Rising Eagle

De-Panther

New member
מהתמונות נראה נחמד... והבנתי שכבר אפשר להוריד

מהאתר ההוא של המשחקים את הבטא אבל הם ביקשו שם יוזר ולא היה לי כוח להרשם
למישהו כבר יצא להוריד?

freak2100

New member
fileplanet? לא...

הוא מופיע שם, אבל אם מנסים להוריד חוזרים לעמוד הראשי...

Reilak

New member
וואו כל הכבוד!!

אחרי כמה ניסיונות כושלים, קמה חברה שבאמת עומדת לעשות את זה וליצא מארץ הקודש משחק AAA לגויים. נקווה שיהיה לדבר השלכות חיוביות.

HackMachine

New member
אני גאה בהם על היוזמה

כמה שאני מאוד רוצה שהם יצליחו אני צופה מספר בעיות שעלולות להביא לכישלון של המשחק. אני מנסה להיות כמה שיותר אובייקטיבי כי למרות שאני כנראה אשחק במשחק אני חושב שיהיו כאלה שיתעלמו ממנו. - הם הולכים להתחרות בסגנון משחק שהוא כבר גם ככה מאוד תחרותי. משחקים כמו QUAKE WARS, BATTLEFIELD ו- UNREAL TOURNAMENT (ועוד כמה ישנים יותר) הם לא רק משחקים מאוד טובים אלא שהם גם מאוד מפורסמים וכבר ממזמן הפכו לסוג של קלאסיקה. הם אמנם מציעים דברים כמו שבירת קירות ומה שהם קוראים לו האקר קרבי אבל השאלה היא איך זה יהיה בפועל. אני מקווה שזה יהיה מספיק טוב בשביל שזה יגרום למשחק שלהם להיות ייחודי אחרת הם בבעיה קשה. - הגרפיקה שלהם מזכירה לי משחקים מתקופת COUNTERSTRIKE הראשון לאחר שעבר את שיפורי הטקסטורות. אני לא רואה שימוש ב NORMAL MAPPING או טכנולוגיות דומות מה שהפך היום לסוג של סטנדרט בעולם ה FPSים. חבל כי זה לא הרבה עבודה אחרי שיש לך כבר מודלים מוכנים. עניין של כמה שבועות עבודה. זה מזכיר לי את הטעות של MAJOREM שעד שסיימו לבנות את המשחק שלהם הגרפיקה שלהם לא הייתה עדכנית וזו אחת הסיבות לנפילה שלהם. למרות הבעיות הללו אני מאוד מקווה שהם יצליחו. ככל שיהיו יותר חברות מצליחות בתחום הזה בישראל אז הוא כמובן יתפתח והיו עוד כאלה. זה טוב לכולנו
בהצלחה! אני מחכה לשחק בזה.

freak2100

New member
עוד מידע לגבי המשחק ->

http://www.vgames.co.il/soons_article.aspx?PreviewID=1045 אני מקווה שהוא יהיה טוב, מהסרט הוא נראה לי... קצת מסובך מדי... לא יודע, כאילו ניסו לדחוף עוד ועוד דברים ולשלב עוד תכונות, והממשק נראה מאוד מסורבל. מצד שני, אם יש משהו שלמדתי לגבי משחקי מחשב זה אף פעם לא לשפוט רק על פי איך שזה נראה כשמישהו אחר משחק, צריך להרגיש את זה בידיים

freak2100

New member
לא יודע מה איתכם...

אני כבר מוריד את הbeta
(יש הגבלה של 30,000 הורדות, מהרו והורידו!)

freak2100

New member
אי אפשר...

קיבלתי cd-key משלי... בכל מקרה, הם אמרו שאם יש ישראלים שירצו להוריד את המשחק ולא יספיקו - הם יסדרו להם משהו... אגב, אחד מהחברה פרסם הודעה בפורום משחקי מחשב פה בתפוז

HackMachine

New member
אכזבה גדולה

אני מצטער להודות אבל המשחק הזה פשוט, פשוט זוועתי. ויזואלית הוא נראה כמו משחק מלפני 10 שנים. משהו ברמה של HALF LIFE הראשון אחרי שהתקינו עליו את ה HIGH DEFINITION PATCH. זה פשוט לא משהו שאפשר לסבול בימינו. ENEMY TERRITORY המקורי נראה יותר טוב. במקרה הזה זה לא עניין סובייקטיבי אלא שאין שום ספק שהגרפיקה ברמה נמוכה. הם לא נראה לי שמעו על תאורה, רינדור צללים סטטיים, NORMAL MAPPING או כל דבר שהוא היום בגדר סטנדרט. יש פה מחדל אמיתי בכל מה שנוגע לגרפיקה ואני חושב שאו שלא היה להם הז** ללטש את זה כמו שצריך או שהגרפיקאי פשוט לא יודע מה שהוא עושה. לא שאני מצפה שזה יראה כמו CRYSIS אבל לפחות כמו משהו שנעשה בשנה שנתיים האחרונות. יש לאגים מטורפים, הרבה יותר ממה שאמור להיות במשחק שכזה. ויוצא לי לשחק הרבה במשחקי FPS ברשת ככה שזה בהחלט לא החיבור שלי. כל הזמן הדמות שלי קופצת ומופיעים לי אנשים משום מקום. המשחק רץ כמו חילזון. אני לא יודע מה בדיוק גורם לו לרוץ ככה אבל זה בהחלט לא הגרפיקה. משחקים כמו BATTLEFIELD 2 רצים אצלי כמו צ'יטה אז אין סיבה שזה ירוץ לאט כל כך. לדעתי משהו נעשה ממש ממש גרוע במנוע או בשימוש הגרפיקה. מבחינת משחקיות, המשחק פשוט לא זורם. משעמם לשחק בו. זה כבר משהו סובייקטיבי אבל אני לא מצליח למצוא בו עניין כשיש משחקים הרבה יותר טובים בשוק. יש להם עוד הזדמנות לשפר את כל זה כי הם עדיין בבטא. למרות שבטא פתוח אמור להיות כבר בשלב שהמשחק רץ ושנשארו רק כמה באגים או שיפורים קטנים לסדר. יש לי הרגשה רעה שהם הולכים ליפול ובגדול. במילים אחרות. לא קניתי. ולא אקנה. אפילו אחרי שחשבתי לתת להם קצת קרדיט בזה שהם חברה ישראלית וכל זה. אני ממש מאוכזב. אני אשמח לשמוע מה אנשים אחרים חושבים.

freak2100

New member
המשחק לא עובד לי, אבל...

קודם כל, אתה יכול לכתוב להם את הכל בפורומים שלהם (rising-eagle.com) מבחינת גרפיקה, זה היה ידוע מראש ששגרפיקה לא משהו, הם יותר התמקדו במשחקיות... על אף שלפי מה שהבנתי, ברירת המחדל היא שכל האפקטים כבויים והרזולוציה נמוכה, תנסה להעלות את הרזולוציה ולהדליק את האפקטים. הם אמרו שיש להם אתגר די גדול עם המהירות, כי יש על המסך 6000 עצמים, בעוד שהמפתחים של המנוע ממליצים לא לעבור את ה2000, הם מנסים לפתור את הבעייה. יש LAG כי כרגע יש מעט שרתים והם ממוקרמים רחוק מישראל, זאת עוד בעייה שהם מנסים לפתור. לגבי השיעמום... אני זוכר שמישהו כתב על זה כבר... זה נובע מכמה דברים - אין הרבה שחקנים, הקבוצות לא מאוזנות, יש רק שתי מפות, ובעיקר - אין עדיין מצבי משחק נוספים ומשימות - דברים שיהיו במשחק המלא. אני לא יכול לענות לך בשמם, אבל הם מאוד שמחים לקבל ביקורת, והם עונים לעניין בפורומים שלהם ומנסים באמת לשפר את המשחק. ואני לא יכול להגיד מה דעתי, שוב - כי המשחק לא עובד. אם יצא לי ללכת לאיזה חבר עם מחשב יותר טוב משלי ולנסות את המשחק שם... אז אני אוכל לכתוב דעה מפורטת לגבי המשחק.

HackMachine

New member
זה נשמע לי יותר כמו תירוץ

יש להתמקד במשחקיות ויש להתעלם לחלוטין מויזואליות. אפילו משחקים של נינטנדו שנחשבים לדור אחורה מבחינת גרפיקה עדיין נראים ממש ממש טוב. מה שהם עשו פשוט נראה רע. אם זה היה נראה סביר אולי היה שווה לשחק בזה אבל זה פשוט כאב לעיניים. וזאת דעה אחרי שנתתי להם צ'אנס עצום בגלל שהם "משלנו". בקשר למספר העצמים זה אחד הדברים שאני מדבר עליהם. זה מראה שהם לא יודעים מה שהם עושים. אם ההמלצה של המנוע היא 2000 אז למה בכלל מגיעים למצב שיש לך פי 3 עצמים ממה שצריך? בנוסף שאיטיות כזאת אמורה לצעוק בפנים "אל תוציאו אותי החוצה אני צריך עוד זמן!!". המשחק כרגע נראה כמעט כמו גרסת אלפא מוקדמת יותר מאשר בטא פתוח. אני לא אגש לפורומים שלהם כי אני יודע בדיוק מה יהיו התגובות. הם יזרקו לי תירוצים ויתעלמו לחלוטין ממה שאני אגיד כי "הם יודעים יותר טוב". בנוסף שבמובן מסויים אם הם עשו כל כך הרבה טעויות, הם צריכים הרבה עזרה מקצועית. תאכלס אין לי זמן לזה במיוחד כשזה בחינם.

shlomz

New member
10 שנים? לא הגזמת בכלל.

המשחק באמת לא ברמה החזותית של משחקים חדשים - זה בעיקר עניין של תקציב ויכולות פיתוח. אבל תריץ אותו ראש בראש אל מול בטלפילד 2 - הוא לא יוצא רע בהשוואה (לדעתי כמובן). חלק מהדברים טובים יותר, חלק פחות, אבל לעשות מזה משחק סטייל ZORK, כמו שאתה עשית, זה לא נכון ולא הוגן. לגבי העזרה המקצועית שאתה יכול לספק, נשמח לשלם לך עבורה. רק אם תוכל להעלות קודם את רשימת המשחקים שפתחת...

HackMachine

New member
לא, לא הגזמתי בכלל

אולי 10 זה מספר שרירותי מדי, אבל אם הייתי אומר 7 זה היה משנה הרבה? הרמה הויזואלית אכן נראית לי מסביבות התקופה של HalfLife High Definition. כמובן שזה שהמשחק נעשה היום נותן אפשרות להוסיף קצת יותר פוליגונים והשימוש ב DX9 נותן ערך מוסף אבל טכנולוגיה היא לא מה שעושה משחק "יפה". זה השימוש הנכון בטכנולוגיה שעושה אותו כזה. אתה באמת משווה אותו למשחקים כמו DOOM3 (שלהזכירך יצא לפני כמעט 4 שנים). בנוסף שאני תוהה אם בכלל נעשה שימוש בטכנולוגיות של ימינו כמו PIXEL/VERTEX SHADERS. על כאלה תגובות סטייל "אנחנו יודעים יותר טוב" אני מדבר. נכון, לא פיתחתי משחקים בתעשיה (אפשר בערך לספור את האנשים שבאמת פיתחו משחק רציני בישראל על שתי ידיים, וכוכב כחול מבחינתי לא נחשב כי זה פותח על מנוע של חברה אחרת וכבר לא עומד בסטנדרטים של ימינו), אבל יש לי הרבה ידע בתחום ממחקר והתעניינות אישית. אפשר לקחת את ההערות, או לא. אני לא מפסיד מזה שום דבר

voguemaster

New member
אל תיקח את זה קשה

אבל ידע בתחום ממחקר והתעניינות יש להרבה אנשים בארץ, זה לא הופך אף אחד מאיתנו למקצוען בתחום, עם כל הצער שבדבר
. אני מבין שבתור שחקן שמשחק במשחקים של התקופה הנוכחית ובתור מפתח אתה יכול לתת את דעתך לגבי הגרפיקה של המשחק ואפילו לציין שלפי דעתך זה לא טוב שלא משתמשים בטכנולוגיה X של הדור הנוכחי. מצד שני, בזה זה מסתיים לא ?

HackMachine

New member
וואו... פשוט אין לי מילים

לא רק שמחקו לי את ההודעה בפורום שלהם, גם עשו לי BAN למשתמש. אחלה הקשבה חבר'ה. אני דיי בשוק מאטימות שאין כמוהה. בקצב הזה אין להם סיכוי להגיע לאנשהו. אם לא מקשיבים לשחקנים אז למי כן? לילדים הטמבלים שמתלהבים מזה שזה משחק "משלנו" ואחרי שבוע יזרקו אותו למשחק החדש הבא? בהצלחה שיהיה להם.

freak2100

New member
לא ראיתי את ההודעה שלך

אבל אתה בטוח שניסחת אותה כמו ביקורת בונה ולא כמו כאן?
בסך הכל יש שם המון ביקורות בונות בפורומים שלהם, והם הגיבו לכולן... גם אנשים שאמרו שהגרפיקה לא טובה, גם אמרו שהמשחק משעמם... מוזר שדווקא את ההודעה שלך מחקו אין לי מושג, לי הם נראים נחמדים ורציניים (וקצת מוזרים, אבל שיהיה), ואני חושב שלהקים פרוייקט פה בארץ זה מכובד מאוד, גם אם הגרפיקה נראית לך כמו גרפיקה מלפני 10 שנים. ולרדת עליהם על זה שהם עשו את המשחק בשעות הפנאי שלהם (מה שעד כמה שהבנתי בכלל לא נכון, אבל הם מאוד דיסקרטיים בקטע הזה, לא יודע למה), זה די לא הוגן, בעיקר לא כשהתלונה מגיעה דווקא מצידך, שעד כמה שזכור לי מריץ פרוייקט שזאת בדיוק המטרה שלו...

למעלה