשפכתי כשהיא העלתה ת'זקן הזה לבמה זה היה כ"כ מצחיק
וואי וכשהוא נישק אותה בכלל נשפכתי!!! ואין היא מעלה ת'מכנסיים שלה ואיך שהיא הראתה לכולם ת'תחת שלה ואיך שהיא סידרה ת'חולצה שלה!!! וווואיייייי היא כזו כפרעליה! ואיזה חמודה היא שהיא אשכרה חזרה נראה לי אח"כ רצחו אותה שם!!! אני אוהבת את איך שהיא מדברת אל הקהל זה מוסיף המון לפי דעתי במיוחד כשהיא אומרת דברים יפים
בקיצור תורידו ת'הופעה כי זו באמת הופעה מעולה. זה החזיר לי קצת את הטעם של אנה לפני שהיא שרה עם פלייבקים כל הזמן. זו באמת הופעה מעולה!!! אגב עדידה, יש לה שרשרת עם A על הצוואר ואז נקלט לי משו
גם השם שלנו מתחיל ב-A
אגב, לגבי ההורדה, אני לא יודעת למה זה ב-3 חלקים אבל זה הכל אותו דבר אבל! כדי לראות את החלק הראשון (שהוא בעצם אותו דבר כמו השני והשלישי) אתם צריכים להוריד הכל... אין לי מושג למה זה אבל ככה זה. ואלה את צריכה להיות סבלנית ולנסות כל כמה זמן להוריד את הקובץ.. לילה טוב

וואו זה נשמע נורא נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

וגם הייתה כתבה בעיתון על ההופעה
של רוק אין ריו... והיה מפתיע לראות את אנה בעיתון (את השם שלה...
)ובאמת כתבו שזאת הייתה אחלה הופעה ויש באיזה אתר אחד(אם אתם רוצים אני אעלה את הכתובת)את מאחורי הקלעים ששם מסופר למה קוראים לסטינג בשמו והוא מספר שזה בכלל על שם סוודר ובכלל על ההתרגשות לפני ההופעה+ראיונות אישיים. ואם כתבו על זה בעיתון זה באמת משהו משהו
ועדי,אני סבלנית אבל יש גבול... זה רושם לי שאני צריכה איזה משהו כי זה לא נותן לי להוריד ישר לא משנה כמה פעמיים אני אנסה... בכל מקרה אני ממשיכה לנסות באמיול (אז תורידו גם אתם) ואני אודיע לכם ככה שזה יסיים בעוד נגיד...3 שנים...אז חכו 3 שנים ואני אגיב להופעה

adii1201

New member
אני אסביר לך...

המגה אפלואד זה אתר שאפשר להעלות אליו קבצים ואז אנשים אחרים מורידים ממנו. לכל מדינה יש מס' מוגבל של SERVERים מה שאומר שמס' מוגבל של אנשים יכולים להוריד באותו זמן. ברגע שמישהו מסיים להוריד SERVER אד מתפנה ואז את יכולה לתפוס אותו אבל זה הכל עניין של עיתוי! את חייבת לנסות להיכנס כל כמה זמן לא כל 5 דק' כי לאנשים לא תמיד לוקח להוריד משו ב-5 דק'. הוא אומר לך שם שכ ה-SERVERים שהוקצו למדינה שלנו תפוסים ושאם את רוצה תורידי קבצים משם בלי לחכות ל-SERVER אבל תשלמי על זה כסף... עובדה, אני הורדתי מאותו מקום... פשוט תחכי...

adii1201

New member
את יכולה לנסות גם

להוריד מהכתובת הזו: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=0EA4C6F364E7964A זה מגיע כקובץ אחד. אני לא בטוחה שזה יעבוד אצלך כי אצלי זה לא עובד אבל במחשב השני שלי זה כן...

אוקיי אז ככה../images/Emo26.gif

ניסיתי להכנס שוב למגהאפלוד לפי מה שאמרת וזה נתן לי להוריד. וחיכיתי איזה שעה עד שזה סיים ולא הייתי על המחשב ולא שמרתי את זה לפני שזה הוריד כאילו עשיתי ישר "פתח" ואז זה פתח לי מן כזה דף כמו ששולחים לך תמונה אז זה פתח לי את אותו דף שאפשר לעשות לתמונה אפקטים וזה.. בקיצור מה אני רואה...שלא רק שאין שם את הוידאו זה גם כתב לי "צרף לקומונות שלי"משהו כזה ולא היה שם כלום! אני מקווה שהבנת כי אני בעצמי לא יודעת לנסח את זה... ככה שאני מוותרת ואין לי כוח
בנתיים זה מוריד לי מהקישור הזה שנתת אבל זה כבר איזה שעה ומשהו.. ואני מקווה שזה יוריד סוף סוף... גם באמיול אני מורידה ונראה מה יצא.

adii1201

New member
אגב אלה טעות שלי...

אנסטסיה הופיעה בלייב עם IYE כבר באולימפיאדת החורף...

notthatkind

New member
היא גם עשתה קאבר לשיר dream on

של אירוסמית' והיא עושה את זה הרבההה יותר יפה ממנו...בהופעה שהייתה לה בהולנד [?] יומיים לפני רוק בריו היא הופיעה עם זה גם כן וזה ממש יפההה...

האעאהאעעעעהעהעעהעהעהעה../images/Emo3.gif

ארררררג איזו הופעה היא דפקה!!!!!@#$%^&*^%&$%#$^ נורא אהבתי! איןןןןן היא הייתה כל כך חמודה...והיא התרגשה מכולם וזה.... והיה באמת קורע איך שהיא העלתה את הזקן הזה..אבל היא הייתה צריכה להעלות עוד אחד שהיא לא פגשה אף פעם אחרת היא לא תפגוש הרבה מעריצים וזה לא יפה. אבל תמיד יש את אלה שנדחפים שיראו אותם ותמיד תמיד מקבלים את הצומי (כמוהו)למרות שהוא נורא חמוד..חחח
וHOMH היה מאד מרגש!והכל היה נורא יפה... הכי פחות אהבתי את PMD בהתחלה,שהוא לא היה יפה כי לא היה את כל האפקטים שיש במקור ולא היה משהו בכלל... סה"כ היה מדהים אין לי מילים
נקווה שהיא באמת תעשה כבר משהו עם IYE כי חבל עליו
והיא הייתה כל כך כפרעליה ומתוקה כזאת....נשנשית
אני אישית נהנתי...

ושכחתי פרט מאד חשוב../images/Emo3.gif

עדי,המון המון תודה
כי רק בזכותך נהנתי..ז"א כמובן שגם בגלל אנההההההה אבל את יודעת,בלעדייך לא הייתי רואה את ההופעה וגם אם כן אז לא כל כך מהר
אז ממש ממש תודה

adii1201

New member
אני לא חושבת שהיא פגשה אותו

לפני כן... ז"א נראה לי היא הייתה זוכרת- קשה לשכוח זקן כזה ועוד שהוא מעריץ אותך... בכל מקרה גם אם היא שכחה נראה לי שהוא עשה את התמונה הזו בפוטושמוק... הוא פשוט לקח תמונה שלו מחבק מישו/י ושם ת'תמונה של אנה במקום... ככה נראה לי בכל אופן...

לי זה ממש לא נראה ככה

כי רואים שהוא מעריץ מטורף שלה,הוא הביא חולצה ועט שהיא תחתום... מה גם שהיא אמרה כזה אני רואה שאנחנו כבר מכירים..משהו כזה תאמיני לי זה לא בפינטשופ..יש גבול כמה אפשר לזייף..רואים שהם מחובקים.. ותאמיני לי גם שקל מאד לשכוח!את יודעת כמה מעריצים "זקנים"כאלה היא פוגשת?! ה-מ-ו-ן והוא לא היה כל כך חריג שהיא צריכה לזכור אותו טוב... אגב למה היא מחפשת בוי פרנד יענו חבר אם יש לה את ווין?! אגב,ווין היה שם?זה האיש שהולך אחריה כל הזמן בS&T ?!

adii1201

New member
לא נתקלתי בתוך קהל המעריצים

שלה עדיין בשום זקן בטח שלא אחד שנראה כמו שודד ים (ככה נראה הזקן הזה
) ותאמיני לי אפשר לזייף יותר מזה בפוטושמוק... ויכול להיות שהיא פגשה אותו אבל אין לדעת... לגבי הזה שהיא מחפשת בוי פרנד אין לי מושג או שהיא אמרה את זה סתם, או שהיא וווין מעולם לא היו ביחד או שהם נפרדו... ולא יודעת אם הוא היה שם אני לא ראיתי אותו. זה שהולך אחריה זה שומר ראש אחר...

notthatkind

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

שודד ים
הוא ממש מזכיר את האיש תחזוקה בבצפר שלי רק שלו יש זקן יותר ארוך משל זה שהיא העלתה לבמה
אני גם חושבת שהתמונה אמיתית למה שהוא יזייף אותה? זה טיפשי... והקטע של החבר כאילו היא לא יצאה רשמית עם הקשר שלה עם ווין [נראה לי לפחות
] והיא תמיד עושה דברים כאלה שהקהל ככה יתלהב...יש מצב שהיא אומרת את זה כדי שיחשבו שהיא וווין לא ביחד למרות שהיא לפי דעתי סתם אמרה את זה כי זה טיזינג למעריצים והם תמיד אוהבים את זה..
אהה כן וטודע לעדי על הלינקים להופעה
[למרות שראיתי אותה כבר נחמד שטרחת
]

למעלה