Rising Eagle

HackMachine

New member
מתי אמרתי שזה רע לעשות פרוייקט בשעות הפנאי?

פרוייקט בשעות הפנאי לא סותר את זה שפרוייקט כזה צריך להיות רציני ומקצועי. מעצבן אותי שכל דבר שעושים בארץ ישר הופך "קדוש מעונה". זאת עובדה ללא שום ספק שכל מה שעושים פה במיוחד בתחום המשחקים הוא תמיד חצי עבודה. אני לא צריך להזכיר שוב את בלריום שלמרות שיש מאחריו טכנולוגיה מדהימה ושעד היום אני מתקשה להבין איך הוא עבד על מודמים של 56K... המשחק עצמו... הוא לא ממש משחק. העולם שלהם ריק והוא עשוי גרוע מבחינת UI. אז אחלה איזה יופי הם חברה ישראלית שעשתה משחק אבל זה לא אומר שמישהו הולך לקנות את זה. אתם שוכחים שקהל היעד שלהם הוא כרגע בכלל לא ישראל ככה שזה לא ממש משנה כמה ישראלים אוהבים את זה כי זה "משלנו". הביקורת שלי דווקא מאוד בונה. תשפרו את הגרפיקה. תשפרו את המנוע. תעשו משחק כמו שצריך. זה שזה שלילי לא הופך את זה לפוסט של ילד בן 10 בסגנון "ייאו איזה משחק חרא אני לאאאאאאאאאא מאאאמין שזה כזה מעפן שיאו!!!!!111" .. להיפך. זה אומר שדווקא אכפת לי שאני משקיע מהזמן שלי בשביל להעיר להם הערות. אני חושב שפירטתי יותר ממספיק על למה הגרפיקה היא ברמה נמוכה ומה צריך לשפר בה. בפוסט בפורום שלהם (שאני מצרף למטה כי שמרתי אותו) אפילו יותר פירטתי מה הבעיות שאני רואה. גם להגיד "עשיתם את זה לא בסדר" זה ביקורת בונה. אנחנו לא ילדים בני 4 שצריך לתת להם ח"ח אחרת הם יתחילו לבכות. אנחנו אנשים בוגרים ומקצועיים (אני מקווה) כך שגם אם זה לא ממש לרוחם לפחות שיקחו לתשומת ליבם. אולי יש משהו מאחורי זה. יותר מעצבן אותי שכל פעם שיוצא דבר כזה והוא לא מצליח זה עושה שם רע לכל התעשיה פה בישראל. למה אתה חושב שאין משקיעים בתחום הזה פה? כי כמעט כל מה שיצא פה פשוט נכשל ובגדול. בלריום הוא שוב דוגמא מושלמת לכך שמליוני דולרים הושקעו במשהו שנועד לכישלון עוד מההתחלה כי הם יותר חשבו על "איזה כיף לעשות טכנולוגיה מגניבה" מאשר לעשות משחק שכיף לשחק בו. אני באמת, באמת בספק אם זה יהיה הצלחה גדולה. אתם שוכחים כמה שאנחנו משוחדים בזה שזה ישראלי וזה משלנו וכל זה. רוב האנשים לא שמים ז** על זה. במיוחד לא האמריקאים שבכל שבוע יוצא להם משחק חדש. בהצלחה וכל זה. Hi, I had the chance to beta test Rising-Eagle and came up with the following conclusions about the game. Perhaps I can contribute a bit of my professional experience. I won't go into things like gameplay or game mechanics because that is somewhat subjective to each person's liking. Please consider the following as it is written simply to improve the game and not to make any personal insults to the Rising Eagle team. Graphics: Currently, the game simply does not meet up with any standards by either current or relatively close past games. As a first impression it seems that the modeling, texturing, lighting and shading job appear like a game made from around 10 years ago. Even if you do compare Rising-Eagle to games like CounterStrike (with the high definition pack) or even the original Enemy Territory it hardly meets with those. There's hardly any real lighting used in the game. The models look very flat. It doesn't seem like pre-rendered shadows were even used which is a must-do on today's games. Simple normal mapping on things like weapons should have been used for better realism. These are things that don't take a lot of time to create (relative to an entire game development). I'm sorry to say but right now it looks like a half-assed on all of these things. If I compare the game to more recent/decent games like Quake Wars there is such a huge gap between the two which makes me wonder if Rising Eagle is ever going to succeed. The visual quality does not even scratch the surface of these games. Even older titles like BattleField look visually more complete, and run much faster, which brings me to the next section. Slowness: Contrary to the impression that the game was made from 10 years ago, it runs very slowly on a decent machine which makes me wonder what was done so wrong? My first thought is bad programming. Things like grass make the engine run VERY slow which should not really happen because grass (should) hardly contains any geometry or texture information. I did not investigate it that deeply but perhaps the grass was created as a seperate entities as opposed to the convention that it should be part of the level. There are also some technologies that should speed that up and I won't go into those on the forums but it's something the creators should deeply consider. Grass isn't the only thing that runs slowly, everything does. Even places like narrow streets which hardly contain any geometry or objects runs at around 15 FPS on a decent machine. This should not happen. My other thought is a bad artist. A good game artist should know how to make a good looking model with as little use of shaders or geometry. That's because each usage of a polygon or a shader multiplied by the number of objects on the screen can realy strain the video card. In a way a game artist should know a bit about how a game engine works in order to do graphics for one because a bad artist can ruin an entire level by doing the wrong things. Another thought was that perhaps it's very slow because the game is runs in debug mode? I haven't investigated that but I know that it can seriously slow a game engine down. I understand that the game is still in a beta stage which means there are some things left to do, finish or polish. But currently the game looks like it's more of a pre-alpha release rather than what an open beta should be. Right now it's simply screaming "Don't let me out yet!! I need more time!!". It's very bad first impression and is quite a shame because it's going to shun out a lot of player (like me) who are seriously giving this game a chance. I hope this helps and seriously taken into consideration so that my time was not wasted. - Yaniv P.

HackMachine

New member
אגב זה מאוד יכול להיות...

שהתסכול האישי שלי בכך ששום דבר לא מצליח פה (בישראל) גורם לי להשמע קצת אגרסיבי. אני מתנצל אם ככה זה יוצא. אני רק רוצה שסוף סוף מישהו יצליח וזה ירים את התעשיה פה.

eynetane

New member
עד עכשיו ישבתי בצד

אבל עכשיו כבר נמאס לי, אז אני רוצה לענות לך, ובצורה ישירה ועניינית, ולא בצורה של הפרחת סיסמאות. אז הבה וניגש לטענות שלך לפי הסדר (למרות שזה לא סדר החשיבות): 1. "מתי אמרתי שזה רע לעשות פרוייקט בשעות הפנאי? פרוייקט בשעות הפנאי לא סותר את זה שפרוייקט כזה צריך להיות רציני ומקצועי. " שים לב שבהודעה הבאה בתור כתבת את ההיפך, לאמור: "משחקי מחשב זו תעשיה. זה לא משהו 'כיפי' שעושים 'בזמן הפרטי' כי זה 'כיף'." אז גם אם נתעלם מהסתירה הפנימית שמקשה להבין מה אתה רוצה חוץ מלהתנגד לכל מה שאמרו לפניך, אני רוצה להודיע לך שהתשובה הנכונה היא שמשחקי מחשב יש כמובן מכל מיני סוגים, יש את הסוג שניתן לעשות בשעות הפנאי ויש את הסוג שלא. בהנחה שאנחנו דנים כרגע רע על משחק מהסוג של RE, - זה לא משחק שעושים בשעות הפנאי. מעט מאוד פרוייקטים שדורשים אינטגרציה בין 10 אנשים ניתן לעשות בשעות הפנאי. עוד פחות מכך - משחקים, שדורשים אינטגרציה ברמה גבוהה מאוד בין חלקים רבים. במילים אחרות, פרוייקט (משחקים "גדולים") שנעשה בשעות הפנאי כן סותר את זה שהוא צריך להיות מקצועי. לגבי המופע השני של הטענה שלך אני מסכים כמובן שמשחקי מחשב זה תעשיה, ושולל לחלוטין כל רמיזה על כך שזה משהו שאפשר לעשות בהצלחה ללא תחושה של כיף (אם כי נדמה לי שלא זה מה שהתכוונת להגיד, הייתי חייב להבהיר). 2. "מעצבן אותי... שכל מה שעושים פה במיוחד בתחום המשחקים הוא תמיד חצי עבודה." ממש לא. תסתכל על פיקסל, שהזכרת בתחום כוכב כחול, אבל לידיעתך מפתחת גם היום משחקים לטלוויזיה אינטקאקטיבית ברמה מהמובילות בעולם (ויעידו על כך פרסים שהחברה מקבלת כל שנה). תסתכל על אוברון. ויש גם אחרים, קטנים או נעלמים יותר שעליהם אולי לא שמעת ואפילו אני בעוונותי שכחתי את שמם, ואשר פיתחו משחקי קז'ואל מצויינים לטלוויזיה, סלולר, וגם פיסי, ושנאספו בשתי ידיים על-ידי אחרים ששיווקו או משווקים אותם. 3. "אני לא צריך להזכיר שוב את בלריום... המשחק עצמו... הוא לא ממש משחק." נכון, אתה באמת לא צריך להזכיר את בלריום. סליחה, אבל מתי בפעם האחרונה שיחקת בבלריום? בלריום הוא כן משחק, ואפילו משחק עם קהילה קטן של שחקנים קבועים. זה נכון שיש בבלריום המון דברים טעוני שיפור, (ובמיוחד הממשק כפי שהזכרת). אבל אם מתגברים על הממשק ועל זה שלא תמיד מבינים מה רוצים ממך במשחק (טעות נוספת) ומתחילים לשחק, מהר מאוד מתמכרים. אגב, איזה משחק הופץ ללא בעיות ותקלות? אפילו WoW קרס פעמים לא מעטות בתחילת ההשקה, שלא להזכיר את כל המשחקים ההמונטיים אחרים, חלקם נאלצו לפצות משתמשים על ימים אבודים. BF2 שהוזכר פה נמצא בשוק כבר כמה? 3 שנים? ועדיין יש בו ימבה גליצ'ים ותקלות, אבל עדיין נחמד לשחק בו. ההבדל העיקרי בין בלריום ו RE למשחקים האחרים הוא, שההם צמחו על רקע כלכלי חזק, על מסורת ותעשייה קיימת של פיתוח משחקים, ועל תקציבי ענק שהשאירו להם מרווח לתקן את הטעויות שתמיד יש, בעוד שבלריום היה צריך, פחות או יותר, להמציא את התעשיה פה בארץ. כל הצלחה או כישלון צריכים להימדד על רקע הנסיבות, ועד שלא תשלח מכתבים או תצא להפגין מול משרד האוצר ושר התרבות שיתחילו לתקצב משחקים כמו שמתקצבים כאן סרטי מקור, אתה חלק מהבעיה. 4. "יותר מעצבן אותי שכל פעם שיוצא דבר כזה והוא לא מצליח זה עושה שם רע לכל התעשיה פה בישראל. למה אתה חושב שאין משקיעים בתחום הזה פה?" קישקוש. קודם כל כי יש השקות בתחום המשחקים, למשל ע"י JVP אבל ישנן עוד קרן או שתיים שמתעניינות בתחום, וכן משקיעים פרטיים. שנית כי נסיונות כושלים לא מוציאים שם רע לתעשיה של מדינה - בטח לא בקצב וצורה כאלה. נסיונות באשר הם יוצרים כח אדם מיומן יותר, ואני מכיר לא מעט משורדי מג'ורם (של בלריום) שקיבלו הצעות בתחום המשחקים למרות מה שאתה מגדיר נסיון כושל. אז או שהנסיונות לא היו כושלים, או שחברות בוגרות מבינות שנסיון כושל עדיף בהרבה על חוסר נסיון כלל, ושהכישלון יכול לנבוע מדברים אחרים שהם חיצוניים למקצועיות הפיתוחית (תנאי שוק, יכולת ניהול פיננסית/שיווקית, ועוד). 5. "בלריום הוא שוב דוגמא מושלמת לכך שמליוני דולרים הושקעו במשהו שנועד לכישלון עוד מההתחלה כי הם יותר חשבו על 'איזה כיף לעשות טכנולוגיה מגניבה' מאשר לעשות משחק שכיף לשחק בו." חצי-קישקוש. נכון שהיו בצוות הפיתוח של בלריום אנשים שחשבו על הכיף שבלעשות טכנולוגיה, ואני בטוח שהמצב דומה ב RE. אבל זו לא היתה הסיבה הראשית לחוסר ההצלחה בבלריום - בטח שלא עדות למשהו שנועד לכישלון מההתחלה. רבים מהסטארטאפים קמים על יסוד מישהו מהמקימים שמתלהב מטכנולוגיה, וזה לא מפריע יותר מידי בהמשך. אני יכול להגיד לך בהתחייבות שעל בלריום חשבו כל הזמן גם מהבחינה הטכנולוגית (פשוט בגלל המודל העסקי) וגם מבחינת המשחקיות. לא זו הסיבה לחוסר ההצלחה. אם סוני אונליין היו לוקחים את בלריום ומפיצים אותו, אז גם אתה לא היית אומר את כל זה... פשוט מכיוון שבלריום הוא משחק שמתחיל להיות כיף כשיש הרבה שחקנים אונליין בו זמנית, מה שאמצעי השיווק של בלריום לא איפשרו להשיג. דווקא מהכיוון הזה נראה ש RE הצליחו יותר מבלריום, אבל ימים יגידו. 6. "אני באמת, באמת בספק אם זה יהיה הצלחה גדולה." יא חביבי, אנחנו מחזיקים אצבעות לכך שזו תהיה הצלחה, וגם הצלחה קטנה מקובלת עלינו. ואם אתה באמת חושב שאתה יכול לעזור, שלח להם קורות חיים. ממה אתה מפחד? שלא יקבלו אותך?

HackMachine

New member
זה קצת מצחיק

כמעט על כל הערה שלי את אומר "אתה טועה" ואז אומר "זה אולי קצת נכון". אתה רק מייפה את המציאות. אני לא רואה שום סתירה במה שאני אומר. כנראה שלא ממש הבנת את הרעיון. יש "לעשות משהו בשעות הפנאי" ויש "להוציא מוצר מוגמר יפה ומלוטש". אפשר לעשות את שניהם ביחד. זה לוקח יותר זמן אבל זה אפשרי אם רק רוצים. ראיתי הרבה פרוייקטים של חברות מתחילות עם צוותים קטנים שהוציאו דברים מדהימים כי הם מצאו אנשים שיעשו את זה ככה. לא חייבים להיות עם 20 שנות ניסיון בתעשיה, לפעמים יש מוטיב של כישרון או רצון מספיק חזק בשביל ללמוד לעשות דברים טוב מהבסיס. שוב, אנחנו לא מדברים על פרוייקט OPEN SOURCE חמוד, אנחנו מדברים על מוצר שבסופו של דבר ממתכננים למכור. למי שקונה אותו ממש לא מעניין שלאחד התכנתים הייתה חתונה של הדודה ובגלל זה האלגוריתם לא כל כך יעיל. זה לא משנה כמה שאנשים ינסו להגיד "תן להם קרדיט הם עשו את זה בזמן החופשי" זה לא אומר שהמוצר יצליח. אני מדגיש שאני מדבר פה במובן המקצועי לחלוטין ולא דווקא על הדעה האישית שלי לגבי המשחק. בקשר לבלריום, זאת עובדה שבלריום זה כישלון. לא משנה איך תייפה את זה, זה כישלון. יש לי הערכה ליוצרים שלו אבל בסופו של יום, זה כישלון. אני שמח שהעובדים מצאו לעצמם משרות בחברות אחרות אבל מה תגיד למשקיעים? אני בטוח שהם נורא מתלהבים מזה ומאחלים להם בהצלחה. אני בטוח שאותם משקיעים בפעם הבאה שיגידו להם "אנחנו רוצים לעשות משחק מחשב תנו לנו כסף" יצחקו לאנשים בפרצוף וישלחו אותם הביתה. יש לי ניסיון לא מבוטל עם משקיעים. הייתי חלק מכמה פרוייקטי סטארט אפ חלקם שלי וחלקם כשכיר/פרילנס. אני יודע איך הדברים מתנהלים איתם. בקשר ל JVP, אני מכיר את הקרן הזאת באופן אישי. הם רק משקיעים בפלטפורמות ולא שמים קצוץ על משחקי מחשב (וגם לא ממש מבינים בזה). אם תגיד להם שאתה מייצר את ה CLICK & PLAY החדש אולי יסתכלו על המסמכים אבל אם תבוא אליהם עם רעיון למשחק הם ישר ישאלו אותך "ואיך אנחנו מוכרים את זה לעוד חברות שגם הם יעשו עם זה משחקים"? אני לא מפחד שלא יקבלו אותי. ע"פ מה ששמעתי בחברה הזאת הדברים מתנהלים בצורה של "חבר מביא חבר". אני לא ממש מאמין במשחק הזה מספיק בשביל להצטרף לצוות הפיתוח גם אם היו מקבלים אותי. אני לא טיפוס של "יאללה בוא נעשה משהו העיקר שיהיה בגדר משחקי מחשב!". אם זה לא משהו איכותי אז בשבילי זה בזבוז זמן.

HackMachine

New member
למען האמת

אני לא ממש מבין על מה אנחנו מתווכחים. זה נשמע כאילו שאנשים מפחדים שאני אעשה להם עין הרע. עדיין לא למדתי לשנות את מרחב הזמן בעזרת מילים למרות שזה היה ממש נחמד אם יכולתי
אנחנו כולה פורום קטן בישראל, זה לא שמה שאני אומר באמת ישפיע משהו על ההצלחה או הכישלון של המשחק. אפשר לקבל שמה שאני אומר זוהי דעתי ולראות איך הדברים ממשיכים מכאן הלאה במקום לנסות לסתור אותם בכל דרך אפשרית. אני חושב שעיקר העניין הוא שבגלל שכולם רוצים שזה יצליח (כולל אותי!!!) אז מפחדים לשמוע דברים רעים. סבבה, לא חייבים לקבל את זה.

eynetane

New member
אין לי בעיה עם הביקורת שיש לך עליהם

מה גם שאתה לא היחיד שמבקר אותם. יש לי בעיה עם אופן הצגת ה"עובדות" שלך. המידע שאתה מתבסס עליו הוא חלקי מאוד, ולרוב לא מדוייק. עכשיו, זה לא יכול להביא אותך (או את מי שקורא את מה שאתה כותב) למסכונות הנכונות, ולכן חשוב לי להבהיר את מה שאתה כותב- אם לא לך אז לפחות לאחרים שקוראים את מה שאתה אומר וחושבים (תלוי איזה קטע ממה שכתבת הם קראו) ש"אוי ואבוי, אי אפשר לעשות משחקים בארץ" או לחלופין "איזה יופי, אני אמשיך לעבוד במשרה מלאה ועדיין יעשה משחק טריפל איי בשעות הפנאי, רק כי אני כזה מוכשר והכלב שלי לא צריך שיורידו אותו יותר מפעם ביום". אפשר לעשות משחקים בארץ, יש כאן ידע הולך וגדל, כמו גם נכונות הולכת וגדלה של משקיעים להכנס לתחום. אבל אי אפשר לחשוב שמשעתיים אחר הצהריים ביום שלישי אפשר לעשות משהו מוצלח. זה לא עובד גם (ובעיקר) אם אתם צוות גדול. בכדי שזה יעבוד צריך מחוייבות לא קטנה של צוות המתאים בגודלו ונסיונו למשימה.

HackMachine

New member
אז על משהו אנחנו מסכימים ../images/Emo13.gif

תראה אף אחד (חוץ מאנשים מסויימים) לא יכול לדעת באמת מה הולך בתוך חדרי חדרים ואני לא אחד מהם. אין לי שום דרך חוץ מלהסיק מסקנות. על זה שצריך להשקיע את כל כולך על מנת שמשחק מחשב יגיע לרמה של AAA אנחנו כנראה מסכימים פה אחד.

eynetane

New member
כרגיל בססמאות

זכותך לחשוב איך שאתה רוצה, אבל אל תשים לי מילים בפה. ושוב אענה לך בצורה מסודרת על כמה ססמאות מבולגנות שזרקת: 1. "כמעט על כל הערה שלי את אומר "אתה טועה" ואז אומר "זה אולי קצת נכון". " ממש לא כמעט על כל הערה, אבל כשאני עושה את זה (כמו למשל בתגובה לטענה הראשונה שלך) אני עושה את זה משום שאתה אומר דבר והיפוכו, וכך כמובן אני חייב להסכים לאחד הדברים שאתה אומר, ולהתנגד לשני. אם לא תסתור את עצמך ותקפיד להבנות טענות לא מבולבלות, גם התשובות יהיו חדות יותר. 2. "אני לא רואה שום סתירה במה שאני אומר. כנראה שלא ממש הבנת את הרעיון. יש "לעשות משהו בשעות הפנאי" ויש "להוציא מוצר מוגמר יפה ומלוטש". אפשר לעשות את שניהם ביחד. זה לוקח יותר זמן אבל זה אפשרי אם רק רוצים" עומד בסתירה מוחלטת למשפט הבא שלך: "משחקי מחשב זו תעשיה. זה לא משהו 'כיפי' שעושים 'בזמן הפרטי' כי זה 'כיף'." ואם אתה לא מבין את זה אז אני לא יכול לעזור לך. 3. "למי שקונה אותו ממש לא מעניין שלאחד התכנתים הייתה חתונה של הדודה ובגלל זה האלגוריתם לא כל כך יעיל" - וזאת בדיוק הסיבה לכך שמשחק רציני (לא קז'ואל) לא יכול להיות מפותח ב"זמן החופשי", נקודה. אני לא טוען ולא מתכוון לתת למישהו הנחות בגלל שהוא פיתח משחק בזמן החופשי. רק טוען כנגד הטענה שלך שזה אפשרי. אתה נותן פרוייקטים בצוותים קטנים בתור דוגמה אבל זו בדיוק לא הדוגמה. משחק רציני צריך אינטגרציה בין הרבה טכנולוגיות. צוותים קטנים לא מספיקים לזה וצוותים גדולים לא יכולים לעשות אינטגרציה בשעות הפנאי כי תמיד דודה של מישהו מתחתנת. כדי לפתח משחק רציני צריך צוות רציני שמושקע כולו בעניין ודי עם יצירת האשליות. 4. אם בלריום הוא כישלון או לא, זה תלוי ביחס לאיזו מטרה. ביחס למטרה הראשונית של המפתחים הפרוייקט נכשל, אם כי לא מבחינה טכנולוגית כמו מבחינה שיווקית. זה לא מעיד על בעייה בעשיית משחקים בארץ, אלא על בעיית ניהול במג'ורם. בנושאים אחרים, כמו למשל קידום תעשיית המשחקים בארץ, בלריום הוא דווקא הצלחה. 5. אני שמח שפגשת משקיע אחד או שניים אבל כמה טמבל תרגיש אם אני אגיד לך שיש בארץ משקיעים שלא הסכימו לשמוע על משחקים לפני בלריום והיום הם מחפשים את זה? לבלריום היה חלק לא מבוטל בכך, כולל התמיכה והאירוח של מה שנקרא היום IGDA ישראל, בראשית דרכו. אם תציע למשקיע "עוד משחק" יצחקו לך בפנים. אם יש לך רעיון מקורי שניתן גם להגן עליו (כלומר שיהיה קשה לחיקוי, אם בזכות פטנט ואם בזכות דברים אחרים), יש לך סיכוי לגייס כסף. ואגב אין שום דבר רע ברצון של משקיעים לייצא טכנולוגיית משחקים לשימוש של אחרים. אם כל זה לא שכנע אותך, אז תהרהר בבקשה ברעיון הבא: אני מעורב כיום כיועץ בשלושה פרוייקטים הקשורים במשחקים והנמצאים בשלב כזה או אחר של גיוס כסף. אינשאללה עוד לפני שהשנה תצא, לפחות אחד יצליח לגייס, אולי שניים.

HackMachine

New member
חחח

אני כנראה צריך להיות פרסומאי אם כל מה שאני אומר נשמע כמו סיסמאות. רגע. אני מצהיר! "אני כנראה צריך להיות פרסומאי אם כל מה שאני אומר נשמע כמו סיסמאות" ! או "תקנו אבקת כביסה בשקל ותקבלו אחת חינם" פשוט אין טעם להגיב להערות כאלה.

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifאת ההודעה הזו כבר לא הבנתי... מה שכן אני..

חושב שכדאי שתתן להם צ'אנס ולא תבוא בתוקפנות ישר אני מבין מאיפה היחס שלך מגיע... אבל זו לא סיבה להשתגע
לא הורדתי את המשחק אז אני לא יודע איך התחושה כשמשחקים בו אבל ממה שראיתי מהסרטונים - הוא דיי מעניין ויש בו סוגי משחקיות חדשים מה שלא טוב זו העובדה שאין בו דברים שהם היום סטנדרט במשחקים באותו סגנון אבל אני אופטימי... הם שמרו את הפרטים על המשחק הזה בסוד במשך מספיק זמן - מה שבדרך כלל לא קורה עם דברים בארץ ואני חושב שיש להם סיכוי טוב לעשות גם כסף מהמשחק הזה

HackMachine

New member
אז תוריד

כי אחרת אין ממש טעם להעריך את המשחק. אפילו משחקים כמו UNREAL 3 נראים הרבה יותר טוב בתמונות מסך מאשר במציאות. כסף כנראה הם יראו מזה, השאלה כמה. מספיק בשביל לייצר משחק חדש ברמה יותר גבוהה? אני מקווה.

freak2100

New member
אם זה מה שכתבת להם...

אין לי מושג למה הם מחקו לך את ההודעה, ראיתי הרבה תגובות בפורומים שלהם, ממש לא כולן חיוביות...

HackMachine

New member
Bad publicity ../images/Emo13.gif

אני לא רואה שום סיבה אחרת. תעזוב, מילא היו מוחקים ושולחים לי הודעת אזהרה או לפחות מבררים. אבל עשו לי BAN. משהו שם מסריח.

freak2100

New member
לדעתי...

shlomz זיהה שזה אתה ומחק לך את ההודעה כי הוא כועס עליך מהתגובה שלך כאן, שהייתה די פוגעת... על אף שזה מאוד ילדותי

HackMachine

New member
אם היא פגעה במישהו

אז סליחה. אבל זה ילדותי להיפגע מזה. אם הם היו פרוייקט חינמי/OPEN SOURCE או משהו בסגנון הייתי כמובן מגיב אחרת. אולי אפילו אומר שזה אחלה. נראה לי שפשוט כולם מפחדים להגיב כי זה יותר קרוב מאשר לתת ביקורת על איזה משחק של חברה בחו"ל שגם ככה הם לא יקראו את זה.

freak2100

New member
הם בfileplanet

בפורום האנגלי רוב התגובות בכלל לא של ישראלים... ככה שזה לא העניין

HackMachine

New member
אני מדבר על ישראלים

שמשום מה כל מי שאני מכיר שחושב משהו שלילי על המשחק הזה מתבייש להגיד את זה בפומבי. כאילו שהמשטרה תבוא ותעצור אותם.

freak2100

New member
חשבתי שאתה אומר

שכל מי שכותב בפורומים שלהם כותב רק דברים טובים כי כולם שם ישראלים, ולכן רק את התגובה שלך מחקו כי היא היחידה שם שהיא לא ביקורת טובה...

למעלה