אני חושב שזאת יורדת מהליגה של אייל מהפורום...
E eyalpolan New member 20/12/05 #49 אתה צודק ( : פשש רואים שבאמת עקבת אחרי הקבוצה שלי העונה (לא שפקפקתי בזה כשאמרת אבל זה כבר מעבר לכל ספק עכשיו). ניצחתי אותה העונה פעמיים, 1:4 ו3:6. קבוצה נחמדה. השתפרה מאוד לקראת סוף העונה.
אתה צודק ( : פשש רואים שבאמת עקבת אחרי הקבוצה שלי העונה (לא שפקפקתי בזה כשאמרת אבל זה כבר מעבר לכל ספק עכשיו). ניצחתי אותה העונה פעמיים, 1:4 ו3:6. קבוצה נחמדה. השתפרה מאוד לקראת סוף העונה.
ז זונע New member 20/12/05 #45 אין כל כך מה לבדוק כרגע כי זה לא נכון ב-100%. גם ליגה 7 תשתתף בגביע, לכן אין משמעות לבדיקות האלו עכשו.
אין כל כך מה לבדוק כרגע כי זה לא נכון ב-100%. גם ליגה 7 תשתתף בגביע, לכן אין משמעות לבדיקות האלו עכשו.
B B8RisT New member 20/12/05 #46 אבל כאילו...מישהו יכול לבדוק ? כי לי יצא אחד מליגה ספרדית אז אולי לא עשיתי טוב =S
ז זונע New member 20/12/05 #47 חח אתה באמת משחק מול קבוצה עם שם ספרדי(בטח בגלל זה טעית), אבל זה לא אומר שהיא באמת מספרד. היא מליגה vi.68 בישראל.
חח אתה באמת משחק מול קבוצה עם שם ספרדי(בטח בגלל זה טעית), אבל זה לא אומר שהיא באמת מספרד. היא מליגה vi.68 בישראל.
B B8RisT New member 20/12/05 #48 NO WAY כנס חיפשתי בהאטריק וזה מצא לי שהיא בליגה אספנייה [באנגלית כמובן]