Red High Heels- הוידאו

קפיטו

New member
Red High Heels- הוידאו

קלי הוציאה וידאו לסינגל הראשון Red High Heels. הקליפ נדוש, יענו על הבחורה החזקה שזורקת את הגבר שלה ויוצאת לבלות על העקבים האדומים שלה או מה שלא יהיה
אבל מצחיק ובסנגון של קלי. דווקא אהבתי. כרגע באמזון: האלבום של פיקלר #278, קאט #722, וכריס #341.

קפיטו

New member
נצל"ש- ג'יי די מעודד לצמחונות.

ג'יי די הצטלם לPeta- אנשים למען יחס אתי לבעלי חיים, ועודד את הצופים לאהוב חיות, לא לאכול אותם. זה גבר
כל הכבוד לו. לכתבה

מרי לי

New member
בשר../images/Emo99.gif ../images/Emo26.gif

אל תבינו אותי לא נכון אני מתה על חיות ואני נגד רצח... אבל אני פשוט לא יכולה בלי בשר........

Fairywitch

New member
זהו, עכשיו אני אוהבת אותו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

כל הכבוד ג'יידי

מרי לי

New member
ג'יי די../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif דווקא ג'יי די../images/Emo35.gif

לא הייתי קונה ממנו חלב במכולת מרוב שהוא אדם מזוייף....

קפיטו

New member
למה לא להאמין?

הבחור צמחוני כבר שנים. ברור שאחת המטרות שלו פה היא קידום האלבום של אינקסס (יש איזושהי תחרות שהפרס בו היא אותו אלבום), אבל עדיין, כל הכבוד לו. עכשיו הוא גרם לי לאהוב אותו.

מרי לי

New member
אז לא משנה....

בואי נגיד שלא הייתי מפנה לו את הגב (ולא במובן של עוזבת אותו)

נר2

New member
איזה קליפ מפגר!

אפילו צפרדע מקרקרת תשמע כמו ברברה סטרייסנד אחרי מאסטרינג באולפן..

SHTRUDIDI

New member
תודה רבה על הקישור

עוד לא ראיתי את הקליפ ולא משנה כמה נדוש הוא יהיה, אני פשוט חולה על השיר הזה. אין לי מושג איך היא עשתה את זה אבל מגיע לה כל הכבוד. היא לא הייתה מועדפת עליי באיידול, אני לא אוהבת קאנטרי אבל השיר הזה מעולה. בסוף אני עוד אקנה את האלבום... סתם,לא צריך להגזים

קפיטו

New member
כנ"ל אצלי

אני אוהבת קאנטרי אבל לאו דווקא בסגנון של קלי, להפתעתי השיר הזה ממש תפס אותי.. היא עשתה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי ממנה.

למעלה