ROCK IM PARK

HiLLaBahaR

New member
ROCK IM PARK

אוקיי אז קוראים לי הילה... ואני כבר פה הרבה זמן אבל רק קוראת... וכמובן שכבר יש לי כרטיס להופעה המדוברת... רציתי להסב את תשומת ליבכם לדבר הבא: פסטיבל רוק בפארק מתקיים השנה בנירנברג שבגרמניה בתאריכים 1-3.06.07. הפסטיבל הזה חוגג השנה עשור ולכן הולך להיות במתכונת גדולה הרבה יותר מכל שנה אחרת... ומי שיצא לו לבדוק את לוח ההופעות באתר הרישמי כבר יודע שגם אוונסנס מופיעים שם ב- 02.06.07. נודע לי על קיום הפסטיבל הזה ממש לפני שבוע, ועכשיו זה כבר סגור, אני שם. אז לכל אלה שיש להם ומוכנים להשקיע את הכסף... זה יחסית די זול ושווה ביותר. משלחת ישראלית של כ- 200 ח'ברה צעירים שנוסעים ביחד לטיול של שבוע, והולכים להיות חלק מחוויה ענקית... הלהקות שמופיעות: Smashing Pumpkins, Linkin Park, Muse, EvanEscence, Korn, Slayer, Dave Matthews Band, Arctic Monkeys, My Chemical Romance, Kaiser chiefs, The White Stripes, Travis, Velvet Revolver, Die Arzte, Wolfmother, Mando diao, Beatsteaks, The hives, Stone sour, The Kooks Maximo Park, Good Charlotte, Machine Head, Type O Negative, Razorlight, Paolo Nutini, Amy Winehouse, The Used, Killswitch Engage, The Fratellis, Megadeth, Papa Roach, The Cat Empire, Enter Shikari, Sugarplum Fairy, The Sounds, Funeral For A Friend, Gogol Bordello, Little Man Tate, Hinder, Tele, Disco Ensemble, Lamb Of God, Chimaira, As I Lay Dying, The Cribs, Breed 77, Ghosts, Silverstein, Under The Influence Of Giants, Bloodsimple, The Higher, Mr Hudson & The Library, McQueen, Zoot Woman והרשימה עדיין לא סגורה סופית... מי שרוצה יותר פרטים יכול להיכנס לקישור הבא: http://www.ontour.co.il/x/tabid/55/catalogId/48/Default.aspx בכל מקרה דיווח מלא יגיע לכאן... וככה אולי גם תשמעו ממני קצת יותר... אפילו אם רק מישהו אחד יחליט לנסוע בגלל ההודעה הזאת אני יהיה מאושרת...

y a m i girl

New member
XD לגמרי../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

עדיין מרוששת מהכרטיס להופעה בארץ

Snow White King

New member
איזה מזל שאבא שלי הוא גאידמק

יאללה כול הפורום אני מזמין בקושי להופעה בארץ היה לי כסף XD הם באים לארץ לא צריך יותר מזה :]

HiLLaBahaR

New member
זה ממש לא בשמיים...

סה"כ משכורת אחת מתבזבזת... אם מוכנים להשקיע את הכסף... זה כן מיועד יותר לח'ברה רציניים לפני או אחרי צבא שעובדים ויכולים להרשות לעצמם את החוויה... (או כאלה שההורים יכולים להרשות לעצמם לתת לכם את האפשרות)... ממש לא יקר יחסית למה שמקבלים בתמורה...

yotem 16

New member
בכל זאת...../images/Emo83.gif

נכון שיחסית זה לא *כזה* יקר. יש הרבה הופעות וזה נראה סבבה. קודם כל, סכום כזה בכלל לא בא ברגל. אני יצאתי לפולין בפסח ושילמתי 1200$ בערך, ועם כל כמה שתודה לאל לא חסר לי כלום בחיים, זה לא סכום ששולפים מהכיס הקטן. וחוץ מזה, זה ממש לא מסתכם רק בזה. כל אחד שנוסע לחו"ל יודע שמוציאים עוד הרבה מאוד כסף על ארוחות, קניות, וסתם חשקים אחרים שיש (כי הרי מה, זה חו"ל- אם אתה כבר שם, לא תנצל?). בקיצור, זה אפשרי אבל לפי דעתי לא כזה מעשי לילדים בגילאי תיכון וזה

SsomeoneE

New member
אעאעאע הרשימה הזאת ../images/Emo99.gif

אני כל כך רוצה ללכת- רק חבל שזה רק רצון

למעלה