ממש לא זה היה ארוך לה מידי וממש יותר מתאים לה בלונד זה יותא מאיר לה תפנים....
ש שירנושלה New member 4/10/05 #17 ממש לא זה היה ארוך לה מידי וממש יותר מתאים לה בלונד זה יותא מאיר לה תפנים....
O osh360 New member 4/10/05 #18 כן זה נכון אבל מתי שעשתה תצוגות אופנה והכול היא פשוט מהמת הכול יפה לה בלונד הכי אח"כ חום ואז בסוף זה של עכשיו בפרקים ואז שחור
כן זה נכון אבל מתי שעשתה תצוגות אופנה והכול היא פשוט מהמת הכול יפה לה בלונד הכי אח"כ חום ואז בסוף זה של עכשיו בפרקים ואז שחור
ס סוכריה16 New member 4/10/05 #19 חום ממש מכוער לההההה ראית 406!?!? אז זהו... זה ההוכחה שאין כמו בהיר לאנהי!! ומה שיש לה בשבילי זה עוד חום אז שתשנההה כבר!@! אני מאמינה שעוד השבוע זה יראה בהיר יותר
חום ממש מכוער לההההה ראית 406!?!? אז זהו... זה ההוכחה שאין כמו בהיר לאנהי!! ומה שיש לה בשבילי זה עוד חום אז שתשנההה כבר!@! אני מאמינה שעוד השבוע זה יראה בהיר יותר
O osh360 New member 4/10/05 #21 ראיתי אבל בלונדדדדד>מהמםםםםםםם בלונד מהמם לה לדעתי הכי יפהההההה משולמת ככה וחום לא עד כדי כך מכוער לה>לא להגזים!!! מה של עכשיו אני ממש לא אוהבת..שתעשה בלונדדדד
ראיתי אבל בלונדדדדד>מהמםםםםםםם בלונד מהמם לה לדעתי הכי יפהההההה משולמת ככה וחום לא עד כדי כך מכוער לה>לא להגזים!!! מה של עכשיו אני ממש לא אוהבת..שתעשה בלונדדדד
ס סוכריה16 New member 4/10/05 #23 אבל בקושי ראית גם התאורה הייתה חשוכה.... חכי לפרק של מחר ואז תגידי גם אני עוד לא ממש יכולה לשפוט
O ooOMoRoShOoo New member 4/10/05 #25 לדעתי יותר יפה לה חום כמו שהיה לפני שהיא צבעה היום אבל מה שתגידוו
ס סוכריה16 New member 5/10/05 #68 כן !! היום באמת השיער נראה טוב טוב במיוחד!! אבל בלונד מראה תצפנים שלה, כמו שאמרו האי דזזוהרת וזה בכלל משנה את כולה..
כן !! היום באמת השיער נראה טוב טוב במיוחד!! אבל בלונד מראה תצפנים שלה, כמו שאמרו האי דזזוהרת וזה בכלל משנה את כולה..
S sapir1000 New member 4/10/05 #33 אויי לאנהי שום דבר לא מכוער!! הכל יפה לה!וחוץ מיזה הכי יפה טיבעי (שלה טיבעי חום) אז הכי יפה לה חום!נקודה. סתם. פופ. בלה.
אויי לאנהי שום דבר לא מכוער!! הכל יפה לה!וחוץ מיזה הכי יפה טיבעי (שלה טיבעי חום) אז הכי יפה לה חום!נקודה. סתם. פופ. בלה.
ס סוכריה16 New member 4/10/05 #13 יש היא צבעההההההההההה אבל היא צריכה לעשות בהיר יותררר אין היה פרק מקסים צחקתי מול הטיוי
O osh360 New member 4/10/05 #29 היום הוא היה בפרק ברור כוסון לא יודעת מה היה ליאתוש כזה הם היו בחנות בגדים והם שמו כובעים ואיי זה היה כזה מצחיק איזה חתיך הואאאאא
היום הוא היה בפרק ברור כוסון לא יודעת מה היה ליאתוש כזה הם היו בחנות בגדים והם שמו כובעים ואיי זה היה כזה מצחיק איזה חתיך הואאאאא