rivendell המון תודה

suki da yo

New member
rivendell המון תודה

ולכל שאר האנשים שדיברו ודיברו ודיברו על אהבה בימי כולרה של מארקס. הייתי בטוחה משום מה שמדובר בקלאסיקה מאובקת מהסוג שלומדים בבי"ס ולא קוראים בבית, אבל אמרתי, אם כולם אמרו שזה כל כך טוב, אולי ננסה? אז ניסיתי... בכמה שעות ספורות ואני במחצי הספר אין מאושרת ממני בעולם כי זה בדיוק בדיוק בדיוק מה שאני הכי אוהבת לקרוא ( חוץ מאשר במד"ב ופנטסיה, שם כל ההגדרות משתנות לחלוטין) אני אוהבת אתכם אנשים!

Rivendell

New member
תודה לי לא, חומד ../images/Emo13.gif

אל תתני לי קרדיט על זה, כי גם אני עכשיו רק באמצע של הספר. אני תמיד ממליצה על "על אהבה ושדים אחרים" שלו... אבל גם אני נורא נהנית בינתיים! איזה כייף. תחזרי בסוף לספר איך היה.

Rivendell

New member
אררר, תודה - *לא* לי. מה יהיה?

לא ברור מה עובר עלי לאחרונה מבחינת יכולת ההתנסחות שלי
המצב רע.

suki da yo

New member
חחח...

את יודעת כמה שזה מרגיז כשהילד הכי חנון בבי"ס, זה שבאמת יושב כל הזמן ולומד כי אין לו חברים או חיים, ואפילו קונה ספר מתימטיקה נוסף ( כן כן) כדי שיהיה לו יותר תרגול, אומר לך שאת חססרת חיים כי את קוראת?... אני כן.

Boojie

New member
זו דווקא לא בעייה.

אני הייתי אחת מהילדים הכי חנונים בבית הספר.
אז מה אכפת לחנונים מה אומרים להם חנונים אחרים?

suki da yo

New member
אני חנונית גאה

אבל יש חנונים ויש חנונים. ואם אני לא נותנת ללא חנונים להביע עליונו עלי, להמ שחנון יעשה את זה? והוא בכלל לא קורא! איזה מין חנון זה למען השם?

Boojie

New member
אז הוא לא חנון אמיתי, סתם מתחזה.

"נחנח ארצישראלי מצוי".

suki da yo

New member
טוב, אז כנראה המוח שלי התחיל להתנון

אומרים שזה מתחיל בגיל 15... תודה למי שזה לא היה! וריבנדל- מסתבר שאני פשוט אוטומטית אתלה בך המלצות טובות:)

Rivendell

New member
כשזה בא ממך, אני מוחמאת! ../images/Emo140.gif

ואל תשכחי לכתוב המלצה מפורטת כשתסיימי. אני אעשה אותו דבר, ויהיה לנו מאמר משותף לתפארת מדינת ישראל והפורום.

למעלה