RCR+MP ??

האפור

New member
RCR+MP ??

האם לדעתכם לבצע את טקס הRCR ואחריו את טקס MP (העמוד האמצעי) מבטל את ההשפעה של אחד מהם? כי חשבתי על זה, המטרה של הRCR יש להסוות את ההילה שלך ו"להרגיע" אותך והMP טוען גם את הגוף הפיזי וגם את הגוף האסטרלי (ההילה) בהרבה אנרגיה כלומר פחות או יותר פעולות הפכות. אז הן מבטלות אחת את השניה? או שהMP מבטל את הRCR? אחד מאלה חייב להתרחש... ואני אישית מרגיש שאחרי שאני מבצע את הRCR ואת הMP השני מורגש הרבה יותר.

BlaT©

New member
אתה יכול בבקשה...

להסביר על הטקסים מעט, או לקשר למקום מתאים? תודה..

האפור

New member
בכיף..

אלו שתי טקסים של מאגיה טקסית- כישוף מערבי ועל הMP שנקרא גם העמוד האמצעי יש באתר של הנזיר (מכירה?) ספר ששמו "אומנות הריפוי האמיתית" של ישראל ריגרדי... שהוא ספר מעניין.. ועל הם RCR-ROSE CROSS RITAUL תמצאי הרבה חומר בגוגל רק תזכרי להוסיף את המילה ריטואל בסוף.. ועכשיו לענות לי על השאלה ולהוכיח שיש רמה בפורום (כי אני יודע שיש:)...

אני חושב שה mp

יקשה על ה rcr או ה ice לעבוד... תלוי כמה תשקיע באחד וכמה בשני..למה לך לעשות אותם ביחד בכלל? חביב הקסם

האפור

New member
פשוט...

לא הייתי בטוח שאני מצליח להשיג את המטרה בRCR ואני מנסה לבין למה.. אני מניח שזאתי באמת הסיבה.. נעשה בדיקה של הנושא.

BlaT©

New member
תודה...../images/Emo13.gif

אפשר את כתובת האתר של הנזיר?... האם יש בו חומר על שני הטקסים?

באתר של הנזיר יש הרבה ספרים

אונליין, אולי בתוכם יהיה פירוט לגבי הטקסים (באמנות הריפוי של רגרדי יש את ה-MP). בעצם, כבר יש לך את הכתובת - nav.to/magick

דווקא אני לא רואה בעיה

כל עוד אתה עושה את הדברים בסדר הגיוני. כך, שקודם תעשה את ה- MP ורק לאחר מכן את ה- RCR.

ועוד משהו קטן

מטרת ה-RCR היא לא רק ה"הסתרה". זו רק אחת התוצאות, כמו שב-LBRP המטרה העיקרית אינה להבליט את הנוכחות במישור האסטרלי כי אם הגנה וטיהור.

האפור

New member
אכן כך...

ואיך זה באמת הולך כל העניין? אם אני מבצע את כל הטקסים "באיכות" שווה ונגיד שאני עושה ארבעה טקסים ברצף וכל אחד אמור לתת תוצאה שסותרת את זאתי שלפניו, אז יש טקסים שבכל מקרה לא יוכלו "להישבר"? זה חשוב כי לא נראה לי הכי חכם לשבור באמצע הטלת כישוף חשוב את הLBRP בלי לדעת שעושים את זה...

הסיכוי הוא ממש קטן..

לך תמיד על ההפכים.. אם אתה מטיל כישוף לטומאה,או קללה על עצמך,ייתכן וזה "ישבור" את ה Lbrp ... האם יש טקס "בלתי שביר"?אני בספק...אבל אני אתן לאילן לענות על זה,אני לא בטוח בתשובה שלי. חביב הקסם

בוא ניקח לדוגמא

את שני הטקסים - LBRP ואת ה- RCR. מה היעוד של ה-LBRP? לטהר את הסביבה המיידית של המאג ולפתוח אותו לאנרגיה הקוסמית. תוצאת לוואי היא "הארה" (במובן של "להדליק אור") מסביב למאג במישור האסטרלי. לאחר מכן, אני רוצה עדיין להנות מ"פירות" ההגנה והתיעול אך לא להיות בולט במיוחד. אין שום בעיה לעשות לאחר ה-LBRP את ה-RCR למטרה זו. האזור ישאר מטוהר, אני אשאר "מתעל" וגם יהיה "חשאי" יותר. למה הדבר דומה? להדלקת פנס ומיד אחריה לשים אותו בחדר אטום. הפנס יאיר את החדר? כן. הוא יאיר את מה שמחוץ לחדר? לא. גם אם אני אעשה את זה הפוך, אין שום סיבה שזה לא יעבוד (אם כי, בכל מקרה מומלץ לעשות קודם את ה-LBRP).

האפור

New member
תודה רבה.. תאמת נושא שקצת העיק עלי

בזמן האחרון.. אני חושב שהוכחנו שלפורום יש רמה וכל מי שאומר שיש לו שם רע.. נה נה ובננה..

למעלה