Rebellion בגירסה חדשה.

Im Not Dead

New member
Rebellion בגירסה חדשה.

אזהרה - הקול שלה מזעזע מתמיד. עשו לה PITCH לגמרי לגרסה שהיא כבר הקליטה וזה נשמע פתטי. עלק "מצאה את הקול החדש". http://www.britneyspears.com/

Kryptonite

New member
זה אפילו לא פיצ'...../images/Emo168.gif

סתם "מיהרו" את השיר.
(לא רק הקול שלה גבוה יותר, גם הקצב מהיר יותר והכל) הזוי לגמרי. מה שעוד יותר הזוי - שהיא פתאום נשמעת כמו עצמה בפיזמון.

ליבר6

New member
מאלבום לאלבום../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

הקול שלה נהיה יותר גרוע, קניתי את כול האלבומים שלה ומאלבום לאלבום הקול שלה נהיה יותר שיטחי. באלבום אולפן הראשון ובמיוחד השני הקול שלה היה מדהים. (בשלישי הוא גם בסדר יחסית) הקול שלה רק מדרדר במקום להישתפר. אם האלבום שלה ישמע ככה, האלבום ידרדר יחסית ממש מהר לדעתי, נראה לי גם שהיא לא "בקטע" של להראות לעולם "תראו אני זמרת טובה" אלה יותר "תראו אני יודעת לתת מופעים טובים".

Im Not Dead

New member
../images/Emo45.gif

עצוב שאפילו לאלבום החמישי שלה היא לא עולה ברמה של הקול מעל פריס הילטון והיא אולי אפילו מתחת להילרי דאף כבר, כי הקול הזה ברבליון כבר לא אנושי
והקול שלה באמת רק מדרדר, בגלל זה הפסקתי להתעניין בה אחרי ITZ (כשיצא רצף של שירים מזעזעים MP, DS, כאוטיק ועוד כמה). חזרתי אחרי שהיא עשתה ראיון ודיברה על הקול ה"חדש" שלה, האלבום שלה כבר יכול לא לצאת מצידי אם היא נשמעת ככה. גועל |:

ליבר6

New member
כן אני מסכימה איתך ../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

הקול שלה בשיר הזה יותר גרוע משל פאריס הילטון.

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif

אני מאוד מקווה שהשיר הזה הוא לפני שהיא "מצאה את הקול שלה".

avnner

New member
אנשים... הקול שלה לא ישתנה פתאום

הוא ישתפר... את הדיסקים הראשונים ערך מקס מרטין והסיבה שהיא נשמעה בהם טוב זה בגלל שהוא היה משלב הרבה זמרות ליווי עם קול דומה לשלה יחד. ובדיסקים האחרונים היא לא רצתה את זהץ לפי דעתי כל הריבוליון ריביולי הזה הוא הנמכת ציפיות!

Britney Style

New member
אתם באמת ../images/Emo12.gif

רוצים שהיא תמשיך לשיר כמו ילדה בת 12 אופס וBOMT???? תתבגרו... אני חושב שבריטני צריכה גם שירים כאלו הם מאוד יפים מבחינת הטסקט וגם נתקעים בראש. ובכלל זה שיר מאוד יפה. תירגעו הקול שלה לא הישתנה לגמרי אתם יכולים לשמוע את זה ב'מונה ליזה' לקראת הסוף שהיא אומרת: "...?Now ladies does that make you cry" אני לא חושב שבשנתיים הקול שלה הישתנה מקצה לקצה.

tali44

New member
איפה זה?

כאני נכנסת וזה נכנס לי לדף הבית שלה וכשאני לוחצ על משהוא זה מראה לי שוב את דפ הבית.... המחשבת שלי דפוק או מה?

Kryptonite

New member
בהתחלה שנאתי אותו../images/Emo168.gif

אבל מתישהו הוא פשוט גדל עליי ונדבקתי אליו לגמרי. (גם היא נשמעת בו נהדר) הקטע זה לא השיר, זה העריכה המגוחכת שעשו לו מסיבה לא מובנת. (ונקווה שזה לא באמת ככה)

britney4u

New member
דווקא העריכה עושה אותו יותר טוב

הוא יותר מהיר והיא נשמעת בו חמוד!

למעלה