RIVER ISLAND ONLINE

bebe15

New member
RIVER ISLAND ONLINE

שלום לכולם, לפני מס' ימים הזמנתי גם אני משלוח מריבר איילנד, עלות המוצרים 35 פאונד, ועוד 10 פאונד משלוח, סך הכל 45 םאונד שילמתי. אתמול קיבלתי את שיחת הטלפון המעצבנת מחברת gcx שאומרת לי שעלי לשלם "אגרץ רשומון" (?!) 100 שח כדי לשחרר את החבילה שלי. ושוב נשאלת השאלה, אם כבר יצא החוק שזה פטור ממס עד 1200 שח, וכבר שילמתי על המשלוח, מדוע הם מחייבים אותי לשלם?!? לא אישתי ולא שיחררתי שום חבילה. שלחתי לריבר איילנד מייל, שהם אמורים לענות תוך 48 שעות.. מה עלי לעשות? הרי זה מקרה קצת שונה.. תודה רבה אשמח לעזרה!

@יעל@

New member

אולי מע"מ.... אומנם יש חוק של פטור ממכס, אבל את המע"מ עדיין לא פטרו. מע"מ משלמים עדיין על פריטים מעל 75$.

Fun Fair

New member
הייתי קרובה!

(היי! צריך להצדיק את התואר השני איכשהו, לא?
)

Shusho

New member
את יכולה לגגל את זה

החיפוש "|45 GBP IN NIS" יביא לך תוצאה

Shusho

New member
מההההההה?

לא ידעתי את זה. את יודעת אם את המע"מ משלמים על כל המוצרים או רק על סוג מסויים?

sheffys1

New member
מע"מ על כולם

(וישנם גם מוצרים שלא נכללים בפטור מהמכס, כך שזה אפילו יותר)

Shusho

New member
אאוצ'. יש לי משהו בשווי 130 דולר בדרך אלי.

אני אחטוף על זה מע"מ כמו כלום.

אניחטפתי על זה 210 ש"ח שמתוכם 90 משהו היו

המיסים והשאר "דמי טיפול" לא ביקשתי שליח עד הבית אבל ככה זה היגיע אלי המשלוח היה מאסוס

innocence

New member
אם זה נשלח בEMS זה מגיע הביתה...

הלוואי ואפשר היה לדלג על זה. דואר השליחים באר זה כזה נוראי שאני מעדיפה ללכת לקחת בעצמי מסניף הדואר.

sheffys1

New member
לגמרי!

בחיי שאני מעדיפה ללכת לקחת את זה לבד מהדואר, מאשר לקבל חבילה בדואר שליחים. השירות שלהם הוא פשוט בדיחה (ואני מתכוונת ספציפית לדואר שליחים. עם חברות שילוח כמו FedEx או UPS לא היתה לי שום בעיה)

innocence

New member
אני מתעצבנת רק מלחשוב על זה...

השליח שלהם מגיע לאיזור שלי רק ביום מאוד ספציפי בשעה מוקדם בבוקר, אבל שלא מספיק מוקדמת לפני שכל יושבי הבית יוצאים ממנו, אז מה קורה? אני צריכה לרדוף אחריהם כדי לקבל חבילה ששייכת לי! אתה משלם יותר כסף כדי שיגיע אליך הביתה, ואתה צריך להתאים את עצמך לזמנים שנוחים להם! לפעמים הם אפילו לא טורחים ליידע אותי שהגיע חבילה, ואני מגלה ש"נעשה ניסיון מסירה" (דרך האתר של הדואר האמריקאי), בימים ושעות שהייתי בבית, כלומר, הם עידכנו נתונים שקריים, כי לא נעשה כל ניסיון ליצור איתי קשר אפילו! והלוואי וזה היה רק פעם אחת..

sheffys1

New member
נהדר...

אצלנו הם מגיעים מתישהו במהלך היום, מ - 09:00 עד 18:00. ונחשי מה?! באופן נורא "מפתיע" אנחנו בעבודה... בניגוד לכל חברות השילוח האחרות, הם גם לא מוכנים לתאם לך משלוח לכתובת אחרת. אך ורק לכתובת המופיעה על הפריט. אז אני מוצאת את עצמי נוסעת לחור שבו הם יושבים כדי לקחת את מה שקיבלתי (כשסניף הדואר הרגיל נמצא 2 דקות ממני, בדיוק בנתיב הנסיעה לעבודה). או שאני "שורפת" את יום שישי מ - 09:00 עד 12:00 ומחכה להם בבית. שונאת אותם!!!

למעלה