השני,אלא אםכן הכרחי להדגיש את המדרך
F Fanja New member 22/1/06 #5 ../images/Emo26.gifהאם יש הבדל מהותי : בין לא פלוני ולא אלמוני הגדירו במפורש קריטריונים ל... לבין גם פלוני וגם אלמוני לא הגדירו במפורש קריטריונים .... ??
../images/Emo26.gifהאם יש הבדל מהותי : בין לא פלוני ולא אלמוני הגדירו במפורש קריטריונים ל... לבין גם פלוני וגם אלמוני לא הגדירו במפורש קריטריונים .... ??
F Fanja New member 22/1/06 #6 ../images/Emo26.gifa form of Dutch courage אני יודעת שDutch courage פירושו אומץ מדומה, כזה שרוכשים בלגימת אלכוהול ...יש לי בעיה עם a form of צורה של רכישת אומץ מדומה? מעין דרך לרכישת אומץ מדומה ?
../images/Emo26.gifa form of Dutch courage אני יודעת שDutch courage פירושו אומץ מדומה, כזה שרוכשים בלגימת אלכוהול ...יש לי בעיה עם a form of צורה של רכישת אומץ מדומה? מעין דרך לרכישת אומץ מדומה ?
F Fanja New member 22/1/06 #8 כן, אך שכחתי להדגיש: שהשאלה נשאלה לגמרי בלי הקשר ולכן היא בלבלה אותו. וחשוב להדגיש את חוסר-ההקשר הזה להמשך תאור הדמות . אז אשמח לעוד ניסיון
כן, אך שכחתי להדגיש: שהשאלה נשאלה לגמרי בלי הקשר ולכן היא בלבלה אותו. וחשוב להדגיש את חוסר-ההקשר הזה להמשך תאור הדמות . אז אשמח לעוד ניסיון
F Fanja New member 22/1/06 #9 ../images/Emo26.gifrounders משחק אוסטרלי מעין שילוב של קריקט וכדור-בסיס. איך הייתם כובלים rounders? האם לתרגם כך, או לתת דוגמה של משחק מוגר בארץ ? אני בעד הראשון, אך העירו לי על כך....
../images/Emo26.gifrounders משחק אוסטרלי מעין שילוב של קריקט וכדור-בסיס. איך הייתם כובלים rounders? האם לתרגם כך, או לתת דוגמה של משחק מוגר בארץ ? אני בעד הראשון, אך העירו לי על כך....
F Fanja New member 23/1/06 #26 ?ומה הן מחזיקות ביד ? ראה לינק http://www.nra-rounders.co.uk/index.cfm
W Woking New member 23/1/06 #35 I wouldn't know Madam אולי זאת הקרקפת של היריב? לעניות דעתי אם תתרגמי ראונדרז, אף אחד לא ידע על מה את מדברת. אולי אפשר לכתוב "סוג של הקפות".
I wouldn't know Madam אולי זאת הקרקפת של היריב? לעניות דעתי אם תתרגמי ראונדרז, אף אחד לא ידע על מה את מדברת. אולי אפשר לכתוב "סוג של הקפות".