"כמו כולם"?
בבקשה, אל תוריד אותי לרמה שלכם. אני מעולם לא הורדתי מוסיקה לא חוקית מתוכנת שיתוף, למעט פעם אחת שבה נשרט לי הדיסק כליל והשירים לא עברו. ואני מכיר עוד כמה שלא משתמשים בתוכנות שיתוף. מבחינתי, כמה שהאתר הזה חוקי (או לא), אני לא אקנה ממנו, לא בגלל שאני חושב שהכסף לא מגיע לאומן, זו סוגייה אחרת (ובהמשך אני אתייחס להערה שלך לגבי זה), אלא בפשטות, כיוון שאני אוהב להסתכל על המדף שלי ולראות את כל האלבומים שלי בקופסאות שלהם, עם חוברת ודיסק מקורי. ועוד דבר: ההערה "הכסף *אמור* להגיע.. בלה בלה בלה" מראה כמה שבאמת לאא איכפת לך... הכסף "אמור" להגיע? מה? אבל אם אתה יודע שהוא לא מגיע לאמן מה עשית בזה?!? הרי כל הרעיון של לקנות את האלבום זה בגלל שחלק מהכסף הולך לאמן, אתה משלם לו תמורת היצירה! המשפט הזה הוא התירוץ הכי עלוב ששמעתי בחיים שלי, ושמעתי הרבה תירוצים להורדות לא חוקיות. אתה, ידידי, הגעת לשפל המדרגה עם התירוץ הזה. אתה מנסה לצאת ידי חובה, כאילו מישהו הכריח אותך לשלם. כמה שזה עצוב להודות בזה, בימינו יש לך בחירה - באמת להעריך את האמנים (AKA לקנות את האלבומים מחנות), או לא באמת להעריך את האמנים האלה (AKA להוריד את האלבומים). אז אני שואל - מישהו מכריח אותך לקנות? לא! ואם אתה רוצה לתרום כסף לאתר שלא באמת מעביר תמלוגים לאמן, אתה פשוט מנסה למצוא מוצא מלקנות בחנות - ובכל זאת להרגיש כאילו לא הורדת הורדה לא חוקית... היה שלום, ואני מקווה שתבים שלקנות זה רק מחנות.