rembrandt עודכן

old friend

New member
rembrandt עודכן

אפשר לראות שם את מי קיבלתם בגביע

זונע

New member
קיבלתי את o-l

קבוצה תותחית, מקום ראשון בליגה 6. מאמנת הגנה של 4 כוכבים לכל שחקן פחות או יותר, מה שלא נותן לי סיכוי לפרוץ את ההגנה שלה. גם בקישור היא לוקחת אותי עם שחקן של 4 וחצי כוכבים. ההתקפה היא החלק המעודד-רק 3 כוכבים והיא משחקת עם שני חלוצים. אני בהחלט יכול להתמודד עם זה... המסקנה: בונקר. ואני מאד מקווה שאני אקבל בסוף רובוט מליגה 7...מאד...

זונע

New member
חפש בגוגל

rembrandt hattrick התוצאה הראשונה שם זה זה... ואז אתה נכנס לleague ranks או משהו כזה, בוחר את המדינה ואת שם הליגה. ליד השם של הקבוצה שלך יופיע cup-ואז מספר. תלחץ עליו ותדפדפף ברשימה עד שתגיע לקבוצה שאתה מתמודד מולה-היא תופיע בהדגש.

YaRiN111

New member
גליתי משהו דפוק בזה...

רשום שהדירוג שלי שלי הוא 3413, אבל עכשיו בהאטריק באופציה החדשה רשום שאני מדורג 3400. וזה מראה שהאתר הזה קצת דפוק, אבל בכל זאת אני נגד קבוצה קוראים לה Bayern Rishon, מקום 3 בליגה 6.

assafein

New member
sun set

קבוצה ליגה 5, ממה שראיתי מאמנת או וינגרים או הגנה, כי כל השחקנים שהם בגילאי אימון משחקים כוינבאקים.... להלן הציונים במגרש נכון למחזור 14.... Midfield: poor (very low) Right Defence: passable (very high) Central Defence: solid (very high) Left Defence: passable (high) Right Attack: inadequate (high) Central Attack: poor (high) Left Attack: wretched (very low) למרות שאין סיכוי אני יעלה כנראה איך שעליתי במשחק ליגה האחרון...

Thierry Henry

New member
שום דבר שם לא נכון.

ליגה 7 משתתפת בגביע, המשחקים שאתם מקבלים לא נכונים. חכו שתתווסף ליגה 7 ואז תוכלו לדעת נגד מי אתם באמת

למעלה