RESH אתה מקשקש.

שרוף

New member
RESH אתה מקשקש.

עלינו לכבוש את השטחים תוך חיסול כל מי שמחזיק בנשק עלינו לחסל את כל ראשי הטירור תוך כדי מלחמה מבית לבית מי שיברח לחו´ל יחוסל בחו´ל. עלינו להשית ממשל צבאי חדש בשטחים תןך מדיניות קשה כלפי כל מי שמרים את הראש. אחמד יאסין הוא טירוריסט ולא מנהיג פוליטי יאסר עראפת טירוריסט דאחלאן ברגותי והרשימה ארוכה אלה טירוריסטים ברי מוות. גם אתה כבר מתחיל להכנע לתעמולת השמאל מנהיגים פוליטיים וכל החרטא הזאת. יחד עם זאת עלינו להודיע לעולם שאנו מוכנים לדבר עם מדינות ולא עם טירוריסטים ולכן פתרון רק עם ירדן. פתרון כולל שכולל בתןכו את ערביי ישראל הגייס החמישי. לאיזה מדינה הפכנו למדינה של "רלוונטים" עלובי נפש מוכי פחד אימים. פעם היה צה"ל וצה"ל היה חזק וכולם ידעו שאם אין פתרון מדיני לבעיות אז יש מכות קשות ואיומות מידי צה"ל והיום הפכנו לנרפים עלובים וכוח ההרתעה שלנו שווה לתחת. עראפת יום יום מנצח ואנחנו יום יום מפסידים. יש לנו הנהגה עלובה ומושחתת שמשתמשת בצבא כצבא פרטי לצורך יחסי ציבור.

כמה דברים לומר לך!

דבר ראשון אתה עושה טעות שהמריקאים עשו בויטנאם! לא הציבור הוא האויב זה השלטון! נכון שצריך להשמיד את כל הדרג הבכיר וגם תאחראים! אבל אסורל חסל תחילים עצמם! כי הם יגרמו לכך שיבאו עוד! התם תושבים ואסור לחסל אותם למשל בויטנאם הצבא המראקי חיסל כפרים שלמים והניצולים משם הלכו לויטקונג! זה טעות שיעשו פה גם! הדרך הטובה ביותר לחסל אויב זה לפגוע ישר במוח ולא בגוף!!!! דבר שני אסור לכבוש תשטחים ולא להציב משטר צבאי! זה יראה רע בעיני העולם! וגם זה יגרור אותנו למלחמה נוספת צריך לדאוג שהייה שלטון יותר מתון ולהזכיר להם שעם היו בעיות אנחנו ניכנס שוב! דבר נסוף צריך לשקם תכלכלה של הפלשתיני כי איך אומרים "עם הם שמחים ומאושרים הם יחשבו בהגיון!" לכן צריך להיות נחמדים אליהם! ולא להיות יותר רעים ולפתח תראשי הפתח של המחר!!!!! כמובן שכל זה צריך להיות אחרי שנעשה את מבצע "נקיון" יש מבין? שלך תומר

שרוף

New member
תומר ! לעולם אין אנו יכולים לעשות

את הטעות שעשו האמריקאים בויאטנם. מכיון שפה זה לא ויאטנם. פה זה ישראל והערבים תוקפים אותנו על אדמתנו. אנחנו נלחמים על האדמה שלנו ולא על האדמה של אחרים. האמן לי שאין מדינה אחת בעולם שהייתה מותקפת עיי טירור כמונו שהייתה מגיבה כמונו אלא הייתה מגיבה בעצמה נגד האיום על הריבונות שלה. יש מצבים שצריך לצפצף על העולם ובמצב כמו שאנו נמצאים בו היום קרי איום על מדינת ישראל עלינו לצאת ולהלחם. במלחמת מאה השנים ביננו לבין הערבים מסקנה אחת למדתי כשאתה נותן להם מרחב מתוך הומניות ורצון לשלום הם תוקעים בך את הסכין. האומה האיסלמית היא ברברית ורצחנית ואסור לנו לשקוע באשליות. הסכם אוסלו ממחיש את התיזה שלי בצורה הטובה ביותר.

אבל יש בעיה אחת!

ראית תצבא שלנו?!?! אתה מדבר עם אחד מורעל שהשאיפה שלו זה צנחנים!!! אבל עם כל הכובד אנימ כיר מלא אנשםי שחושבים רק איך לא!!!!! לשרת בצבא!! איך לברוח מימנו!! אין לנו איכות של לוחמים!! מה שווה כל כלי הנשק שיש לנו עם החיילי מסריחים!! בתי הכלא הצבאים מלאים ואין מקום ויש מלא אנשםי שלא עושים מילואים,גם חסרה לנו התלהבות שהיה לנו בתחלית שנות ה50 שנלחמנו למען כולם!!! זה חסר ובלי זה אנחנו נפסיד!! ודווקא עכישו לערבים יש את זה!! תסתכל על הצבא שלנו לפניחצי שנה אני זוכר ילד פלשתיני בן 16 גנב מאג!! מטנק ממירושלים כי החילים לא שמרו עליו!!! ולפני 4 חודשים 4 חילים השאירו גיפ מלא חתמושת ונשק בלי השגחה!! כמעט כל חודש גונבים ציוד ונשק ממחסני נשק שלנו ברחבי הארץ חילים שלנו מאבדםי תנשק שלנו!!! איך אתה חושב שיש לערבים מ16 מאיתנו!!! אתה מבין הפלשתינים עושים שימוש בתורה של הויטקונג! 1)הם קטנים אנחנו גדולים,הם ניידים אנחנו איטים! 2)הם משתמשים ביתרונות שלנו כנקודות חולשה שלנו! 3)לגנוב נשק מאויב יחזק אותנו ויחליש אותם!(הכוונה שאנחנו נחלש!) 4)תעמולה תעמולה תעמולה! בקיצור הם חכמים מאז ומעולם היה קשה לפגועה בארגוני טרור כי זה לא מלחמה םע עם! חוץ מזה תראה תצבא שלנו!

שרוף

New member
גם בשנות החמישים והשישים

היו משתמטים. הבעיה היא לא הצבא.הבעייה היא הממסד שלנו שבערך כעשרים שנה מסרס את הצבא. הממסד שלנו רקוב ומושחת עד היסוד. צריך ממסד חדש מיד ועכשיו צריך חשיבה יוצרת צריך להקים יחידות מיוחדות ניידות ומהירות שיכולות לתת מענה מידי ללוחמת גרילה. יש הרבה מה לעשות. קודם כל הדבר הראשון זה לסלק את 120 חברי הכנסת שחלקם בוגדים וחלקם פושעים וחלקם סתם אפסים לפזר את הממשלה ולהשית פה משטר חרום צבאי זמני. אני סומך על הצבא הרבה יותר מאשר על הממסד שלנו.

resh0

New member
יש רצוי ויש מצוי.

כל אחד מאיתנו היה רוצה לקום לבוקר בו נעלמו הערבים. אתה טוען שיש להביא את היום הזה באמצעים צבאיים, זכותך. כל אחד מאיתנו היה רוצה לקום לבוקר בו נעלמה המשכנתא... אז... כל אחד מאיתנו היה רוצה לקום אל בוקר בו התברר לו שהסכם אוסלו לא התרחש במציאות... אבל מה לעשות? כמו המשכנתא, חתמנו על ההסכם הזה. כל אחד מאיתנו היה רוצה לקום לבוקר בו מתברר לו כי ההנהגה הנבחרת אכן משתמשת בכלים שברשותה כדי לפתור בעיות "באמת", ללא פשרות. צריך להשלים עם העובדה שהיום הזה לא בא וכנראה שגם לא יבוא בעתיד הקרוב! אנו מדינה דמוקרטית בה נתקבלות החלטות עפ"י רוב ואני מסופק אם נגיע אי פעם ליום בו זה יהיה הפתרון המועדף על רוב אזרחי המדינה. אבל... עפ"י התכנית אותה הצעתי יכולה היא להיות הכנה להצעתך היה והיא זאת שתועדף על-ידי רוב הציבור בבוא היום. אני מצדד בריכוזם של פלשתינאי ישראל ופלשתינאי יש"ע אל 2 גושי התישבות גדולים (כ- 50% משטחי יש"ע) ואותם לגדר!!! היציאה והכניסה משטחים אלו, לא תהיה בכיוון ישראל. הפרדה פיזית טוטאלית!!! רצוי בהסכם! אם לא, אז להבהיר שזה יתקיים בלי הסכם ובתנאים פחות טובים עבורם. אם נראה נחישות, יבינו הם שמוטב להם להגיע להסכם... אם תמשכנה הבעיות הבטחוניות של ישראל גם מתוך השטח הזה, נוכל להתחיל לנגוס עוד ועוד בשטח ובכך לצמצם את כושר התמרון של האוייב. תכנית שכזאת יש לה סיכוי שתתקבל עפ"י רוב אזרחי המדינה באופן דמוקרטי, היא ניתנת לביצוע באופן שאפילו מדינות ערב תאמצנה את הרעיון כדי להפטר מהפלשתינים שבתחומן!!!!!! שרוף: תראה איך השמאל הצליח אט אט לשכנע כל-כך הרבה אזרחים באופן מדורג ואפילו תוך רמיה, למצב בו הצליחו לגייס 61 תומכים לאותו הסכם כניעה אומלל... בוא נלמד מהם!!!! לאט, לא נרמה ולמרות שברור שהזמן הזה יתורגם לדם, כרגע אין דרך אחרת.

רלוונטי

New member
נראה לך?

נראה לך שיש רוב דמוקרטי בין אזרחי מדינת ישראל לאי גיוסם של החרדים לצהל .נראה לך רוב דמוקרטי ל-110% מס אל רכב.או אולי נמצא בין האזרחים רוב דמוקרטי לחוק דרעי.חוק משפחות ברוכות ילדים המשופר. מה נגיד, מסופקני. איפה אתה, איפה דמוקרטיה.אצלנו זה הכל בנדמה לי.

resh0

New member
אנחנו רוצים לתקן טעויות!

ולא להנציח אותן כפי שאתה מעוניין. החזרה לשיטה הישנה מנתקת את התלות בין המפלגות. בעצם, הליכוד מתחרה מול שס´ לא פחות מאשר מול העבודה. הרי מועמד הליכוד כבר לא צריך את הפתק השני כדי להיות ראש ממשלה... אני מקווה שבנימין נתניהו יציג קו חילוני גמור!!! בכך הוא יבהיר לתומכיהם החילוניים של שס´ כי הגיע הזמן לשוב לליכוד. בעצם, נתניהו צריך לשדר: "אני הולך לדפוק את שס´" וזאת ע"י גיוס בחורי הישיבות והפסקת הכספים היחודיים. אז יבינו אותם המתנדנדים שהבחירה בשס´ כבר לא רלוונטית! ויחזרו אחר כבוד אל הליכוד. במקביל גם קולות של תומכי העבודה המתרסקת, יועברו אל נתניהו. אולי נמנעת מלקרוא סקרים שניבאו לליכוד (היה והיו נערכות בחירות כלליות), קרוב ל 50 מנדטים!!! ואילו שס´ היתה יורדת ל 7 מנדטים... כלומר: אילו הסכיזופרן הסדרתי היה נמנע מצעדו הפחדני ומכריז על בחירות מיוחדות, היה היום בכנסת רוב דמוקרטי מאסיבי כדי לגייס את בחורי הישיבות! אני מקווה שכל מה שארע זה סה"כ דחיה של העניין בשנתיים וחצי... לא מתאים לך? נראה לי שלדעתך ישראל דמוקרטית אך ורק כאשר העניינים מתנהלים עפ"י מה שמקובל עליך... למשל: "גם רוב של קול אחד, הוא רוב"....

למעלה