Rickenbacker

Rickenbacker

מישהו יודע באיזה חנויות בארץ מוכרים את הגיטרות של החברה? ומה הטווח מחירים שלהן? עוד שאלה- מישהו יודע מה המספר של ווינטג' בתל אביב? תודה מראש

The Walrus

New member
אין ריקנבייקר בארץ

רעש געש ניסו לדבר איתם אבל ריקנבייקר לא מעוניינים כרגע בפתיחת נקודות מכירה חדשות, כי הם לא עומדים בביקוש הנכונה. כנ"ל לגבי מסה בוגי.

The Walrus

New member
כנראה יד שנייה

גם ניגנתי באחת ישנה במידנייט מיוזיק. אין חנות שמייבאת את ריקנבייקר באופן קבוע.

יאסון1234

New member
אני שמעתי שהבס הנוכחית של חמי רודנר

אני מתכוון לריקנבייקר (היו לו 2 אחד ישנה מתקופת איפה הילד והעכשוית) נקנתה בוינטאג' (שנת שבעים ומשהו...). מישהו שאני מכיר היה שם לפני זמן מה ואמר שהוא ביקש לנגן עלייה ואמרו לו שהיא שמורה לחמי רודנר משהו כזה...

The Walrus

New member
יש מצב

הפואנטה היא שכולם משנות השבעים, אין אף חנות שמייבאת את הדגמים הנוכחיים של ריקנבייקר, וכנראה לא תהיה כזאת בזמן הקרוב (ריקנבייקר לא רוצים לפתוח נציגויות חדשות בחו"ל).

גקסון 22

New member
בקשר לווינטאג'

לא הייתי קונה משם אפילו מיתר גם אם הייתי בסוף משתכנע לקנות מיתר.. והייתי מבקש ממנו מיתר 0.10 לחשמלית הייתי בודק בעזרת זכוכית מגדלת +מיקרוסקופ+הייתי מביא מומחה למיתרים בשביל שיאשר שזה באמת 0.10 אני מקווה שהבנת את מה שניסיתי להעביר... ואם לא.. אז אחי באמת לא הייתי מציע לך להיכנס לשם ברגע שאתה ניכנס יש את המוכר עם הקול הצרוד.. ישר שהוא מוציא מילה מהפה השקרים מתחילים.. בכול אופן.. בהצלחה..

מה שאתה אומר זה ידוע

דבר תכלס שהוא יבין. שמעתי שהם רמאים\שרלטנים ומה לא. יש מצב, יש מצב שלא - לך תוכיח, אבל יש להם דברים מעניינים לפעמים, ושימושיים.

למעלה