REBELDE-פרק 169

anahi mi vida

New member
ראיתם רבלדה..?! טוב נו אייך לא..

ראיתם היום הראו ת'פרק שהם שינו ת'צבע של השיער..!

סוכריה16

New member
כן.. חח שאני אוהבת את הפרסומות

הסמויות ממשששש היום היה למים, ולצבע שיער

bigmomentom

New member
שערוריה!!!!

צר לי להודיע לכם אבל הגירסה הבינלאומית דופקת אותנו בענק. מיום חמישי שעבר בפרקים שאנחנו רואים בארץ נחתכו עשרות סצינות באכזריות. זה התחיל בפרק שבו רוברטה בכתה בגלל אלמה ודייגו בא לנחם אותה, והמשיך בשיחה של דייגו ותומס על ההתערבות והיו עוד כמה קטעים וגם היום! היום נחתכו 2 סצינות מתוך העלילה של מיה-מיגל וולריה. סצינה אחת היא של ויכוח בין ולריה למיה אחרי שמיה מודיעה לה שהמסיבה שלה תיערך באליט ווי. דווקא סצינה שווה ביותר שבה מיגל עושה את אחד הפרצופים החמודים ביותר שלו במהלך הסדרה. וסצינה נוספת בחנות הבגדים שבה מיה מודדת כמה שמלות ושום דבר לא מוצא חן בעיניה אבל מיגל מזיל עליה ריר. הגירסה הבינלאומית פשוט מבאסת ת'צורה! אם המחשב שלי היה חי הייתי מעלה לכם את הסירטונים החסרים, אבל מה לעשות הוא החזיר את נשמתו לבורא. איך אני מתגעגעת לסירטונים
וללהוריד סירטונים ממקסיקו
בקיצור אני ממש מאוכזבת מהפרקים האחרונים בארץ. מלא סצינות שחיכיתי להם פשוט קוצצו בעריכה-חוצפה!

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחח

"החזיר את נשמתו לבורא" דיי אני בשוק ממה שאת אומרתQ!!! דיי חייבים לעשות משוו עם זה

bigmomentom

New member
דיקלה

כמה חיכיתי לסצינה היום עם מיגל מיה וולריה וחתכו ממנה את כל הבשר. הקטעים הכי שווים נשארו על ריצפת חדר העריכה. זה פשוט מכעיס!

bigmomentom

New member
לגבי תאו

נראה לי הוא בכוונה רצה שיתפסו אותו ויענישו אותו כי בפרק הקודם הוא אמר שהוא יעשה הכל כדי לעזור למיגל. אז עכשיו בטח גם אותו ישלחו לעבוד בספריה וככה הוא יעזור למיגל. ולגבי ג'ובאני- חתיכת גופה אדון כריסטיאן מטפח לעצמו- פשוט יאמי!

ooOMoRoShOoo

New member
תגובה

קודם כל כל הכבוד ללופיטה שהתמרדה שתמשיך למרוד ושלא תחזור להיות תמימה אהבתי מה שהיא עשתה לתומס
ואיך שהיא ביקשה ממיירה סליחה! איך ויקו שמחה שג'ובאני חזר
חח טוב שהוא חזרר! חחח מסכן מיירה הביאה לו לנקות את הריצפה ובסוף הוא התחלק
חח שמתם לב שמיירה אמרה לו לחזור לצבע הטבעי שלו? מ איכפת להה? והוא צבע לכתום חחח חח איך "המשטרה" שדייגו שלח עצרה אותם נקרעתי שהוא לקח לו את המושב וביקש קבלות של הגיטרה חחחח מה הקשר לגיטרה?! ולמושב חחחחחחח דייגו כל הזמן מנסה ללכת עם רוברטה והיא דוחה אותו ותומס כל שניה אומר לו לוותר והוא אומר שלא חחחחחחחח הקטע הזה חוזר על עצמו! ועכשיו לשינוי לוק אצל דולסה זה הכי בולט שהיא שינתה אבל אני אתגעגע לשחור עם הפסים
ללופיטה ממש יפה עם התסרוקת החדשה חוץ מזה שזה לא כזה בולט! מיה ממש יפה עם הפסים אבל אהבתי אותה יותר עם החום שטני
וגובאני מתאים לו דווקא כתום! הוא חמוד עם זה
ונעבור למיה ולריה ומיגל! אני זוכרת שבמורדים הם נעלו אותה לא?
הם שוב קיצצו קטעים!!יא זה ממש מעצבן למה הם מורידים? מה זה מפריע להם?? אז יהיה עוד 5 דק' לא יקרה כלוםםםם!!!!!11 חח איך כל האנשים הסתכלו על ולריה
ואמרו גנבת היה אחרי אמור להיות קטע עם מיה ומיגל לא? זה יהיה מחר?

soy rebelde

New member
כן ג'ו חזר ../images/Emo99.gif

לופיטה עשתה שינוי גדול! החל מתומס [גם נשפך עליו שמפיינה וגם עם המבחן
] אח"כ ניקו ומיירה ועכשיו השיער..נראה אם היא תמשיך בקו הזה.. כן חח טוב שהוא צבע לכתום יותר יפה לו ככה מאשר המחומצן לדעתי
שיטת הדלי והופס..ישר על הריצפה
הקטע עם המשטרה היה בכלל לא קשור.. ממתי צריך קבלה של
?? חח תומס פשוט רוצה את הדיסקים ולדייגו כל שנייה נהרסות התוכניות ולכן הקטע הזה חוזר על עצמו
בקשר לקטעים שקיצצו אז שמתי את הקטע עם מדידת השמלות למטה

s h a r o n 7

New member
פרק חזזזזזזזזק../images/Emo45.gif../images/Emo126.gif

באמאשלי אני נרדמת על המקדלת.. אבל אני חייבת משפט אחד: פונצ'ו- תעשה לי אוכלוסיןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה