Red High Heels- הוידאו

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני עדיין מופתע

שאני ממש אוהב איך שהיא נשמעת ממש קאנטרי וממש מתאים ךה

קפיטו

New member
נכון..

משום מה הם רשמו את זה כאילו הוא מכיל חומר למבוגרים בלבד

קפיטו

New member
נצל"ש- האלבום של קאט, טיילור וכריס

באמזון כבר שמו תמונות של האלבומים. של כריס וקאט לא משהו בכלל, של טיילור נראה די מושקע אבל כתוב בצד שזו לא העטיפה הסופית. מה אתם אומרים?

SHTRUDIDI

New member
והנה גם האלבום של פנטזיה

עטיפת האלבום החדש חסר השם שייצא ביחד עם זה של טיילור, 5 לדצמבר. פה.

SHTRUDIDI

New member
גם לדעתי זה קצת מבהיל

אבל בהחלט שונה ממה ששמים בד"כ כעטיפה לאלבום.

SHTRUDIDI

New member
דעתי על העטיפות

קתרין-סתמי לחלוטין,הבחורה מהממת ודווקא שמו לה תמונה לא מאוד מחמיאה וגם הכיתוב לא מרשים, הפונט לא משהו. טיילור-חשוך קצת ולא אהבתי את המבט אבל זה לא סופי אז נראה. מה שכן יפה זה הלבוש שלו.הוא נראה טוב שם. כריס-לא אהבתי את התמונה הזאת. מבין סדרת התמונות שהוא עשה ליחסי ציבור זאת דווקא לא הכי בולטת ביופי שלה. מה גם שהופתעתי שהוא על העטיפה, לא חשבתי שזה יהיה ככה ואפילו קצת קיוויתי שלא כי הוא עם להקה וזה לא ממש מתאים לדעתי.

נר2

New member
לגבי כריס

הלהקה מזויפת. כריס חתם כסולו ולכן מופיע לבד על העטיפה ואף אחד מה"להקה" לא מנגן באמת בדיסק אלא רק להופעות. חברת התקליטים בחרה לו "כאילו להקה" שיהיה מרוצה.. אף אחד מהלהקה המקורית שלו לא נבחר ללהקה החדשה כי לא היתה להם כוונה להחתים את כולם. רצות גם שמועות שמדובר בדיסק אחד ומסע הופעות ליח"צ אחד ואח"כ יחליטו מה יקרה איתם.. מקווה שאכן תהיה לו יותר שליטה בהמשך כך שיוכל לחזור ללהקה המקורית שלו שהם בהחלט יותר טובים!

SHTRUDIDI

New member
הלהקה לא מזוייפת

מוגזם לקרוא לזה ככה. הלהקה נבחרה באודישנים ורק שניים מהלהקה הקודמת של כריס בכלל ניסו להיבחן ולא עברו. לא התאים אז לא התאים, אבל כריס סיפר מאיפה הוא מכיר את חברי הלהקה ואיך הם הגיעו לאודישנים כך שלא בחרו לו להקה אלא הוא היה שם וגם עזר לבחור. הלהקה תופיע איתו בהופעות אבל לא מוקלטת על האלבום הזה למיטב הבנתי. זה לא אומר שבעתיד הם לא יהיו על האלבום. חוץ מזה לא הבנתי למה אנשים אומרים שהלהקה הקודמת טובה יותר, שמעתי את שתיהן ולא הרגשתי באיזשהו הבדל מהותי. אולי זה רק אני, אבל הוגן יהיה לתת ללהקה החדשה הזדמנות להופיע עם כריס יותר מהופעה אחת בוייפר רום (שגם שם שמעתי שהם היו מעולים) לפני שקובעים שאבסנט אלמנט יותר טובים.

נר2

New member
לא מדויק

לא היתה לו שום שליטה על בחירת חברי הלהקה. והוא גם אמר שאם כן היה יכול לבחור היה לוקח את הלהקה שלו בלי שום מבחנים. אבל חברת התקליטים שלו החליטה בשבילו. ככל הנראה על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. לכל אחד דעה משלו על הלהקה החדשה ואי אפשר לחזור אחורה עכשיו. צריך לחכות לדיסק ולשמוע אותו. חוץ מזה שאחד הגיטריסטים בלהקה החדשה כתב במייספייס שלו שאחרי סבוב ההופעות עם כריס יש סיכוי שיחזור ללהקה הקודמת שלו.. תלוי בהצלחת הדיסק וסבוב ההופעות. אבל לפי דעתי אבסנט אלמנט פשוט היו יותר טובים ויותר חדים.

SHTRUDIDI

New member
הגעת בדיוק לנקודה שלי

אכן צריך לחכות לדיסק ולשמוע לפני שנחליט מי יותר טוב. בוודאי שזכותך לחשוב איך שבא לך.
אני בטוחה שחברת התקליטים של כריס יודעת מה היא עושה והכל יהיה בסדר עם הלהקה ועם סיבוב ההופעות.

למעלה